Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
csodavas
tag
Amikor megnéztem ezeket a képeket, még a múlt hét előtt akkor tetszett meg ez a nillkin tok azért rendeltem. Meg azt hiszem írtad is, vagy ajánlottad?! Már nem is tudom. Ilyen fóliát is akarnék rendelni, mint amit te is vettél. Csak azt nem tudom, hogy érdemes olcsóbbat venni mint például ezt, vagy mondjuk ezt? Nem bízok ezekben az olcsóbbakban valamiért, a vége szerintem úgyis az imak lesz. Ha van esetleg valakinek véleménye ilyen full kijelzővédővel akkor azt szívesen fogadom.

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest