- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafnet
veterán
válasz
The Goth #14446 üzenetére
Én, még nem olvastam olyat, hogy buherált app ne működne.
Olyat viszont rengeteget, hogy valamit nem sikerült megfelelően beállítani, s ezért nem működött.Vagy a Note 3 Pro (QC) vagy a Note 4 topikban kérdezz meg valakit, aki komolyabban nyírja a vasat.
A téma szerkesztésben én nem vagyok benne, de ha ellenőrzi... csak lehet szerkeszteni valamivel.
-
St3ven
addikt
válasz
The Goth #14247 üzenetére
Ilyen böngészési szokásokhoz az első lépés a Firefox Focus.
-
grafnet
veterán
válasz
The Goth #14244 üzenetére
Ezt a full gyári sw-t nem értem, mármint ami típust írtál (Stabil vs. Developer). Nincs is jelentősége egyébként, mert gyári ROM-ok között "szabadon" váltogathatsz, nem kell különösebb beavatkozás (BL nyitás, recovery csere, stb.) A root az ROM kérdése, de ez sem mérvadó számodra - egyelőre, lásd később.
Biztonság: hogy mennyire real time, azt nem tudom. Amióta XIAOMIm van, azóta semmilyen külső víruskergető, tisztító app-ot nem kellett feltenni, mert van benne, s csak a frissítés gyakoriságát kell beállítanod. Összeakadás nem rémlik, de minek külső, ha van sajátja? Honnan szedsz le vírusos dolgokat? (Költői kérdés volt.)
Guglis "szemét": vannak dolgok, amiket az összefoglaló alapján out of box telón meg lehet csinálni, de ez nem mindenre igaz! Erre írtam neked a fenti root kérdést. Ha valóban ki akarod takarítani, akkor kell a root, s pl.: apps2SD vagy bármelyik, amit használtál már. Ez a tuti módszer. Egyébként, meg ha nem akarod használni őket, akkor sem zavarnak, mert a MIUI testreszabhatósága az csúcs! Minden jogot elveszel az apptól, s már mintha ott sem lenne! Hely, meg van elég a 32 GB-ból.
Bármely app: van, amit tudsz törölni, tíltani a következő POW ON-ig, de ezekhez is a root a biztos megoldás.
Kijelző: tök lutri. Legalábbis még senki nem csinált statisztikát a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Anime filmek és sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest