- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cstibi72
újonc
válasz
trebrona #23995 üzenetére
Próbáltam, sajnos nem hoz semmit. Nézegettem külföldi fórum-bejegyzéseket is, mások is hiányolják ezt a beállítást. Állítólag amíg Android 6-on futott a MIUI, addig ott volt, csak azóta nincs, amióta Android 7 van alatta.
Bízom benn, hogy a MIUI 10 (gondolom Oreo alapokon) megint visszahozza, mert nagyon gáz, amikor egy telefont pont az alapszolgáltatásra, a beszélgetésre nem lehet rendesen használni -
cstibi72
újonc
Sziasztok, nincs véletlen valami tippetek, hogy a Redmi 4X-en (MIUI 9.6.5.0) miért nem jelenik meg a VoLTE engedélyezése/tiltása kapcsoló? 6forint.hu-hoz mentem (Telekom) és kegyetlen gyenge minőségű a beszéd, olyan mint a Skype volt a bevezetésekor. Elvileg a 4X tudja a VoLTE (Voice over LTE) szolgáltatást, és a Telekom is nyújtja, kaptam is tőlük SMS-t, hogy beaktiválták, de a telefonon nem tudom engedélyezni és felső állapotsávon is csak annyi jelenik meg, hogy 4G, nem pedig 4G VoLTE
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest