-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
aelod
veterán
Igen volt
. Jesszus mennyit nyüstöltem azt a telefont te jó ég!
A végén már csak ilyen 2 óra kijelző időim voltak mert a proci túl volt húzva elég rendesen.Hát nem tudom nagy különbséget nem vettem észre, max a rezgés bugot javították a frissebbnél meg egy két olyan dolgot amiket én nem vettem észre, nem tűnt fel a bugjuk.
-
thomas77
senior tag
Én most a stuntcalls-t használom. A hangminőség olyan, mint egy átlagos mobilhívás. Alig észrevehető késéssel. Nem veszek észre minőségi különbséget alkalmazás és a beépített SIP kliens között. Csak egyszerűbb kezelni, mivel van hálón belüli opcióm, így nekem jobb, hogy minden hívás előtt választok:SIP vagy mobilról menjen a következő.
-
-
Dave Crank
senior tag
MobileVoip-t én is használom, tökéletesen megy. más voip alkalmazások is jól mentek, nevet nem tudok mondani, hogy melyikek, mert én csak a MobileVoipot használom, a többit fater próbálta.
Tárcsázóba nekem nincs beépülve, de nem is állítgattam, hogy így legyen, de most hogy kérdezted, utánanézek majd az alapértelmezéseknél.
Elég sokat hallgatok utazás/meló közben zenét telefonról, xiaomi basic fülessel jelenleg, szerintem jó a minősége. Bár egy húzott hangerős MTK után halk, de minőségben szerintem megfelelő, és másik fülessel is jó volt.
Ha már szóba jött a MobileVoip, nekem olyat csinál ezen a telefonon, meg az előzőn is, hogy ha telefonáltam, majd home-mal kiléptem, és ha újra telefonáltam volna, akkor nem hallottak a túloldalon.
Ha kiléptem visszagomb, majd exittel, majd recent apps-ból kilőttem, és újra megnyitottam, újrahívtam, akkor megint jó volt.
Valakinek csinál még ilyet?
Bár szinte tuti, hogy ez app probléma, és nem a telefon miatt van, mivel másik készüléken is tapasztaltam ezt. -
Dave Crank
senior tag
Szerintem abszolút ajánlott a telefon!!
Fényképezője jó képet csinál, és gyors vakuval is!Másik:
Tudom, hogy tárgyalva volt már, és keresgélek is vissza most, de ha valaki tud linket dobni jó edzett üveghez, és szilikontokhoz (egyszerű, sima fekete ultra thin), azt megköszönném.
Tokot már rendeltem, de sajnos rendeléskor félre nyomtam, és note 4-hez valót rendeltem....Ebay, vagy aliexpress amúgy a jobb?
Én idáig csak ebayről rendeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Netfone
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest