- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoleee83
addikt
válasz
Juleshu #16193 üzenetére
Köszi a választ, és mindenkinek aki segít!
Az a baj hogy teljesen "szűz" felupgradelt rendszeren 0 db telepített app-al is ezt csinálja, de teszek még vele egy próbát, újabb gyári visszaállítással, sok benchmarkkal, tegnap este jött, hétfőig benne vagyok a 3 napban.
Szeretném ha maradhatna céges+privát teló egyben.@ trebrona - Nem cserélik azonnal, szervíz Wayteq első körben. Ha ők azt mondják problémás aztán lesz csere.
-
YASKATIR
senior tag
válasz
Juleshu #15530 üzenetére
Mindent adnak hozza, semmi extra dolgot nem kell venned. Youtube tele van videokkal mindenfajta digitizer csererol, szoval csak figyelned kell, tenyleg nem bonyolult dolog. Eddig vagy 15 telefonnal csereltem mar kijelzot, es mindig youtube-rol neztem, hogy hogyan kell csinalni
-
YASKATIR
senior tag
válasz
Juleshu #15524 üzenetére
Rendelj egy digitizer-t ali-rol vagy valahonnan aztan csereld ki magadnak. Kb 10 perces mutatvany, mint szinte minden telefonnal.
Amikor baratnom iphone 6 plus kijelzoje betort, akkor az itteni boltok azt mondtak, hogy 40k korul lesz a javitas... Rendeltem egy digitizert 9k-ert aztan kicsereltem 5 perc alatt
-
grafnet
veterán
válasz
Juleshu #15524 üzenetére
Wayteq... kb. egy új telefon ára. (20-30e)
Ha tudsz játszani a Fa-val, akkor nem éri meg. Hagyjátok meg donornak vagy ha eladod alkatrésznek, már majd csak 0-ra kijön az új.
Független szervíz elérhetőséget adtam már meg itt is, keress rám. Nála a raktár készlet a kérdés, 10-20 között megcsinálja. -
sharp007
tag
-
Ájvé
veterán
válasz
Juleshu #11551 üzenetére
Nem az, csak behozza a készülékeket, szóval olyan mint bármely másik üzlet aki szürke importtal dolgozik (puremobile). Lehetett olvasni hogy nem azt kapta a vevő amit szeretett volna (nem Global, nem B20-as, sőt EU csatlakozó nélkül). De próbáld meg ha gondolod.
Név semmit nem jelent, én is indíthatnék vállalkozást xiaomibolt néven, ettől még kicsit sem lesz hivatalos. Wayteq biztosan hivatalos partnere a Xiaominak, de nem tőlük veszik. -
aelod
veterán
válasz
Juleshu #10795 üzenetére
S435 nem combos gamer de viszi az alapvető játékokat. Ha leesik mint minden más ez is pókhálósodik. Szóval egy tok nem árt rá ami a kijelző síkja fölé "nyúlik".
B20 800mhz-es 4g frekvencia sáv. Vidéken lehet problémás, nagy városokban nem para.Bosszantó típus hiba, bár ez nem is hiba sokkal inkább gyengeség, hogy a rezgőmotor nem elég erős. Két féle kijelző típussal árulják. Érdemes visszakeresned.
Más opció ebben az árfekvésben? (max. 45-55ezer ft)
Erre a kérdésre pedig itt találsz választ.
(#10796) starr
Mert te szeretsz veszélyesen élni
-
starr
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videós, mozgóképes topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest