- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juleshu
tag
válasz
Zoleee83 #16191 üzenetére
Gyanús, hogy valami ártalmatlannak tűnő applikációval "összeakad" a teló.
Egy Huawei telefonom csinált olyat, hogy az egyik hívásmonitorozó app 10 sec-enként androidos hibaüzenettel kiakasztotta a legtöbb futó folyamatot. Olyan volt elsőre, mintha a teló hibásodott volna meg. Hosszú órák és kísérletezések, többszöri gyári reset és belakás után jöttem rá, ha felrakom az appot csinálja, ha nincs fenn, nem csinálja. És ez nem valami béta, hanem több éve az áruházban lévő, népszerű app volt, amit mások teljes megelégedéssel használnak.Azóta mindig egyesével, és némi időt hagyva a hibák felismerésére rakok fel új applikációkat mindenre.
Reset, frissítés, és semmi nem gyári app, így használd egy kis ideig. Ha nincs gond, lassan lakd be.
Bocs, ha már volt.
Hátha segít. -
Juleshu
tag
Sziasztok, sürgős kérdésem lenne.
Betört a képernyő. Van értelme javíttatni? Ha igen, hol és az egész előlap cseréje kb. mennyi a 4x-nek?
Pontosabb infóim még nincsenek (hol, milyen mértékű a sérüles, stb.), a fiam most jelezte, hogy ráült -
Juleshu
tag
Gyári frissített szoftver, nincs unlockolva.
Valamelyik frissítés során "eltűnt" az előre telepített infra távirányító app.
1. egyáltalán volt ilyen fenn gyárilag?Én úgy emlékszem igen, de nem volt használva. Most kellene, és nincs sehol
2. Ha volt, pontosan mi az app neve? Leszedtem valami xiaomi appot hozzá, úgy néz ki 1-2 eszközzel eddig működik, de pl. nincs benne plusz egyéni betanító mód, alap cuccok nincsenek benne (pl. set-top-box-nál nincs Cisco), stb.Milyen appot használtok az infra távirányítóhoz?
-
Juleshu
tag
MEgvettem a telefont.
Kérdésem is van: Frissítettem a legújabb verzióra, 9.1.1.0.
Hol a bánatban tudok új "oldalt" hozzáadni? A frissítés előtt 3 ujjal összehúutam a képernyőt, megjelent az új oldal hozzáadása. Most sehol semmi ilyen, csak 2 lapom van.
Lehet-e úgy beállítani a "lapokat", hogy körbepörgethető legyen? -
Juleshu
tag
Köszönöm mindenkinek a választ.
Természetesen nem "próbálom meg", ennyi nekem elég, hogy jelen esetben maradjak a biztosabb (őket is ismerjük, de mégis na) úton.
-
Juleshu
tag
edigitaltól vagy xiaomishop.hu-ból legyen a telefon?
A xiaomishop-nál olvastam olyat, hogy több hét is lehet a szállítás. Tapasztalat? -
Juleshu
tag
Sziasztok.
Tinédzser gyereknek szeretnék telefont, a Redmi 4x-et néztük ki.
3giga ram, 32 GB tárhely, nagy akksi, 5-col-nál ne legyen nagyobb, ezek a legfőbb szempontok.
Fő felhasználás: játék, youtube, chat (mi más...). Általában zsebben hordva, így jó lenne, ha kicsit bírná a strapát (az előző telefon is padlót fogott párszor nála).
Nem ROM-olunk, a gyári szoftverrel lenne használva.
Kell-e B20? (egyáltalán mi is az?)
Jó választás ez a típus? (Huawei P9lite-t néztük még ki, de az memóriában kisebb és kicsit drágább is)
Más opció ebben az árfekvésben? (max. 45-55ezer ft)Egyéb fontos-hasznos infó még vásárlás előttre és utánra?
Valami bosszantó típushiba/probléma?Köszi előre is a véleményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest