- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4
csendes tag
Ráadásul 2,5 éve egy T-s sráctól vettem függetlenül, s még a ROM is T-s volt rajta.
Persze azóta megfordult már rajta pár ROM:-) -
r4
csendes tag
Sajnos nem tudok most hirtelen más T-s kártyát szerezni, de mindenképp ki fogom próbálni másikkal is.
Abban bíztam, találkozott már valaki hasonló jelenséggel.Nem értem a jelenség lényegét. A telefon feljelentkezik a T hálózatára, van térerő, mutatja a 3G-t, lehet hívni is a számot, csak éppen hívást nem lehet indítani.
-
r4
csendes tag
Sziasztok,
eddig a független galaxy s-em csak vodás és pannonos kártyával használtam. Ma beletettem egy T-s (dominós) kártyát, s furcsa dolgok történtek. A telefonszám hívható volt, de kifelé nem lehetett vele telefonálni. A Voda és a Telenor kártyáknál zéró konfiggal működött minden. Kipróbáltam 3 különböző modemmel is, de ugyanaz volt az eredmény.
Van valami ötletetek?ROM: 4.2.2 GamerzROM
Próbált modemek: JW1, KF1, KB3 -
r4
csendes tag
sajnos nem röpüllő üzemmódba kerül ilyenkor a teló, mint mondtam, csak egy bizonyos településen tapasztalom a leírt jelenséget, otthon - budapesten - soha nem fordult ez elő.
a modem cseréjére gondoltam én is, de nem voltam benne biztos.
van valakinek ötlete arra, milyen modem működhet jól a fent leírt rom-mal, vodafone hálozaton belül?a modemet egyébként update-elhetem anélkül, hogy a romot újra kellene telepítenem?
-
r4
csendes tag
sziasztok,
tapasztalt már valaki olyan jelenséget, hogy éjszaka a telefon egy bizonyos helyen nem talál szolgáltatót - nulla pálcikát mutat - , míg napközben maximális térerőt mutat ugyanazon a helyen, s amint felkel a nap, rögtön megtalálja a szolgáltatót?
az egész jelenséget az teszi még szebbé, hogy más helyeken ilyet egyáltalán nem tapasztalok, mindig elérhető a szolgáltatóm.
több SIM-mel is kipróbáltam - különböző szolgáltatókéval - éjszaka egyik sem műxik.szolgáltató: Vodafone
SGS GT-i9000 android 4.2.2 GamerzRom
Baseband version: I9020AUCKF1
Kernel: 3.0.82-03787-g700a4f0 derteufel1980@build1 #4
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest