Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Magisk
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
RAZR_v3
tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Újabb fejlemény! Kíváncsiságból nyomtam egy wipe system/data/cache/dalvik/internal storage kombót, megnéztem a TWRP fájlkezelőjével a system mappát, üres volt. Feltelepítettem a xiaomi.eu 8.12.6-os béta romot, ugyanazt, amivel eddig próbálkoztam. A telepítés végeztével nem indítottam el a MIUI-t, hanem a TWRP-ben maradtam, visszamentem a fájlkezelőbe egy mount system után, és újratermelődtek a kritikus fájlok a system/etc/sysconfig mappában.
Elindítottam a rendszert a fájlok törlése nélkül, ismét úgy viselkedett a Google Fotók, mintha Pixel telefonom lenne. Aztán alkalmaztam a korábban leírt módszert és újra jó lett minden.
Semmi köze a Google-nek ehhez, a xiaomi.eu-s srácok pakolták bele a ROM-jukba ezeket az xml fájlokat (pixel_2017_exclusive.xml és nexus.xml), mivel a 2018. december 6-i megjelent hivatalos MIUI global bétát is próbáltam és ott nincs gond a Google Fotók alkalmazással.De a lényeg az, hogy a sok szenvedésemnek és elpazarolt időmnek legalább lett valami dokumentációs jellege itt és haszna is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Apple MacBook
- PlayStation 4
- Bestbuy játékok
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen routert?
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- További aktív témák...
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue eladó!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Elindítottam a rendszert a fájlok törlése nélkül, ismét úgy viselkedett a Google Fotók, mintha Pixel telefonom lenne. Aztán alkalmaztam a korábban leírt módszert és újra jó lett minden.