- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
orso0355
őstag
válasz
xmacko #11717 üzenetére
Nálam pl. nincs semmi változás a fogyasztásban, gyorsabb lett minden, és tökjól használható. Egy-két apróság nekem is hiányzik, pl. a bluetooth gyorskapcsoló widget, de túlélhető. Ez is amolyan ízlés dolga, gondolom. Én nem bántam meg, gondolom mindenki próbálja ki, és ha nem tetszik, hát majd le lehet cserélni.
-
lócitrom
őstag
válasz
xmacko #11717 üzenetére
véleményem szerint nem. az még elfogadható. 8.5.4.0 jó volna, de az meg nem tud biztonsági mentést csinálni a dolgaidról megfelelően. ha nincs féltett adat a telefonon (tehát alkalmazások mentései/beállítása), akkor talán. de az is egy olyan kiadás, hogy random SIM-kártya problémákba belefuthatsz. a gyári 9.1.1.0 teljesen rossz. itt valaki fentebb érthetetlen módon ajánlotta, merthogy jó a fogyasztása. gyanítom nem tesztelte, ugyanis piszok sok memóriát eszik. én azért gyanakodnék, ha az eddigi átlag használat mellett megmaradt 1,2-1,3GB helyett most csak 0,7GB marad. mivel sajnos egyre silányabb a hivatalos szoftver és egyre több hiba van benne, így én váltottam a többek által is javasolt EU kiadásra. 1,5 nap után eddig elégedett vagyok, de láthatóan tényleg van valami gond a fogyasztással. eddig ez a legnormálisabb, de ez csak az én véleményem. amit biztosan állíthatok, hogy nem éri meg csak úgy gyári 7 alapú MIUI-ra frissíteni.
-
lócitrom
őstag
válasz
xmacko #11703 üzenetére
mivel most telepítettem újra a telefonom, így annyit vettem észre én, hogy néha nehezen jut el az aktiválásig a folyamat. a kártyának aktívnak kell lennie és internetkapcsolat szükséges. újraindítás után nekem már ment, de ennek szokása elakadni sajnos. nem fogsz láthatóan SMS-t kapni, háttérben zajlik le a folyamat.ja és hát történjen meg a Mi fiókba a bejelentkezés.
-
lócitrom
őstag
elméletben neked Átköltözés menüpontnak kellene lennie a beállításokban. biztosra nem tudom, régebbi Redmi-ket nem ismerem. ha nincs, akkor meg Mi Mover. ez gyakorlatilag ugyanaz, mint ami a rendszerbe be van építve. vagy biztonsági mentés funkció. valamelyik csak elérhető. mindegyik jól operál eddigi tapasztalataim szerint. a Mi fiók tartalma felhőben van. értelemszerűen így ami oda feltöltésre kerül az másik telefonon is elérhetővé válik.
(#4354) vince
valóban. nem néztem a verziószámot, hogy esetleg azonos-e.(#4357) cris78
biztos, hogy van még adatkeret a kártyán? csak mert ahogy látom ez a csomag 50 MB adatkeretet foglal magába. azt könnyű eljátszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest