- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila0
őstag
válasz
#20221952 #130277 üzenetére
"Ami, még nagyon fontos, hogy úgy állítsd be, ahogy azt Te jónak látnod, elvégre Te használod."
Az az igazság hogy szerintem a RTINGS beállításnak elvileg minden emberi szem számár kellemesnek kellene lennie hiszen egy műszeres beállításnál is az ember által bevitt adatok alapján mérik ki a helyes értékeket.
-
Attila0
őstag
-
Attila0
őstag
válasz
ΞΔGLΞ #130058 üzenetére
Figyelj elmagyarázom érthetőbben! Tegyük fel te is gyártasz tévét ami prémium minőségű és, ebből el is tudsz adni mondjuk 100 000 darabot. Persze jönnek is a visszajelzések, hogy milyen istenkirály jól üzemel az összes általad legyártott készülék. Viszont egy idő után rájössz, hogy már annyira telített a piac, hogy ha megfeszülsz sem tudod eladni a százezer egyedig tévédet! Na, akkor mit teszel? Rontasz a minőségen, hogy minden évben tudjál eladni tévét, vagy csődöt jelentesz?
-
Attila0
őstag
válasz
KamuMazsola #129476 üzenetére
Szerintem ebből van a több, és nem abból aki már gyermekkorában keni-vágja az angolt.
-
-
Attila0
őstag
-
Attila0
őstag
válasz
KamuMazsola #129225 üzenetére
Olvass vissza pár hsz-t, pont erről folyik a diskurzus
-
Attila0
őstag
válasz
KamuMazsola #129160 üzenetére
Tehát ha jól értem, ha telepítem és a routeren keresztül hozzákötöm a tévét akkor utóbbi automatikusan érzékelni fogja.
-
Attila0
őstag
Közben már képszerkesztővel ebből és egy éjszakai városképből készítettem három méretváltozatot. És tudod mire jöttem rá? Arra hogy hiába is másolnám ezt ki a tévémre mert nem feltétlenül az alacsony felbontás okozza a fő problémámat. (Persze azért az is) Hanem a tré-home gyatra sugárzási minősége. Szóval előbb-utóbb tényleg ki kell találnom valamit ha jó minőségbe szeretnék filmet nézni.
-
Attila0
őstag
válasz
Kicsirics77 #129084 üzenetére
Értem, köszi!
-
Attila0
őstag
válasz
FollowTheORI #129034 üzenetére
Nem tagadom hogy így van, viszont érdekes módon a környezetemben a messzebb lévő faágat is meglátom.
-
Attila0
őstag
-
Attila0
őstag
válasz
ΞΔGLΞ #128996 üzenetére
Az odáig rendben van hogy az apró részleteket is kielemzem a filmben. De, számomra kérdéses hogy eközben nem maradok-e le az adott jelenet(ek) többi részéről? Magyarul a végén el tudom-e mesélni hogy miről szolt az adott film, vagy csak azt tudom megmondani hogy láttam a távolban repkedő madarakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest