- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
-
Qtya123
őstag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy global version Redmi 4x telefont és mobilnet megosztással kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Eddig a korábbi telefonokkal sosem csináltam hotspotot, szóval nem tudom a működés alapból ilyen-e, vagy valami hiba van.Szóval, ha wifi hotspoton keresztül osztom meg a laptoppal a mobilnetet, akkor nagyon lassú. Kb 200-300 kb/s a letöltési sebesség. Ha USB kábelen keresztül, akkor pedig hasít 3 Mb/s sebességgel.
A laptop wifi biztos jó, mert rendes routerre kapcsolódva gyors. A telefon tudna ennyit?
Illetve ezen kívül, ha net megosztás közben telefonálok a 4G visszamegy H+ -ra. -
Qtya123
őstag
Üdv!
Most érkezett meg a telefonomra a MIUI9-es frissítés.
Annyi kérdésem lenne, hogy miként lehet a kezdőképernyőről eltűntetni az ikonokat másik lapra? A korábbi MIUI esetén, ha az összeset áthúztam mondjuk balra, akkor megmaradt az üres képernyő. Itt miután az utolsó ikont is áthúzom, automatikusan törli az üres oldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP notebook topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- OLED TV topic
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest