- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
válasz
grafnet #16205 üzenetére
"Vissza eust...-hoz: ha, a szervíz azt mondja, hogy csere, ők rögtön küldik az újat mindenféle költség nélkül!"
Nekem WayteQ cserélte szó nélkül a készüléket, (hálózat eldobálás) kihagyják EUStockot. 3 hetet kellett igaz várnom, mert nem volt nekik raktáron. Nagyon korreltek voltak amúgy. Szervizbe küldést költségét nekem kellett állni, de vissza már ingyen jött. Illetve nem jött, mert GLS hozta.
Orso0355: Már én is akartam írni, nem vagyok nyelvtan náci, de sok topicban látom így. Most legalább nem engem utálnak majd érte!
Fagyalllo írta anno, hogy "a szervizben munka folyik, nem víz".
-
Zoleee83
addikt
válasz
grafnet #16189 üzenetére
Igen minden megvolt Flash-t kivéve, bár régebben sokat mókoltam androiddal, bevallom 4x-nek nem olvastam még utána, pont egy olyan telefont szerettem volna ami out of box és használhatom is.
Lehet jobban járok ha elküldöm szervízbe (Waytek szervíz Bp. gondolom)
Ilyenkor postán szokás küldeni, vagy futárral, hogyan érték biztosítsam, intézte már valaki így?Most a Geekbench cpu benchmarknál megint ujraindult...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
grafnet #15420 üzenetére
Én kipróbáltam vásárlás után (rendszeresen szoktam mobilnetet megosztani a tabletem számára WiFi-n - ezidáig windowsos telefonon) és működik USB-n keresztül is. Mondjuk a Lumiához csatlakoztatva a tabletet az mindig tudta hogy mobilnetet használ, így bizonyos folyamatokat, frissítéseket, adatzabáló dolgokat elhalasztotta. A Xiaomi-hoz csatlakozva (akár hotspotként, akár USB-kábellel) a tablet nem tudja hogy éppen mobilnetet használ. Nem tudom, hogy mi az oka, androidos telóm eddig nem volt....
-
Norby86
őstag
válasz
grafnet #15165 üzenetére
Megmondom őszintén azért nem olvastam ennek utána, mert már olyan régen nyitottam hogy ki is ment a fejemből hogy annó ezt hogy csináltam.
De most várok aztán nyitok. BL nyitáshoz gondolom jó a "MiFlashUnlock_1.1.0317.1_en" verzió ugye?
Azt a mágneses töltőkábelt meg akkor hanyagolom ha ennyire gagyi. Inkább veszek sima kábelt akkor 2 métereset.
Ami a dev/stable romot illeti, akkor még eldöntöm melyiket teszem fel, egyenlőre a dev-re szavazok, de majd megpróbálok utána nézni az mennyire stabil jelenleg. -
G@ben
addikt
válasz
grafnet #15131 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő: most nem tudom próbálgatni azokat, mert asszony alszik. De ha a rezgőben levettem a csengés hangerejét nullára, majd átkapcsoltam simára, akkor az sem csörgött. Ha normálon felraktam a hangerőt, akkor a rezgő is csörgött. Ha rezgést bekapcsoltam normálon, átmentem a rezgő módra, majd vissza, akkor kikapcsolta magának a rezgést.
Yellow73_a: köszi, megnézem ezt a tokot is!
-
G@ben
addikt
válasz
grafnet #15131 üzenetére
Jól működött, csak egy zenéhez feljebb nyomtam a hangerőt, miközben rezgő módban volt, és hiába nyomtam vissza, nem jó. Komolyan mondom, nem ismerem ki magam a menüben, a régi telefonnál simán beállítottam, itt nem megy.
Üzemmód, semmi köze a naptárhoz. Tehát amit szeretnék: normál üzemmódban csörögjön, adjon sms hangot, a naptár csipogjon, meg mindennél rezegjen közben, rezgő üzemmódban meg maradjon csendben, csak rezegjen mindenre. -
P€P€
csendes tag
válasz
grafnet #14993 üzenetére
Sziasztok, most kapcsolodtam be a topicba. Ez a 9.1-es verzió milyen rom ? Mert anyámnak vettem most global verziójút 3/32 -est azon 8.2 van és most jött egy frissítés meg már kibontáskor is volt egy frissítés azt telepitettem. Kérdés: ezeket bátran lehet telepíteni amúgy ? Mert windowsnal már hozzá szoktam: lesz ami lesz
-
G@ben
addikt
válasz
grafnet #14892 üzenetére
Ez tiszta, a gombok cserélgetése megvan, de az a bajom, hogy ha a rezgést kapcsolom be, akkor rezeg, de nincs a legfelső sávban róla ikon. Ha csak a némát kapcsolom be, akkor van felül ikon, de nem rezeg. Ha a némát és a rezgést is bekapcsolom, akkor is van ikon, de szintén nem rezeg. Nekem az kéne, hogy rezegjen, és legyen ikon.
-
Qtya123
őstag
-
G@ben
addikt
válasz
grafnet #14489 üzenetére
Sony Ericsson Xperia Pro. Igazából az 512MB ram kevés benne nagyon, a többi része még ma is megfelelne (főleg a billentyűzet). Na jó, a 4.0.4-es Android is kevésbé támogatott már.
Az előtte lévő Nokia 6110 8 és 3/4 évig bírta.
De ha ez kibír mondjuk 3 évet, már elégedett leszek. -
sxxorp
őstag
válasz
grafnet #14461 üzenetére
Az eddigiekből arra jutottam, hogy a legtisztább egy Fastboot ROM lenne, Clean All módra.
Elképesztő szívások után (most értem el eddig: az új laptopon vmi miatt félpercenként újraindult a Fastboot állapot flash-elés alatt/helyett, majd gondoltam, h ne legyen a legkésőbbi Win10-64bit a gond, viszont a páromén csak USB3-as csatlakozó van, és mint kiderült ez lehet az oka a végtelen 'Device is busy' üzeneteknek, persze mind sokszor újrapróbálva, majd vissza az én laptopomra...) eljutottam ide:
MÉGIS rendszerbe reboot helyett kis rezgés urán újra csak az a kretén Fastboot Nyúl jön csak be...Mivel van egy TWRP mentésem 8.5.2.0-n, ezért annak a Fastboot ROMjával erőlködtem (2 forrásból letöltve), bíztam benne, hogy később vissza tudom hozni azt a pár hetes mentést, ha megfelelő ROM-verziót teszek fel, és eljutok a reboot-ig...
-
csodavas
tag
válasz
grafnet #14439 üzenetére
Na ez egy teljesen korrekt kis iromány volt! Megmerem kockáztatni hogy az összefoglalóba is be lehetne illeszteni. Sokan kapnának ezzel egyértelmű választ a kérdéseikre.
Egyébként én is nyár óta használom a telefont, csakis a gyári frissítésekkel. Mindenféle romolgatás, rootolgatás nélkül. Ettől függetlenül mindig olvasom a fórumot. Teljesen megvagyok vele elégedve, mondjuk sokaknál akár 10 óra is lehet a kijelző bekapcsolt állapotban, nekem ez csak 6 óra hossza wifin, mobilneten egy kicsit kevesebb. Ez az ami annyira nem tetszik, de talán egy gyári adatok visszaállításával orvosolható lenne?! Bátran merem ajánlani mindenkinek aki jó áron szeretne korrekt telefont venni és igen nem kell hozzányúlni, úgyis tökéletesen használható.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
grafnet #14439 üzenetére
OK, köszi!
Urak! Mivel a telefonomról még mindig semmi hír (csak az immár másfél napos automata e-mail jött rendeléskor, azóta semmi megerősítés - sőt már készleten sincs az eustock-nál) valami olvasni valót tudnátok nekem adni? Olyasmi kellene - mint androidban teljesen járatlannak - hogy pl. a MIUI teljes leírása magyarul, az összes funkció és beállítás részletes leírásával. Létezik egyáltalán ilyen?
-
muki95
csendes újonc
válasz
grafnet #14326 üzenetére
Otthon nem, mert wifit használok. De szoktam.
Akkor azt kell csinálnom mindig, hogy manuálisank apcsolgassam, amikor telefonálni akarok?
3g-re nem fogom állítani, mert azon még kisebb a térerő (-120 kórüli)
Az a gondom, hogy nem tudok telefonálni, mert megszakad: "A mobilhálózat nem érhető el"
-
The Goth
tag
válasz
grafnet #14245 üzenetére
Köszi.
Bár költői kérdés volt, a nem költői válasz, hogy nem a letöltött dolgok miatt lenne fontos a real time védelem, hanem a netezési szokásaim indokolják, hogy a fertőzőtt oldalakat tiltsa. Felugró oldalak, stb. Jelenleg ez elég gyakran előfordul nálam. Jobban most ne menjünk bele. És jó volna ha a jövőben is tudnék az ilyesmiről miközben böngészek. Az appok tiltása két ok miatt lenne lényeges, az egyik az akku használat, a másik a frissítésekkel elhasznált adatforgalom. Bár ahogy írod,ha tényleg be lehet állítani úgy "mintha ott sem lenne" akkor végül is... Az, hogy helyet foglal nem szempont, elférnek tudom.
Mint írtam rootolni sem akarnám csak emiatt.
-
-
-
DQ
tag
válasz
grafnet #13916 üzenetére
A Stable verzió már nem tartalmazza a láthatóságot! Az asszony 4X-ében nincsen a bekapcsolás alatt. Az én RN3SE-ben még van.
Csak jól emlékeztem: a MIUI 9-ből kivették valamiért.
Ez azonban még nem megoldás, magyarázat a nem csatlakozásra.
Valahogyan csak szóra kellene bírni...
Most olyan leszek mint undormány ábel: "deeemiééééért?" Durr!Immár működik.
Ezt csináltam:
1., A telepített alkalmazások / Futó menüje alatt fut két bluetooth app tucatnyi szolgáltatással: bluetooth share & miui bluetooth. Ezeket szépen leállítottam.
2., A telefont újraindítottam, mert kérte.
3., Bluetooth indít, ugyanott vagyok, ahol eddig. A szgépről küldenék valami próbát. Kiírta, hogy párosító kódot adjak meg: 1234. Ezután megjelent a telefonon is, hogy pötyögtethetem az 1234-et.
És immár a fülest is párosította.
Kikapcs, bekapcs után pedig emléxik az eszközökre.Köszönet a hsz-okért!
-
DQ
tag
válasz
grafnet #13904 üzenetére
"9.1.1.0 magától nem tud 7.12.xx-re frissülni! Az egyik Stable a másik Developer ROM."
Világos. De félreértetted: a 7.1.2 az android verziója, ami szerepel a telefon infójában, a 9.1.1.0 a miui-é."BT: az eszköz láthatósága aktív?"
Nem tudom - ezért hiányoltam a láthatóság és a párosítás lehetőséget a bluetooth menün belül. Vagy máshol kellene keresni?A képes kérdés: pl. egy verne kapásból rendesen kezeli a képeket, az nem csinál pl. egy 720*720-as képből 720*1280-asat úgy, hogy a 720*720-at nagyítaná föl 1280*1280-ra majd levágná a két szélét, hogy elférjen a kijelzőn.
Szintén nova-t használtam eddig is, s ezen is ez marad. A képes kérdés vonatkozott volna erre, hogy valami másik app rendesen kezeli-e az ilyesmit. Csak nem szeretek már kísérletezni, valamikor nagyon sok mindent kipróbáltam, de kiöregedtem már ebből.
-
-
Black_Raven
veterán
válasz
grafnet #13338 üzenetére
Én amikor töröltem a Cust-ot, akkor szállt el a kalibrálás. Viszont egy Restore Cust utána full wipe>Restore Boot+System Global Dev rom felrakás után töltőre dugva kalibrálással kezdett majd tökéletesen feltöltött. Azóta kifogástalan. Viszont a fórumtársnak nem biztos hogy ilyen jellegű gondja van. Csak azért írtam le, mert én így kalibráltam az akksit.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mozilla Firefox
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest