- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vince
őstag
Már többször reklámoztam, nekem két hónap után továbbra is remekül teljesít ez a fólia. #945-ben fotókat is tettem fel róla.
Merüléssel kapcsolatban a múlt héten, nyaralás közben tapasztaltam brutális merülést a telefonnal. Az itthonival nagyjából azonos használat mellett (de csak egy simmel, a céges kártyát kikapcsoltam) kb. 2x olyan gyorsan merült a telefon, használaton kívüli állapotban is. Olyan helyen voltunk, ahol nem volt túl jó térerő (Balaton déli part, nem túl hegyes-völgyes vidék
), szegény telefon folyamatosan váltogatott a hálózatok között, leszívta az akkut rendesen. Hazaérve aztán helyreállt a rend. Kicsit sok volt még az éjszakai fogyasztás (repülő módba teszem este), ez egy újraindítással úgy néz ki, hogy rendbe jött.
Vettem a telefonhoz egy QC3-as töltőt, de szerintem ugyanúgy 5V/2A-rel tölt, mint a gyári töltője. A telefon mondjuk jelzi, hogy gyorstöltés van folyamatban, de nem rövidül jelentősen a töltési idő. Van mód arra, hogy ellenőrizzem a töltés paramétereit?
-
fzoli86
tag
Alapvetően 2 típus van.
1.) színezett kávás, a színezett felületen tapad, hajlamos elcsúszni és idővel beporosodhat a kijelző és a védő közötti légrés.
2.) teljes felületen tapadó, de a kerekítés miatt kisebb az üvegfólia mérete, és ha túl nagy, vagy ferdén helyezed fel, levegős lesz a széleken. Én ezeket preferálom:[link],[link],[link] -
trebrona
nagyúr
Nyilván, ha már a developer verziókban rendben van.
Crowdin project-en fordítanak szorgalmasan honfitársaink, ez kerül a global romokba.btw, bárki beszállhat segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hálózati / IP kamera
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Milyen TV-t vegyek?
- Macska topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest