- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ROM: OK, valóban félre értettem.
Kép: ez sajnos ilyen a MIUIn. Nagyítja. Szerintem erre a MIUI csere a megoldás valami Custom ROM-ra. Nekem például az egyik g fiókban lévő képek meg sem jeleníti... A telefonkönyvben ott van, "előnézeti" kép méretben, de ha tárcsázok vagy hívnak, akkor a nagy semmit mutatja.
BT: megnézem, csak elvitte az asszony... (valami rémlik, hogy kivették a menüből, de nem vennék rá mérget, az enyémen meg Multi ROM van.) -
Valami káosz került az erőtérbe!
9.1.1.0 magától nem tud 7.12.xx-re frissülni! Az egyik Stable a másik Developer ROM.
BT: az eszköz láthatósága aktív?
Kép: szerintem nem tud alapból ilyet. Módosítanod kell a képeket...
Nova, tárcsázó: mit szeretnél ezekkel?Én Nova-t használok... nekem ez vált be: testre szabhatóbb, mint a gyári launcher. Tárcsázó: nekem nem jobb másik sem, mint a gyári. Sajnos nem kezeli "rendesen" a 2 SIM-et: színek, alapértelmezett kártya, stb. nincs benne, a megjelölő számok nagyon aprók.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest