- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
van nálam egy baromi öreg, 2.1-es GS.
rootolni sikerült, de ennyi, mert az összes kompatibilis akármi azóta frissült, vagy nem támogatja már.
a Kies közölte, hogy nem tudja frissíteni, mert nem.a CWM-et nem találok rá, a RomManager nem támogatja már a 2.1-et, és nincs hirtelen több ötletem, hogy mivel tudnék egy frissebb ROMot rápakolni.
JFF végződésű a gyári ROM
-
Lenry
félisten
ha van nálam egy frissítetlen 2.2-es XWJPF buildes Galaxy S, abba beletolhatom a múlt héten nálam lévő XWJVZ telóhoz tartozó Semaphore-t? a rendszernek úgysem kell elindulnia, elég ha a CWM bejön
-
Lenry
félisten
ezt nem tudtam.
nekem ZTE Blade-m volt két évig, ott szinte mindig a legfrissebb nightly-k voltak fönn, még a 4.2 is megjárta az öreg Pengét, és ott azért elég változó volt a stabilitás. ICS korszakban jártam úgy, hogy a telefon újraindult minden egyes esetben, amikor lehúztam a töltőről, de volt olyan 4.1-es release, ami egész "fennléte" alatt egyszer sem hibázott, és csak a saját hülyeségem miatt kellett végül újratelepíteni a telót, akkor meg már ugye az aktuális új ment föl.a Galaxy S-t viszont nem követtem így, szóval nem tudhatom, hogy mi mennyire stabil, ezért nem akartam kockáztatni egy esetlegesen bugos ROM-mal, ártott volna a hírnevemnek
(már az is megtépázta, hogy délelőtt fél10-től egészen mostanáig tartott, mire a CWM-et rálegóztam)
-
Lenry
félisten
válasz
radicspeter1 #19417 üzenetére
XWJVZ teló van nálam.
ehhez most felraktam a innen a JVZ_2.1.1-es Semaphore-t, mert a lista tetején lévő 2.5.0 és 2.7.4 a fentebbi problémákat eredményezte. most van egy ősöreg 3.0.0.5-ös CWM-em, remélhetőleg ebből is ugyanúgy fel tudom flashelni a stable CM10-et. -
Lenry
félisten
kezdek ideges lenni.
hogy rakok erre a hulladékra CWM-et?flasheltem már mindent bele, de a legtöbb, amit elértem, hogy színes, hangyás a kép, aztán újraindul és bebootol a régi rendszer.
mostmár az se bootol be. hurrá.
rakhatom megint újra Odinnal. ma már harmadszorra. -
Lenry
félisten
feltettem a Cyan9 stable modot, és minden jól is működik, de a Bluetooth nem akarja a jót az autós kihangosítóval.
látszólag sikerül párosítani, de nem csatlakozik, nem küldi át a hangot és nem lehet újracsatlakoztatni sem.
volt már valakinek hasonló problémája?
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest