-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Én innen felraktam unlockolás után az android11et, sztem ég és föld, a korábbi androidokhoz képest, megy rajta minden. s a microusb ajzat csere után a gép is látja úgy ahogy kel. [link]
. Redmi note 4/4xes androidok, nekem megy.
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Megoldódott a telefonom kálváriája, volt egy Redmi note 4 3/32es telefonom, Nem tudtam telepíteni rajta mert nem volt jó a microusb panel, és a gombjai sem voltak a legjobbak, nem mai telefon. Vettem egy másik redmi note 4et a jófogásról örültem mint majom a farkának, hogy az jó lesz " azt ígérték a jófogáson hogy igen" Megjött a póstás, átvettem megnéztem, már az gyanús volt hogy be volt kapcsolva, kérte a jelszót. Magamban mondtam milyen jelszót kér ez?! Persze hogy a miui jelszót. "előző gazdijét." Őt megkérdeztem nem tudta. Mondván örökölte, a telefont. Mivel a format és a teljes flash nem oldotta meg a jelszó kicselezését, így fogtam, szét szedtem, és ami a másikba kellett át raktam oda, kellett a microusb panel, egy kábel, ami a telefonon belül volt oldal, fekete kis hosszú izé, miután kicseréltem a rosszat a jóra, láss csodát, rendesen megy a kicserélt microusb panellel az előző telefonom, látja a pc.. Most ott tartok hogy unlockolom majd tolok rá egy android 10et. De bameg...
Most vettem pofont utoljára onnan.. Na mindegy megoldódott a dolog, kicseréltem az újból apanelt át raktam a régibe ennyi. Mintha új lenne. Annak írom akit érdekel
.
Szopóhollandi. -
-
Marcsello31
őstag
Meg próbáltam a videón látottakat. Nem ment. 1ertelmű hogy valahol telefon gond van. Tèmámat zárom. Megy szervizbe. Èn meg nem merem nagyon szètszedni nehogy szèt b.rnoljam. Amúgy jó így is. Majd a fájlokat wifin másolom át aztán ennyi.
-
Marcsello31
őstag
válasz
siddis #30693 üzenetére
Hali! Megpróbáltam minden variációt, be is jött, csak nem a kínai menü, hanem a miui recorvery 3.0 szerintem ezen nincs is ilyen menü, nyomkodtam minden variációban, vagy a miui recorvery jött be vagy a fastboot mód. DE! Találtam egy másik telepítői módot a youtubeon, szerinted ezt én is megpróbálhatom? Mert elvileg ezzel a móddal elő lehet csalni a loader drivert amin keresztül fel lehet tenni azt a romot amit szeretnénk, "Már ha" Egyd próbát megér, csak óvatosan kel leszednem a hátulját a telónak, van két csatlakozási pontja ha azt érintkeztetetem akkor elindul a telepítő mód. meg mutatom a linket hogy miről lenne szó...
[link] Merjem ki próbálni? -
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Ezt a kínai menüt hogy hozom előba telefonom nál? Milyen gombot nyomjak meg? 1_13perckörül van.
[link] -
Marcsello31
őstag
válasz
orso0355 #30686 üzenetére
Note 4 persze, de nem folytatom egyenlőre tovább a kísérltezést, mert sztem ajzat probléma lehet,hibás microusb, vagy koszos a csatlakozó?! Persze rá valót szeretnék rakni de frissebb változatot, mondjuk egy android 9et.
Jelenleg miui android 7 van rajt, ha hülye fejjel nem frissítem fel a 6ot 7re talán azt még lehetett volna rootolni a kingrootal is. No mindegy. A segítségeket utólag is köszi. -
Marcsello31
őstag
válasz
siddis #30676 üzenetére
Szia! Ezzel az oldallal még nem találkoztam,Köszi!
A fast módba be tudom rakni a telót, nem azzal van a gondom.
Hanem a pc nem érzékeli a telót mint normál esetben egy másikat, ahol látja a drivert is meg használható is. A bootloader zárva, mivel nem tudom unlockolni sem, mert nem látja a gép ahogy kéne. Ismeretlen hardvert ír a gép fastboot módban is. Van adat kábelem, nem azzal van bajom hanem még mindig azzal, hogy sztem nem 100%os az usb csatlakozó telón -
Marcsello31
őstag
Ha akar valaki keresni egy 500ftot
"szotyira"
"viccelek, vagy mégsem?", Van mód arra, hogy twrpt telepítsek egy nem rootolt telefonra?
-
Marcsello31
őstag
válasz
Oldman2 #30670 üzenetére
Én is úgy vagyok már vele, hogy meg tartom rajta a miuit, android7el, át szabtam a kinézetét, most már használható. Az usb csatlakozóját meg megnézetem majd egy telefonos szervízben, valamikor, szétrongálni meg nem akarom a telót.
Egy másik telefonomon ez a rom van fent és tökéletes, nem merül.
[link]Végig zongoráztam otthon minden lehetőséget, de szerintem azért nem csatlakozik mert valahol megsérült a telefonnak az usb része....
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! A telefonom Note 4es global verzió.
3gbyte ram 32gbyte rom, 8mag cpu.
Az nem lehet gond hogy azokon a gépeken ahol próbáltam 64bites rendszer van?
Még megnézhetem egy 32bites xpn, volt egy tabletem ami csak xpn akart működni.
Nincs mód rootmentesen feltelepíteni a twrpt gép összekötés nélkül?
Próbáltam más usb porton, ugyan az, ami a képen van. -
Marcsello31
őstag
válasz
trebrona #30665 üzenetére
Csináltam egy képet a problémáról, mindig ez van bármilyen módban és nem értem..
.
kép link:
[link]
Szerintetek hol lehet a gond? Bármilyen ötletet szívesen fogadok.A driverek fent vannak és mégis... Innen van elvileg a rom:
[link]
És a neve a romnak:
Redmi Note 4 ChinaStable V11.0.2.0.NCFCNXM7.01.7 GB2019-11-25
legalább 3 adat kábellel néztem meg, ugyan ez. xp alatt is. Sztem hagyom megy szervízbe, lehet valamit cserélni kel rajta hardveresen.. vagy nem mókolok vele így van ahogy van aztán ennyi.
-
Marcsello31
őstag
válasz
trebrona #30663 üzenetére
A videó arról szól. hogy lássa a telefont a számítógép, usb mtp módban, nekem még csak nem is látja, vagy legalább 3 usb kábellel néztem meg mind ismeretlen hardvert írt minden mdban, drivereket fel raktam de hiába, xp alatt megnéztem de hiába, linux alatt megnéztem de hiába, még a fastbootot sem látja sehogyan sem. vagy tönkre ment az usbn valahol valami amit cseréni kel vagy más gond van, de át néztem az oldalt, nekem nem így jelenik meg. .
holnap mutatok képet róla. De köszönöm a gyors válaszodat!
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Találtam egy videót, ahol van mód, az usb csatlakozó beállítására egy rendszer fájl átírásának segítségével. itt van a videó: [link] A gondom az, hogy a telefonom nem rootolt, és mivel nem rootolt, a system mappát nem tudom módosítani, Viszont arra gondoltam, hogy letöltöm a hivatalos helyről ezt az android7et, és pcn megkeresem a fájlt ahol a három parancsot kellene beírni ami aktiválná a pc módot a telón. Szerintetek az menne hogy pcn kimásolom azt a fájlt, ahova három parancsot kel csak beírni, majd vissza másolva a telepítő fájlba, zip fájba, azt rá másolom a telefonra, wifin keresztül. majd manuálisan telepítem az egészet. ez így mehetne?
Mert a fájlt látom pcn is, tehát elérem. Csak azért kérdezem, hogy ez egy kis módosítás, elvileg végig menne a telepítés?
Build.prop ---ez a fájl neve ahol ezeket kellene beírnom, de megbasztam mert az androidon belül nem lehetséges.
Code: persist.service.adb.enable=1
persist.service.debuggable=1
persist.sys.usb.config=mtp,adb
Ezér röviden azt találtam ki, hogy a neten letöltöm a zipet, majd ott megekersem ezt a build.prop fájlt ott beírom mert ott lehet, majd vissza másolom felülírva, és megy a telóra. Lehetséges? A válaszokat előre is köszi!
Valóban hiányzik, ez a három parancs a telefonom androidjából.
utólsó kérdés. haza vágom ezzel a telót? -
Marcsello31
őstag
Tényleg, a redmi note 4hez milyen win10 driver kellene?
. Próbálkoztam driverekkel amik elvileg jók voltak. De hiába mert, az ismeretlen eszköz volt látható az eszköz kezelóben, még utána is, majd lövök pár képet hogy hol akadok el, a másik furcsa, hogy linux alatt sem megy semmi. Melyik driver volna az ideál szerinted?
Nemsokára lövök pár képet a helyzetről, talán érthető lesz. De szerintem, elviszem szervízbe, talán megoldják.
de nem gond, mert a mostani android tökéletes, csak kíváncsi vagyok. A neten láttam hozzá alkatrészeket.
Lehet hogy ez volna a megoldás végső esetben?!
[link]
Meg próbálom kitakartani kifújni, másik adat kábellel megnézni stb. A választ előre is köszönöm! Nem lehetséges androidon belül sd kártyán androidot telepteni valahogy? -
Marcsello31
őstag
Èrtem. Akkor szerencsèm van azzal legalább, hogy van rajt jól használható Android.Tehát meg kelllene próbálnom takarítani, vagy új kábellel megnézni, ha a telefon aljzat hibás, az cserélhető valahogy? Teljesen jó így is a gèp, de mèg profibb lehetne egy android10el. Köszönöm a tippeket! Utána nèzek, ha mákom van, akkor csak ennyi,l.cserèlni esetleg az ajzatot nem lehet? Ha hülyesèget írtam akkor bocsi :). De lehet jobban járok ha elviszem szervóba. A telefon èrzèkeli a pcre való csatlakozást, de csak mint töltès, hiába váltok az adat módoknál telefonnál a pc ugyanúgy ismeretlen hardvert ír. De a telefon èrzi csak nem úgy ahogy kellene. A választ előre is köszönöm.
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Van egy redmi note 4em, jó rajta a miui android, de egy finomabb jobban kezelhető, androidot szeretnék rá tenni, már ha lehet. A Gondom az, hogy a Pc nem látja a telefont, akkor sem ha a hibakeresési mód aktiválva van, akkor sem, ha a miui fiókban engedélyezve van minden, tölteni tölti a telefont, de a gép ismeretlen eszközt ír rá csatlakoztatáskor!?
xp alatt is, winfos10 alatt is. Hol rontom el szerintetek?
Lehetséges hogy hibás a mikrousb csati valahol a telefonon?
Arra is gondoltam már, hogy olcsóm beszerzem ami kel, és valahol kicseréltetem.
Az elixir nevezetü program sem érzékel usbt szerinte...
Röviden, a gép maga jó, de nem találja a pc a gépet rá dugáskor, mindent át néztem.
Még a linux sem ismerte fel, fastboot módban sem. Várom a válaszokat, és köszönöm! Így is használható a gép, csak keresem a megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest