- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpo
veterán
válasz
Dreimus #157703 üzenetére
A vásárló, gyártó, kereskedő hármasból, többségünk vásárló és nekünk lehetnek a termékkel problémáink.
Én ragaszkodom a gyártói jótállási jegyhez és ezzel egy problémával kevesebb lesz, vihetem szakszervizbe (vagy kijönnek).
Légkondinál is ajánlatos, sőt számlát kérnek a karbantartásról, nem elég a szerelő pecsétje a jótállási jegyen. -
mpo
veterán
válasz
Roland861010 #156942 üzenetére
Én holnap újra rakom a tv rendszerét a samsung oldaláról leszedve mert az tömörítve 3.5 giga míg a frissítés csak 1.1giga volt .
Ez nem indokolja.
A Windowsnál sem a teljes jön le a frissítéssel. -
mpo
veterán
válasz
AMD Power #156893 üzenetére
Sport és "ismeretterjesztő" csatornákhoz, (az utóbbiakban SD is van), már egy átlagos FHD tv is sok, a Digi (4ig) ehhez még csökkenti a bitrátát, hogy darabos legyen a mozgás. Ez a tv csere nem fog gondot okozni, a házimozira használt cseréje inkább, mert ahhoz nagyobb és jobb kell, de ott sem fogok elszállni, elég a 120 Hz és a HDR.
-
mpo
veterán
válasz
nexus6 #156879 üzenetére
Az 55MU8002 lassan 5 éves lesz, akkor 340e Ft volt, házimozira is használjuk, a hálóban régebbi 40"-os FHD van, tv nézésre HD és SD adásokhoz a pár csatornára nekem elég, ha elromlik 50"-ost keresek majd.
Eddig Samsung tévéim voltak, de amire nincs szükségem, azt a tudást nem fizetem meg, se tévénél se mobilnál. -
mpo
veterán
-
mpo
veterán
válasz
anjani182 #156242 üzenetére
Ha nem a 14 napos indoklás nélküli visszaküldést választottad, akkor egyezkedni lett volna jogod.
Ha nem sikerül vagy az eladó úgy dönt, akkor visszafizetik a számlán szereplő összeget, amibe kénytelen vagy beletörődni.
Érdemes elolvasnod az erre vonatkozó szabályokat, mert nem ez volt az utolsó vásárlásod. -
mpo
veterán
válasz
anjani182 #156235 üzenetére
Nemcsak a vevő, hanem az eladó is elállhat a szerződéstől.
Melyik megoldást választottad?
1. Internetes vásárlás esetén indoklás nélkül visszaküldhetem a terméket 14 napon belül (nem mindent), akkor a számlán szereplő vételár meghatározott időn belül visszajár.
Ezzel meghiúsult az adásvétel, az ügy lezárult.2. Jelzem a hibát, ilyenkor a jótállásra és a szavatosságra vonatkozó szabályok lépnek életbe.
Jótállás (garancia idő alatt):
Az eladó köteles a terméket javítani vagy kicserélni, és ha ezekre nem képes, akkor a vevő jogosult árleszállítást kérni, a terméket a jótállásra kötelezett költségén kijavíttatni, vagy – végső soron – elállni a szerződéstől.Szavatosság:
Négyféle megoldás van a szavatossági igény érvényesítésére:
1. a termék javítása,
2. a termék cseréje,
3. árleszállítás,
4. szerződéstől való elállás, ami a vételár visszatérítésével jár. -
mpo
veterán
válasz
4264adam #156198 üzenetére
A PC-ről történő lejátszásnál sokkal több kérdést és hibát olvastam, mint a médialejátszónál.
Aztán előjött a távolság, hogy van-e olyan hosszú HDMI kábel, ami a PC->tv között kellene.
A PC-s programot nem volt kedvem kitanulni, egyszerűbb egyszer túl lenni rajta.
A PC-n megosztom a mappát, a Minix látja és mindent lejátszik, a Denon+Dali (5.1.2) meg adja a hangot.
A feliratot (ha nincs) a Subtitle Edit Windows-os program 2 perc alatt lefordítja. -
mpo
veterán
-
mpo
veterán
-
mpo
veterán
Nézd meg a korábbi típusok áresését az árukereső árdiagramján, hogy egy év alatt hány %-ra csökken az ár.
De 2023-ban a várható 15-18 %-os infláció és az EUR/HUF árfolyam kiszámíthatatlansága ezt fölboríthatja.
Ha ragaszkodsz egy bizonyos tévéhez, iratkozz föl a webshopok hírlevelére és az árfigyelőn értesítést is kaphatsz. -
mpo
veterán
válasz
Little_Gaara #154986 üzenetére
-
mpo
veterán
Az emag oldalon nem csak az emag forgalmaz, hanem mások is.
Rendeltem ott, de másik cég szállított és adott garanciajegyet. -
mpo
veterán
válasz
#82860288 #154627 üzenetére
A tetejét mondtam szemmagasságban, nálad a közepe van ott.
Csak indításkor kellenek a távirányítók, ha filmet nézek (Denon, médialejátszó, tv).
Bútorcsere, állítható tv tartó (magasságban, dőlésszögben) a megoldás. A házimozi és tv párosítás nem egyszerű.
Meg kell küzdeni a feleséggel is. -
mpo
veterán
válasz
#82860288 #154622 üzenetére
A káva keskeny, ha nem lóg bele a képbe, akkor csak pár centi lehet.
Nálam a center teteje 15 cm-rel lejjebb van a képernyő aljától. Ez sem tökéletes, mert az lenne jó, ha a center fülmagasságban lenne, tévénél ez lehetetlen, vászonnál megoldható.
A képernyő teteje szemmagasságban legyen. -
mpo
veterán
válasz
enginev3.0 #153825 üzenetére
A távirányítós dugalj akkor is működne, nálunk is takarásban van..
-
mpo
veterán
válasz
enginev3.0 #153816 üzenetére
Távirányítós dugalj és APC elosztó van, éjszakára vagy hosszabb időre érdemes kikapcsolni, a stand-by sem fogyaszt akkor.
-
mpo
veterán
A MU8002 hibajelenség és megoldása:
- Távirányítóval kikapcsolás után azonnal bekapcsol.
- Hangerő gomb föl-le nem egy lépést csinál, hanem elindul és megállás nélkül növel-csökkent.Kihúztam a konnektorból pár percre, nem oldotta meg a problémát
Észrevettem, hogy villog a távirányító LED-je, kimerült az elem.
Elemcsere után minden jól működött, a hiba megszűnt. -
mpo
veterán
válasz
Daryl Dixon #152913 üzenetére
Ha a hibás rizsszemeket el lehet távolítani kép alapján, akkor egy tévét is lehet ellenőrizni egy kamerával (ha már ember nincs elég) és ami a 3. képen van, az nem csúszhat át.
-
mpo
veterán
Meg fogok lepődni, ha ez a kuponos vásárlás rendben lezajlik és kiszállítják annyiért, amennyi kijött az engedményekkel.
Elengednek 850000 Ft-ot?
Kizárt! -
mpo
veterán
válasz
bghistvan #152494 üzenetére
Ilyen célra jó az is.
Ha UHD tévé, médialejátszó, meg 5.1.2 házimozi van, ott nem kockáztatom meg 5e Ft különbségért, hogy ha valami nem működik, akkor vegyek másik kábelt.
Három éve 6200 Ft volt a Hama a 4K-hoz, most ~8e Ft a 8K-hoz és Certified cable, HDMI.ORG címkével. -
mpo
veterán
válasz
Kábelvilág #152478 üzenetére
A 4K tévéhez, házimozihoz a Hama 122210-et vettem pár éve (hologramos).
A Hama 200504 8K-hoz elfogadható áron van. -
mpo
veterán
válasz
sith7 #149668 üzenetére
Itt olvasd el az összefoglalót, igen jó.
[link]
Ilyet vettem régebben:
[link]
Valahogy így néz ki tévén a Kodi (tud magyarul is):
[link]
Media Player->HDMI->AVR (erősítő)->HDMI->tv a helyes sorrend.
Kell 2 db ilyen és megy a 4K simán.
[link]
A lejátszó hálózaton éri el a másik szobában lévő PC-t, amin a filmek vannak.
Minden UTP kábelen van, csak a tévé van 5 GHz-es WIFI-n, mert így gyorsabb. -
mpo
veterán
válasz
PuMbA #148955 üzenetére
Csak ismeretterjesztő és sportcsatornáim vannak a kedvencekben, a többi nem létezik.
Este 8-tól 11--ig kell vadásznom nézhető műsorra és nem könnyű.
A Tour de France veri a Travel Channel-t, ahol mostanában csak szellemek vannak, de az csak 21 napig tart.
Lassan autószerelő leszek, ha így megy tovább. -
mpo
veterán
válasz
SunMount3r #148773 üzenetére
Nálad is?
[link] -
mpo
veterán
válasz
Doma88 #148409 üzenetére
A Samsung mérnökei a legjobbak, úgy tudnak tévét tervezni, hogy éppen kibírjon 3 évet, aztán még max. pár hónapot.
A régebbi Samsungom 9 évig bírta, az 55MU8002 májusban volt 3 éves és sokat megy, remélem tévedtek a mérnökök a tervezett elavulásnál.
Az ÁSZF tiltja, hogy káromkodjak.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest