- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kalapacsolok #21942 üzenetére
Az a probléma, hogy mikor anno megcsináltad a telefonját, akkor alkalmaztad a lagfix-et, ami röviden annyit csinál, hogy az rfs partíciót átkonvertálja ext4-re. A gyári recovery viszont nem tudja olvasni, ezért megáll, ergó használhatatlan lesz. A megoldás annyi, hogy bármelyik romot felteheted, de azt 3 fájlos+ repartot kell feltenned (512-es). Utána már működni fog.
Még annyit, hogy mostanság azt csinálta, hogy a telefon gondolt egyet, és eltüntette a sim kártyát, azaz nem is látta, csak ha újraindítottam. Most megigazgattam, remélem már nem lesz ilyen gond. Ez sim vagy rom hiba? (gyári JWB rom)
-
szemesi69
addikt
válasz
Valamiért sérült a belső sd, náálam is volt ilyen, a megoldás 3 fájlos froyo pittel repartal, ha nincs más hiba utánna jónak kell lenni. Aztán mehet bármilyen rom.
-
fo_di
őstag
válasz
működnie kéne a factory resetnek, de próbáld meg esetleg az android alól a gyári adatok visszaállítását, vagy a kódos resetet a tárcsázóból (sdkártyát is nullázza): *2767*3855#
-
Janou
őstag
válasz
A gyári stabil és utolsó rom a 2.3.6. Az ICS-ek és a JB-k kísérletezősök.
-
Yany
addikt
válasz
kalapacsolok #21681 üzenetére
Ha ez így nem mondott semmit, akkor --> #1 hozzászólás
-
szemesi69
addikt
válasz
kalapacsolok #21648 üzenetére
3 fájlos froyo pittel az rendbeteszi utánna mehet rá bármi
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
kalapacsolok #21648 üzenetére
No, van még egy probléma. Jó pár okostelefont rootoltam-buheráltam már, de ilyennel még nem találkoztam. Rádugtam a gépre a telót, hosszasan keresi a szoftvereket hozzá, majd automatikusan telepíti. Megjelenik a gépen a G és H meghajtó, de ha rákattintok, nem jön be semmi, azt írja, nincs ilyen meghajtó... A telefon nem jelez ki semmit, amikor rádugom, hogy válasszak (pl.: csak töltés, USB-mód vagy akármi)... Mi a franc lehet? Nem hiszem el, hogy ezek a dolgok nem képesek normálisan működni..... :S
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest