Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Garmin topik
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
üzenetére
Ezzel az a baj, hogy nem látunk bele a filmkészítők fejébe, hogy milyen feketét / világosságot akartak valójában
Ha erre beállítod neked tetszően, akkor egy másik filmnél teljesen világos szürkéket kaphatsz egy másiknál pedig olyan sötét feketéket is, hogy nem látsz semmit a filmből. Erre találták ki a szabványokat, ami megmondja, hogy minek kell feketének lenni és minek még látszania minden film esetén. Ez a kalibrált beállítás és ehhez közeli van fent az RTINGS.com-on. -
törölt tag
Nem, mert nem az a lényeg.l
Van, aki úgy állítja be a képet, hogy a sötét jelenetek esetében a fekete valóban fekete legyen, de ekkor elvesznek a részletek és ezért nem lát semmit sem, van pedig aki úgy állítja be, hogy még sötétben is jól lásson minden részletet, ezért szürkésnek látszik a fekete.
Természetesen az általad beállított Normál képmódban ez nem állítható be helyesre, ott - figyelembe véve a táblázatod értékeit - az első változat az igaz.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
univerzita
üzenetére
Egyáltalán nem lesz és itt a fizikai korlátok kiáltanak, hogy stop.. .
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
univerzita
üzenetére
Marketing bullshit, az enyémbe és is 2.1 rendszer? van, mégis okádé a hangja. Persze szubjektív, hogy kinek mi az ingerküszöbe hangminőség terén. Egyszerűen ezeket a tévéket úgy gyártják, hogy muszáj venned hozzá házimozit hangfalakkal, a bt hülyeségeket most hagyjuk, mert az kb 1-2 fokkal jobb, mint a tv hangszórói.
Szóval, nekem vannak elképzeléseim, hogy a 2.1-nek nevezett valaminek, hogy kellene előadnia magát, hát nem úgy, hogy sarki pc boltban vett 10 ezer forint környéki .2.0 hangszórók is körberöhögik minden szinten.
A B&W egy frankó cég, de csodákat ő sem tud művelni sem semelyik másik,ha nincs elég hely. -
warren29
aktív tag
-
llacee
őstag
válasz
ΞΔGLΞ
üzenetére
Oké, legyen szegényes basszus, de egy 10-15e forintos pc hangszóró szintet hozhatna azért.
A 40H6500 ehez képest hifi volt
Nyilván nem a topic része, de Jbl Bar 2.1 vagy Samsung N450? bár utábbiban nem jöttem rá hol van a mélynyomóban a hangszóró, mert csak egy reflexet látok.
Gyerekek miatt inkább a lefelé sugárzót preferálnám.Köszönöm mindenkinek a hozzászólást!
-
törölt tag
válasz
Celtis
üzenetére
Valószínűleg egy el nem ismert tervezési hiba és mindhalálig védeni fogják maguk igazát.
Ilyet már láttunk más cég más terméke esetében is, ebből nem érdemes hosszú távú következményeket levonni.(Még annyi, hogy ha kábel tv vétel esetén csinál ilyet, akkor én a helyedben csillapítanám a jelet.)
-
törölt tag
válasz
Celtis
üzenetére
Persze, hogy vannak, sőt, de néhány nappal ezelőtt az egyik fórumos társ felvetette, hogy ez a film referenciaként is felhasználható a fekete szín beállításakor, mert amikor még a moziban ment a film, akkor a nézők arra panaszkodtak, hogy a sötét jeleneteknél nem láttak semmit sem.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
üdv! érdeklődnék,hogy ebben a hibajelenségben tud-e valaki segíteni,hogy mi okozza. a hibát bekarikáztam a képeken.tesztképen is és videókban is bizonyos színárnyalatot ilyen zöld színnel torzítja el,de menüben nincs ilyen hiba.tipusa,fw verziót is lefotóztam. egyenlőre ha lehet tanácsokat gyűjtök, a tb 45km-rel odébb van, egy ismerősöm anyukájánál.

-
Celtis
veterán
Ugyan nagy érdeklődés eddig nem övezte eddigi kálváriámat a Samsunggal, de annyit megérdemelnek, hogy belinkeljem ezt a videót.
Az egy dolog, hogy ennyire fos a TV, de az, hogy világszerte különféle indokokkal próbálják lerázni a panaszos vevőket az durva.
Nekem azt mondják, hogy áramingadozás okozza
, a hollandoknál azt mondják, hogy a 100%-os antenna jelszint az túl sok
, a harmadik helyen megmagyarázzák, hogy nem győzi a processzor, és emiatt van framedrop, de ez NORMÁLIS.

Na így vegyetek Samsung TV-t. Ez a külöMbség, ugye
-
llacee
őstag
Sziasztok!
Samsung 55 7102-nél van valami jó hangbeállítás, mert a felkínált három mód mind szokolrádió hangú és valahogy "mono" hatásúan szól csak bármilyen forrásból.
Az előző 4éves Samsung klasszisokkal szebben szólt.
Valami beállítás?

-
törölt tag
válasz
Stehe
üzenetére
Szia!
Ha elég a Windows 10 hálózati megosztása, akkor a Gépház - Hálózat és Internet - Állapot - Megosztás beállításoknál Az összes hálózat - Médiaadatfolyam-továbbítás - Médiaadatfolyam-továbbítás beállítások kiválasztása... hivatkozásra kattintva a megjelenő ablakban A médiaadatfolyam-továbbítás bekapcsolás gombot lenyomva a megjelenő ablakban a Samsung 8 Series eszközt Engedélyezve, majd az OK gombot lenyomva működni fog a hálózati megosztás.
Ezután kell elindítani a Windows Media Player alkalmazást és ott a Videókra jobb egérgombot nyomva a Videótár kezelést megnyomva jelenik meg az az ablak, ahol a Hozzáadás.. gombbal tudod hozzáadni azokat a mappákat, amiket meg akarsz osztani, majd ha ha meg van, akkor nyomd meg az OK gombot és várd meg, amíg a műsortár frissül, mert csak utána tudod majd a tv-ről elérni a megosztott mappa tartalmakat.
-
mpo
veterán
Tudom haladni kell a technikàval, de anyagi vonzata is van!
A DVD író se örök-életű, cserélni kell, a DVD lemez is pénzbe kerül, tehát ennek a megoldásnak is van anyagi vonzata.
Szeretek rögzìteni szàmomra fontos filmeket adattàrolòra ùgy, hogy az sokàig biztosan elèrhető legyen!
Ha meg tönkremegy, akkor letöltöd, aztán vagy kiírod vagy nem.
Egy fotóboltban láttam régebben arany CD-t, arra adtak 50 év garanciát, hogy a képek megmaradjanak.
DVD-t dobtam már el. -
PuMbA
titán
HDD is sokáig bírja. Nálam van 3db 10-12 éves HDD és még mindig működnek. Az egyik 60GB-ost pendrive-ként használom. Másrészt 30Mbit/s-os nettel (30Mbit/s-es országos net fejlesztés miatt ezt veszem alapnak) már a tárolás nem fontos. Arról nincs infóm, hogy van-e ennél lassabb net Magyarországon, de szerintem nagyon kevés.
-
Vmf
csendes tag
Az a baj, hogy a hdd előbb beadhatja az unalmast mint egy dvd lemez ès akkor az összes film elvèsz a màsik a net sebessègem.Tudom haladni kell a technikàval, de anyagi vonzata is van!
Szeretek rögzìteni szàmomra fontos filmeket adattàrolòra ùgy, hogy az sokàig biztosan elèrhető legyen!
-
Deck
titán
Minimális felhősödés középtájt garanciális hiba? Csak full feketénél van.
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Múlt héten vettem egy Samsung 65NU8002-es tv-t, melyet kábellel csatlakoztatok a helyi hálózathoz. A Youtube videokat nagyon szépen lejátssza, illetve forrás választásánál meg is jelenik a saját laptopos userem, viszont ha rákattintok, a megjelenő tartalom üres. Laptopon pedig megosztottam több könyvtárat is a homegroup részére, de valahogy nem tudom rávenni, hogy meg is jelenjen. Mi lehet a baj? Ti hogyan állítjátok be a hálózati lejátszást?
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nos, ezt típust felejtse el, mert itt valószínűleg az összes valamiért trágya sajnos. De egy új tv ne így adja már magát elsőre, hiszen évekre vesz tévét és ha már most zavarja, akkor ez később még rosszabb lesz.

Ugyan ez 65-ös, de azok is ilyen trágyák...
-
Tomi8822
tag
Üdv, valaki tudja hogy miért lép ki random módon a hbo go alkalmazás?
Tv Samsung ue43nu7122
A net nem probléma az előtte lévő lg nem csinálta ezt, router reset megvolt, kábellel csatlakozik. (upc) -
válasz
ΞΔGLΞ
üzenetére
Jah és a következő is ilyen lesz vagy még rosszabb... aztán akkor mi van.

Cserélgesse amíg meg nem únja nem, főleg ha nem zavarná?

Akár lottózhat is és akkor vehet majd OLED-et, ha nyer.Szerintem ez pl nappal nem is lenne probléma... de mindegy.
Nem tudom ti mihez vagytok szokva, de hogy nem sok ilyen közép meg alsó közép tévét láttatok valójában az biztos.
-
RR-13
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Igen volt fél órára is áramtalanítva, de az nem segített, és okostávirányító gombjaira, de az alap távirányító gombjaira sem reagál, csakis a bekapcsológombokra. A Tv-n hátul is csak a bekapcsológombra reagál, de a nyilakra már nem...
Itt teljesen megbolondult a szoftver, csak valami indítási paranccsal kiadott flash reset segítene, de nem tudom, hogy milyen kóddal kellene, mert a sz. menüben sem működnek a távirányító nyilai
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Látom javítottad közben magad (mármint végig olvasva és) hajtogatva, hogy az IPS IPS IPS, de ha még az lenne, akkor is kicseszett gáz. Nekem is van, ami IPS és szar is este sötét szobában, de a közelében nincs ennek.
Persze cserélje, ha zavarja, akkor pláne, mi?
Ha téged nem zavar, az egy dolog, de az nem azt jelenti, hogy az lesz a mérvadó. Ez tv hiba, dugják fel maguknak. Főleg, hogy most vette, simán addig kell cserélni, míg minden nem frankó.
Ez a tv meg ilyen, a milyen tévét vegyek topikban már raktam egyszer róla képet, hogy felhős, mint valami bóvli... -
mpo
veterán
Van egy külső HDD-m, mentésre használom.
A PC-ben van a HDD, amire a filmek mennek.
A Mediaplayer eléri hálózaton keresztül, nem kell cipekedni, a fő előnye, hogy nem korlát a tv képessége.Egy jobb fullhd 40-50 GB de a hd filmek is 10GB körül vannak.
Vannak 4K filmek 50 GB méretben is, valamit elnéztél.
-
-
mintech07
tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ez egy Sony 49Xf8505, VA panel van benne.
Szerintem VA panelhez képest elég gáz...
Megpróbálom a cserét, ha nem cserélik akkor küldöm vissza. -
-
RR-13
őstag
Üdv mindenkinek!
Valaki esetleg tudna ötletet adni, hogy ha 15mp-enként újraindul a Tv, és a távirányító gombokra sem reagál, az ON-OFF gombot kivéve, akkor, hogyan lehetne szoftver, flash resetet csinálni?
Az EXIT nyomva tartásra sem reagál, a sz. menüben sem tudok factory resetet csinálni, mert a távirányító nyilaira sem reagál. A képernyőn csakis a kis smart ikonok vannak alul, a menüt sem tudom előhozni
Valami kóddal bekapcsolás kellene talán, hogy egyből resettel kapcsoljon be...
Köszi előre is! 
-
-
Vmf
csendes tag
válasz
PuMbA
üzenetére
Az igazat megvallva töltögetek filmeket nem csak xvid xvid hanem h.264 formàtumban mkv kontènerben720x300-as felbontàsban ès azèrt ilyet mert a netünk lassù ahhoz hogy hd ès fullhd filmeket hùzak le illetve a külső vinyo dràga ès szerintem nem olyan hosszù èlettartamot nyùjt mind a dvd lemezen tàrolt adat.
De càfoljatok meg mert nekem eddig ez a tapasztalatom eddig ezek voltak a lehetősègeim.
Egy jobb fullhd 40-50 GB de a hd filmek is 10GB körül vannak. -
Deck
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Én 350k-ért vettem de semmi ilyen gondom nincs. Filmeknél is teljesen fekete az alsó és felső rész is. Youtubeon vannak ilyen 4k oled black videók, azzal is teszteltem de semmi ilyen gondom nincs szerencsére. Csak szerencsém volt? Ne, hogy már ennyi pénzért ne legyen jó.. Oled-en tudom, hogy jobb a fekete de nálam nem játszott, mert rengeteget megy a tv (pc,ps4 (hdr)) és játékra kell.
-
Világos tartalomnál nem jön elő... sötét filmes részeknél igen lehet zavaró.
De ez így van/lehet egy félmilliós LCD tévénél is.
Csak nem láttál még elég tévét szerintem így...

Ez hogy picit világosan "homálylik", még egész "normális" enné sokkal durvább bevilágítási hibák is vannak. Akár itt a topikban is... mikor az élekről vagy sarkokról "reflektor szerűen" világít be egy konkrét fénynyaláb pl.
Na az már durva.És biztos hogy a kamera is rontotta a helyzetet a sötét szobában fotózás miatt.
-
Vmf
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnènkt samsung tv-t vàsàrolni a telekomon keresztül!
A nèzèsi tàvolsàg nappal 2-2,5m èjszaka 3-3,5m.
Dvd lejàtszòròl nèzegetnènk xvid filmeket illetve hd tv csatornàkat!Jelenleg eu40eh6030-as kèszülèkünk van.
Szeretnènk lecserèlni nagyobb tv-re,melyiket ajànljàtok a telekom oldalàròl a samsung màrkàbòl?Ha lehetsèges a havi törlesztője ne legyen több 10000ft-nàl!
-
Deck
titán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ez nem durva? Én tuti egyből visszavittem volna. Hogy lehet így filmezni vagy bármit csinálni rajta? :/
-
Deck
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Pedig nagyon durva. :/
Kis hangulat világítással javíthatsz rajta jelentősen . -
-
PuMbA
titán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ez az, ezt nem fogják cserélni, de érdemes visszaadni, ha zavaró és VA paneles TV-t venni

-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Amíg ezt nem magyarul teszik, addig a Samsung is bekaphatja, tehát semmilyen jogkövetelése nem lehet ezzel kapcsolatban, ugye azt meg ne várják el, hogy mindenki beszéli az angolt, meg koreait, vagy tudom is én milyen nyelven van az ott.

Én nem törölném, lássa csak mindenki ezt a szép irományt....
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
De két rögzítési pontja is van, pontosan azért, ha esetleg a távolabbi már lelógna az asztalról, ha elmérte magát a vásárló, vagy jóval kisebb az asztal, mint a tv. Viszont nyilván az tart jobban, amelyik távolabb van.
Ezek ilyen elcseszett 60-as évekbeli formák már. Rondák ezt aláírom, de masszívan tart az hétszentség.
-
darkmann
őstag
válasz
darkmann
üzenetére
#125655-re tud valaki válaszolni?
Előre is köszönöm! -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Partizan182
üzenetére
Marginális, lehet rég láttad az oleded

Lehet, nyár óta nem láttam az oled tévét. De annál nem volt ekkora hatás qled és oled közt ezt biztosan tudom.
Most volt, off-ból én is kiszálltam.
-
mintech07
tag
Sziasztok, most rendeltem egy tv-t az Edigitaltól és sötét jelenetéknél nagyon zavaróan felhős a képe. Ilyen miatt tudom cseréltetni a tv-t vagy esetleg márkaszervizbe kezdenek vele valamit?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Partizan182
üzenetére
Biztos úgy van...

-
rj411
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Samsung UE46ES5700SXZG tv-m. Az a gondom vele, hogy néha reagál a távirányítóra vagyis működik minden de pár perc után már nem reagál. Se kikapcsolni se hangerőt állítani egyáltalán semmire nem reagál. Mivel van egy másik Samsung tv-m ezért kipróbáltam azon a távirányítót és tökéletesen működik. Sőt a másik tv távirányítóját is kipróbáltam a nagyobbik tv-n és amikor éppen működik akkor mindkét távirányítóra reagál amikor pedig nem akkor egyik távirányítóra sem. A mobil telefonom is tud távirányító funkciót és arra sem reagál. Ezzel kizárnám a távirányító hibát. Találkozott már valaki ilyen hibával? Megéri megcsináltatni gazdaságilag? Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brave
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Xbox Series X|S
- Kuponkunyeráló
- Háztartási gépek
- Fali konzol lapos tévékhez
- Ubuntu Linux
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha erre beállítod neked tetszően, akkor egy másik filmnél teljesen világos szürkéket kaphatsz egy másiknál pedig olyan sötét feketéket is, hogy nem látsz semmit a filmből. Erre találták ki a szabványokat, ami megmondja, hogy minek kell feketének lenni és minek még látszania minden film esetén. Ez a kalibrált beállítás és ehhez közeli van fent az RTINGS.com-on.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, a hollandoknál azt mondják, hogy a 100%-os antenna jelszint az túl sok
, a harmadik helyen megmagyarázzák, hogy nem győzi a processzor, és emiatt van framedrop, de ez NORMÁLIS.

Köszi előre is!