- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf64
tag
válasz
dontpanic #2397 üzenetére
Köszi olvasom a hozzászólásokat .A nejemnek vettem szülinapjára és szombaton adom át majd akkor leveszem róla aztán lesz is rátéve valami mert nála sérülhet könnyen..Én nem rég adtam el a G620S két évesen de csak egy nagyon kis karc volt az egyik sarkánál . Pedig fóliát nem látott csak silicon tokot.Most p10lite van , ugyan úgy használom . Kíváncsi leszek rá bírja -e majd úgy?
-
dontpanic
tag
Igen, de szerintem az a fólia csak arra van, hogy amíg eljut a vásárlóhoz a készülék addig se sérüljön meg. Addig bőven jó, amíg nem szerzel be egy normálisat. (Kicsit visszaolvasol találsz majd fóliára ajánlásokat, mert a 2.5d-s kijelző miatt nagyon nem mindegy milyet rendelsz.)
-
zsolti75
senior tag
1nap 8 óra és már 20% alatt vagyok. Nem valami szép teljesítmény.
Amit kiderítettem, hogy éjszaka doze módban 20%-ot esett.
Csinálok egy resetet és máglátjuk holnap hogy merül. -
RVR400
veterán
válasz
milinte #2388 üzenetére
Mondjuk olyanról még senki nem hallott, hogy egy telefont többen is használnak, egy pezsgőarany teló meg olyan 6-8 évvel ezelőtti sztereotípia alapján volt buzis.
A rózsaszín beütés viszont tényleg buzis. De azért örülök, hogy mindenki érti, amiről szó van... Nem is értem a tegnapi hozzászólását itt valakinek, hogy ide milyen segítőkész, és nem szurkálódó emberek járnak...
-
zsolti75
senior tag
válasz
gingerbalm #2384 üzenetére
A sim cserét azért nem tartom valószínűnek, mert az eu rommal 5 napot elment ugyan azzal a simmel.
Felraktam egy wakelock-ot. Úgy tűnik hogy 11 és 7 között fogyott nagyot az aksi. Be volt kapcsolva az időzítés az akkukímélőre, most kikapcsoltam. Továbbá az email volt a legtöbbet fogyasztó app, azon is be volt kapcsolva az akku kímélő. Meglátjuk kisérletezek.
Köszönöm az ötleteket, tanácsokat, jelzek hogy mire jutok!
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
zsolti75 #2371 üzenetére
itt nem túl aktív használat mellett simán hozza a 4-5 napot a legfrissebb global stable-lel
SIM-et 2 évente cserélhetsz a szolgáltatónál, egy próbát megér
az android rendszer nálam max 30%, de inkább alatta futkos, éjjel meg jó, ha 1%-ot esik
wifi, mobilnet, bluetooth ki van kapcsolva éjszakára?
-
Dave Crank
senior tag
válasz
zsolti75 #2371 üzenetére
Én LOS-nél tapasztaltam, hogy csak 2 napot bír kb.
Azóta belefutottam olyanba, hogy se a mobilevoip, se a telegram, se az fbmessenger nem sötétül el híváskor, de mindhármat újratelepítettem, és megoldotta a problémát.
Adatvédelmi beállításoknál állítgattam dolgokat, pl ébrentartást kikapcsoltam, stb..., az akkukímélés szempontjából, gyanítom valami olyat is letiltottam, ami azt eredményezte, hogy nem tudták használni a közelségérzékelőt.
Azt leszámítva, hogy üzemidőben kevesebbet bír, mint a gyári miui, abból is a legfrissebb, amit felajánl ota-n, jó az LOS, ajánlom. -
válasz
garcia66 #2378 üzenetére
1/ A Telefon appon belül tudod személyre szabni elég részletekbe menően, hogy mit szeretnél tiltani. Elkezdtem leírni, de elég bonyi az elérés.
2/ Azt hiszem, voltak panaszok a frissítésre, bár én ezekkel nem feltétlen szoktam foglalkozni. Max. visszateszem a régebbit.
3/ Nincs ilyen. Amit nem használsz MI, Google app, töröld le, vagy ha nem lehet, akkor tiltsd.
4/ Nincs ilyen. A gyári nem jó? -
garcia66
tag
Sziasztok!
Két napja van meg a teló és még ismerkedek vele. Több kérdésem is lenne:
1/ nem találom azt a lehetőséget, hogy a szám nélküli hívásokat letiltsam (lehet, hogy nincs is ilyen ezen?)
2/ 8.2.9.0 verziószámmal jött a teló, és rögtön felajánlotta a frissítést 8.2.10-re. Nem nagyon találtam semmit a fórumon az új verzióról, ezért hagyjam meg a régit - azzal minden megy, úgy néz ki.
3/ van-e valahol olyan "lista", hogy mely alkalmazásokat lehet/érdemes letiltani egy átlag felhasználónak
4/ tudtok-e ajánlani egy rádió alkalmazást, amely megy net nélkül is - bár nem tudom, hogy a füles itt jó-e antennaként.
Egyelőre ennyi.
A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv. -
-
zsolti75
senior tag
válasz
Viktor0610 #2373 üzenetére
Nálam volt sajnos, pedig nagyon szerettem volna megtartani azt a romot, gyors volt mint a villám.
A google appok törölve vannak, csak az maradt meg ami az eu-ban is benne van.
Teljesen friss (3napos) fastboot 8.2.10.0 van fenn, a sim 2 éves, nem hiszem hogy köze lenne a fogyasztáshoz.Tudtok ajánlani valami fogyasztásmérő app-ot?
-
válasz
zsolti75 #2371 üzenetére
zsolti75:
Én az EU dev. ROM-ot használom (igan, Redmi 4 Prime-om van), nem tapasztaltam hívásproblémákat.A global ha jól tudom, sokkal több Google appot/szemetet tartalmaz. Gondolom, azért is merül jobban. Amiket nem használsz, tiltsd le, töröld.
vince:
Vagy a hard resetet, újra belakással. Esetleg, ha régi a SIM-kártya, lehet kérni cserét is. -
zsolti75
senior tag
Sziasztok!
Nálatok nem zabálja a 4x az aksit a global rommal?
Nekem 1,5 max 2-nap nem túl aktív használat mellett.
Próbáltam az új EU dev romot, azzal nagyon jó volt (4-5 nap), de annál meg hívás közben megszakad vagy elnémul, és nagyon gyenge/halk volt a hangminőség, valamint a fényerő szórakozott bár ettől még maradt volna.
Ráadásként, ahogy néztem a fogyasztás adatokat, pont éjszaka esett a legjobban, mikor nem volt használva.
Tudtom mondani valami megoldást, hogy tudom kinyomozni, hogy mi fogyaszt, mert csak annyit ír ki, hogy android, rendszer 45%. -
borsodika
őstag
válasz
lócitrom #2367 üzenetére
Akkor meg be kell menni az edigitalba és megnézni/ megvenni ha a tokos megoldás nem tetszik
-
zojjektum
senior tag
Szeretnék megkövetni mindenkit akinek a színnel kapcsolatban azt állítottam, hogy teljesen arany a készülék. Tényleg más színű, de ez eddig nem volt annyira feltűnő, mert lámpafénynél állítgattam neki és előre aranyszínű üvegfóliát ragasztottam ami teljesen elvitte a szememet 😊. Most megnéztem különböző fényeknél és valóban teljesen színjátszó. Elnézést a megtévesztésért!😔
-
lócitrom
őstag
válasz
borsodika #2364 üzenetére
ezen a tokos megoldáson mindig sírok. nem a vásárló a hülye úgy egyébként, ha félrevezető az információ. az elállás pedig elég hosszadalmas macera, főleg, ha az ember nincs eleresztve anyagilag és arra vár, hogy visszajöjjön a pénz, hogy megvegye a megfelelő változatot.
-
-
RVR400
veterán
válasz
kelzsoca #2362 üzenetére
Na igen, ha olyan sárga lenne, mint a Te képeden, akkor nem lenne semmi baj vele, de látod az én képemet, hogy az baromira köszönőviszonyban sincs a sárgával.
(#2364) borsodika: Köszi az építő jellegű hozzászólásodat. Nyilván a forgalmazónak van némi felelőssége az általa eladott dolgokkal kapcsolatban, még akkor is, ha az nem az ő hibájából ered...
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Pár nap óta bekukkantottam néhány mobilos topikba és azt kell mondanom, hogy ez a fórum a legkellemesebb, talán a leginkább kötekedés- és összekacsintásmentes.
Úgy látszik, hogy a Xiaomi megválogatja a felhasználóit.
-
Vory
csendes tag
Na megérkezet, az Asling szilikon tok meg a védőfólia gearbest-től, minden rendben ment a rendeléssel. A szilikon tok teljesen jó,a védőfólia viszont a széleken nem fekszik fel rendesen kb 2mm-re levegős-szerű, de lehet én szúrtam el valamit a felhelyezésekor, amúgy nagyon szép a kijelző. Persze lehet azért, mert a gyári homályos védőfóliát addig rajta hagytam, amíg nem érkezet meg ez.
Az Ultra Clear fóliákról mi a véleményetek?
Mindig írja a telefon, hogy frissítsem az alkamazásokat, ezt jó ha megteszem? Vagy ezzel is nő a méretük, vagy több mindent belepakolnak? -
lócitrom
őstag
Mi PC Suite támogatja ezt a telefont már? nálam jelenleg 3.2.1.3111 változat van feltelepítve, de nem sokra megyek vele. bár ez 3S esetében is többnyire így volt.
-
trebrona
nagyúr
-
fzoli86
tag
Mivel az okos Xiaomi cuccoknak nem pörög a topikja, remélem nem haragszotok meg ha erről a helyről kikérem a véleményeteket:
[link]
Megbízható hely? Most nagyon jó áron adják... -
jan herz
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, minden Ok!
-
Örni
senior tag
Hát, gyerekek, megvizsgáltam a frissítés előtti és utáni telefonnal felvett videókat és az előttieknél jó a hang, frissítés után meg az első pár tizedmásodpercig jó, aztán halkul le
Jól emlékeztem én, hogy a videóknál nem volt bajom a hanggal először...
-
RVR400
veterán
Az a baj, hogy ez uniszex telefonnak lett volna szánva, de így marad a tokozós megoldás, mert tényleg gáz a rózsaszínes beütés.
(#2330) trebrona: Jó hátlap van rajta, kód alapján stimmel, de tényleg érthetetlen ez a színképzés ebben a formában.
(#2334) trebrona: Mivel a kód stimmel, így a szín is stimmel, mert csak fekete vagy arany szín van a global verzióból, tehát konkrétan ez a rózsaszínes az arany színű. Ez ilyen almost rose-gold szín.
-
RVR400
veterán
Srácok!
Akinek arany színű telója van (B20-as), annak teli arany a hátlap, vagy alul-felül arany, középen meg rózsaszín? Ráadásul az ujjnyomatolvasó is sima arany színű, mint alul meg felül.
Mert én arany színűt rendeltem ,de ez baromira rose-gold, és állítólag ilyen szín nincs is global verzióban.
-
ra^ven
senior tag
Sziasztok!
A korábbi hozzászólásokból ötletet merítve, aki tudja szerkeszteni az összefoglalót, nem lehetne összegyűjteni mik az ajánlott tempered glass fóliák a készülékhez?
Én egy ilyet rendeltem nemrég, Ytaland.
Megörültem, hogy tök jó, a leírás alapján is korrekt, nem szedi annyira az ujjlenyomatot, mozgatni lehet minimálisan felrakás után, de ez valószínű az a verzió, amely középen nem tapad, csak a két vége..
Szellemképet eddig nem láttam rajta, de tele van apró pöttyökkel amit ha úgy világít meg a háttérled, akkor olyan mintha csillogna a kijelző.Nem ajánlott vétel.
Létezik már normális üveg hozzá?
Köszi.
-
albiosz
őstag
válasz
trebrona #2320 üzenetére
Hm, érdekes. Ha jól olvasom, akkor ez egy modernebb technológia. A telefonon nem lehet semmit állítani, hogy működjön?
Meg az furcsa, hogy pont az MS szolgáltatásokat érinti.
,,Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha egy weboldalnak már nem jut IPv4-es cím, és csak IPv6-címet kap, akkor sokan egyszerűen nem tudják elérni." Innen: [link]
Ez vajon mit jelenthet? Mi az, hogy nem jut egy weboldalnak?
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Megérkezett Eustock-tól feleségem 3/32-es arany készüléke. Roppant kellemes darab, de tapasztaltunk néhány furcsaságot:
- Viber és OneDrive alkalmazások + böngészőben a Hotmail/Outlook postafiók a világért sem akart megnyílni wifivel. Net volt, sok más weboldal és yahoo postafiók gond nélkül ment. Vibernél mikor regisztráltuk volna a mobilszámot azt kérte ellenőrizzük az internetkapcsolatot.
- Mobilnettel sikerült regisztrálni és működésre bírni a Vibert, azóta megy wifivel is.
- Mobilnettel szintén pompásan megy a OneDrive alkalmazás, de visszaállva wifire ismét nem frissül.
- Mobilnettel a Hotmail/Outlook postafiók is megy böngészőben, de wifivel nem. Néha a felhasználónevet és jelszót kéri, de után percekig tölt és végül nem tölti be az oldalt (webhely nem érhető el, a kapcsolat alaphelyzetbe állt)Mit próbáljak állítani a wifi kapcsán?
-
válasz
jan herz #2312 üzenetére
Probald meg esetleg csak az img mappat betallozni , s persze miflash verziobol is probalj ki tobbet , mert sose lehet tudni melyikkel jon ossze a rom felrakasa...
trebrona
Igazad van en vagyok a luser ,bbeneztem mint sundiszno a kaktuszt ,de mentsegemre szoljon ,hogy arra valaszoltam hogy mikent rakja download modba ..,. nalam akkor dobott ilyet amikor a miflash verzioval volt nyugje , illetve amikor a teljes fastboot mappat talloztam be .. -
jan herz
tag
válasz
trebrona #2311 üzenetére
Holnap pihent aggyal újra neki futok. A hibaüzenetet követve rendszergazdaként futtatva se lép tovább. Eddig két (egy global stabil és egy china dev romot ) próbáltam, van valami tipped melyiket érdemes még? Egy régebbi és egy újabb MiFlasht próbáltam, javasolták a bétát is, de nem tudom, melyik az utolsó, nem találom... Kösz az együttérzést
-
jan herz
tag
válasz
this is life #2306 üzenetére
Nem indul úgy sem. Mindent végig próbáltam... Másik pc jelenleg nincs a közelben...
-
trebrona
nagyúr
válasz
this is life #2306 üzenetére
Download mód van, ha COM portot lát a MiFlash.
-
-
jan herz
tag
válasz
lócitrom #2165 üzenetére
Nekem, úgytűnik sikerült teljesen téglává tennem: hihetetlen amatőr hibát követtem el, és Note 4x romot flasheltem fel, mint ez a kolléga: http://en.miui.com/thread-578245-1-1.html
Se fastboot, se edl... és a twrp-hez sem férek hozzá...
Ezt [link] és ezt próbáltam végig: http://en.miui.com/thread-552304-1-1.html sikertelenül.
A MiFlash látja, viszont itt elakad:
[0.18 COM10]:[COM10]:start flash.
[2.22 COM10]:cannot receive hello packet,MiFlash is trying to reset status!
[4.74 COM10]:cannot receive hello packet,MiFlash is trying to reset status!
[7.26 COM10]:try to reset status.
[8.24 COM10]:error:The write timed out.Van valakinek esetleg ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest