- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.F.
aktív tag
válasz
bobalazs #31070 üzenetére
Nekem ez nem megy, bejelentkezéskor mindig ez a hibaüzenet ugrik fel:
De a háttérben semmi nem fut.
Az OTP Válasza eu volt:
Android 8-as vagy annál régebbi verziónál tapasztalható az Ön által jelzett jelenség.A kapott üzenetet az overlayer attack támadások ellen került bevezetésre, hogy észrevétlenül beépülő köztes alkalmazások ne tudjanak jogosulatlanul adatokat megszerezni. Ez a védelem, riasztás ad minden olyan esetben, ahol egy alkalmazás átfedésben is fut a MobilBankkal. Például az alábbiak is okozhatnak ilyen átfedő működést: Messenger, ES File Explorer, CleanMaster, Lux, Twilight. Ezek bármelyikének megléte potenciálisan előhozhatja a figyelmeztető ablakot, de egyéb hasonló alkalmazások is lehetnek okozói ennek. Az utóbbi kettő fényerőt szabályozó alkalmazás, melyek folyamatosan futnak a háttérben, szóval valószínűleg csak a törlésük oldja meg a problémát. Egyéb javaslat, ha lehetséges az Android verzió frissítése tud lenni (minimum 9-es andorid) , mert ott már kapcsolgatható alkalmazásonként, hogy engedélyezett-e átfedni más alkalmazásokat vagy sem.
-
G.F.
aktív tag
válasz
bobalazs #31066 üzenetére
2022. március 1-től az OTP Bank kivezette a lakossági SmartBank mobilalkalmazást, helyét az új OTP MobilBank applikáció vette át.
-
G.F.
aktív tag
4X-em van. Nincs kedvem megválni még tőle, tetszik a mérete, de az OTP Bank új appja min. Android 9-et igényel, ezért valami alternatív romot keresek. Mit ajánlotok és hogyan kezdjek neki? MUI11.0.2 rajta 7.1.1 Androiddal. Minden gyári, semmi mókolás, bootloader sincs nyitva.
-
G.F.
aktív tag
Találtam egy megoldást a felugró ablakok tiltására, beteszem ide a linket, hátha másnak is kell majd:
http://techsarjan.com/2017/12/solve-screen-overlay-error-problem-xiaomi-mobiles.html
Kikapcsoltam az összes alkalmazást, de továbbra is ugyanazt a hibaüzenetet kapom.... -
G.F.
aktív tag
válasz
SenorGrande #30352 üzenetére
-
G.F.
aktív tag
Kis segítséget szeretnék kérni! (Redmi4x) OTP mobilalkalmazás. PIN kódot szeretném beírni, erre hibaüzenet: "A képernyőd egy részét kitakarja egy másik alkalmazás, ezért ideiglenesen letiltottuk a billentyűzetet...." Másik alkalmazás nem fut, de nem enged gépelni... A guta meg itt kerülget ...
-
G.F.
aktív tag
Keresgettem a fórumban, de nem kaptam találatot. Az lenne a kérdésem, hogyan tudnék 'második asztal parancsikon'-t kitenni? MIUI10-em van...
-
G.F.
aktív tag
Play zene alkalmazást szeretném klónozni, de nincs benne a klónozott alkalmazások listában. Hogyan csináljam?
-
G.F.
aktív tag
Azt szeretném kérdezni tőletek, hol kell beállítani, hogy alaértelmezett legyen egy progi?
-
G.F.
aktív tag
Szeretnék kérdezni. Ha 7-es androidot használtok, nézzétek már meg nekem légyszíves, hogy megmaradt-e a lehetősége az ütemezett ki/bekapcsolásnak. Nekem fontos ez a fics ör, ezért nem frissítettem még MIUI9-re. Köszönettel...
-
G.F.
aktív tag
Azt hol lehet kikapcsolni a "beépített" email alkalmazásban értesítéskor ne villanjon fel a képernyő?
-
G.F.
aktív tag
Bocsi, ha triviális a kérdés, de új vagyok mind androidban, mind miui-ban.
Zene app-ot hogy lehet rávenni, hogy a sd-kártyán keresse a zenéket? SD-kártya/Music/ könyvtárba másoltam fel őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EA Sports WRC '23
- Stellar Blade
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M6500 i7-920XM I 32GB I 1TB I 17,1" WUXGA I FX3800M I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest