- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teaway #14239 üzenetére
Tegyük tisztába: a Huawei P8-nál (Honor 4C, vagyis EMUI) ott van olyan opció, hogy figyeli a rendszer a térerőt és a feladatot. Ha gyenge a wi-fi, akkor átlép a mobilnetre, vagy ha nagy állományt töltesz le/fel, akkor meg mind a kettőn forgalmaz. (Signal+, ha jól emlékszem.)
Itt nem kerestem még ilyen beállítást, tehát nem tudom, hogy a 4X tudja-e.
Közben írtad a HomTom-ot: valamit nyúlni kell a nagyoktól. Én, személy szerint utálom, mert így állandóan nyaggatott az asszony: elfogyot a netje (1 GB)! (Amióta a 4X megvan, kb. 15 napja ~100 MB adatforgaloma volt!)
A Note 2-ön volt rá példa, hogy bekapcsolva maradt a mobilnet: csippant az értesítés, beléptem, látom megy az adatforgalom, s csak 1-2-3 mp múlva éledt fel a Wi-Fi. Szerintem ez itt is így van. Igaz, akkuban látszik, ha bekapcsolva marad. A P8-at 2x, de inkább 3x kellett 24 óra alatt tölteni...SIM adapter: szerintem a SIM tálca ugyanolyan. Legalábbis telefonon ahogy elnézem. Az asszony megint elvitte a telefont, nem tudom kivenni a tálcáját.
Új hozzászólás Aktív témák
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest