Hirdetés
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
orso0355
őstag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Ilyen nincs, de szerintem először legyen kézben a telefon, próbáld ki, baszkuráld (elnézést), állítgasd, aztán majd UTÁNA, ha valami nem világos, ráérsz utánanézni. Hidd el, nagyrészt logikus, ami meg nem, arra jó eséllyel átlag felhasználónak kevesebb szüksége van. :-) itt szívesen segít mindenki, plusz jó a topik keresője is 😃
Reméljük, beválik!(Gondolom, az nem annyira meglepő, ha még nem dolgozták fel a szilveszteri megrendeléseket? 😃)
-
Black_Raven
veterán
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Ha amikor megrendelted az Eustockon a telefont ,és volt Raktáron. Akkor holnap reggel 8-után írj nekik egy emailt, hogy nem igazolták vissza a megrendelésed. Én is így csináltam és 5 perc múlva jött válasz hogy vették és azonnal visszaigazolták a rendelést és másnap megkaptam. Mert általában ha nincsenek csúszásban, a 12óráig visszaigazolt megrendelést másnap kiszállitják. Tehát mindenképp írj nekik emailt! (az ügyfélszolgálatra)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest