Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Netfone
- Azonnali navigációs kérdések órája
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
hzsolee
őstag
válasz
hzsolee
üzenetére
Na, látszik nem értek hozzá, volt fiók a készüléken, csak most nem volt bejelentkezve
Szóval nem telefonszámmal, hanem mi fiókkal be tudok jelentkezni, mármint email + kód. Sim nincs társítva. Ha belépek a telefonon, akkor egy számítógépen látom a 4X-et. Ha kilépek a telefonon a számítógépen megnyitott Xiaomi Cloud oldalon eltűnik a telefon, és nulla eszközt ír. Szerintem így jó lesz. Google fiókot is töröltem, még csinálok egy resetet aztán okés, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szóval nem telefonszámmal, hanem mi fiókkal be tudok jelentkezni, mármint email + kód. Sim nincs társítva. Ha belépek a telefonon, akkor egy számítógépen látom a 4X-et. Ha kilépek a telefonon a számítógépen megnyitott Xiaomi Cloud oldalon eltűnik a telefon, és nulla eszközt ír. Szerintem így jó lesz. Google fiókot is töröltem, még csinálok egy resetet aztán okés, igaz?