Hirdetés
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kamant
csendes tag
Melyik programmal lett jó a közelségérzékelős bekapcsolás?
Én a WaveUP--pal szenvedek. Amúgy tetszik, de általában ugyanúgy csak pár percig (bár érdekes mód néha órákig) megy normálisan, pedig beállítottam az autostartot és az akku-kivételt is. (Gyanús, hogy valamelyik program vagy rendszerfunkció lövi ki, de nem jöttem rá, hogy melyik.) -
csodavas
tag
válasz
this is life #3593 üzenetére
Köszi hogy megnézted, már aggódtam egy kicsit.
-
LyonnaisFan1
őstag
Valahogy sikerült lencsevégre kapnom mindkettő készüléken a dolgokat. Lessétek már meg
Kicsit gyenge lett a videók minősége, de a lényeg bőven kivehető. Valahogy nekem nem áll össze az egész
Másnak ugyanúgy megy minden a 8.2.10-en, nekem nem. Fingom sincs mi lehet a ludas. -
-
csodavas
tag
Szóval akkor ti nem hallotok semmilyen lötyögö hangot ha egy kicsit megkocogtatjátok a kamera környékét? Vagy ha úgy teszitek le az asztalra? Megnéznétek légyszi ti is csak hogy megnyugodjak?! Köszönöm!
-
válasz
ReFleXx #3588 üzenetére
Igen , a lakotelepen talaltam es haza hoztam , azota meg a szocskeket hajkuraszom hogy legyen mit ennie ...
Melorin
Gondolom mert nem tomegcikk igy az arat is megkerik , amugy akkor lenne az ara korrekt ha a note kornyeken mozogna ... a vas ugyan az , csak kisebb ,kompaktabb meretben .. amugy szemezek vele ☺ , de nem erett meg egyenlore a gondolat. -
válasz
dugynok #3574 üzenetére
Köszi!
Az mindenképp segítség hogy akkor már tudom hogy nem a Bluemobile-nál van a probléma,
illetve hogy akkor ezek szerint ők átengedik a sip portját.
A címet csekkoltam, és jól írtam be, sajna még mindig nem ajánlja fel
hívásnál a sip opciót. ( mobilevoip persze megy, de ez csak jobb lenne ) -
trebrona
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #3585 üzenetére
A global dev. verzió már nougat.
-
ReFleXx
addikt
válasz
this is life #3586 üzenetére
sáskát tartasz otthon?
-
kidnou
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #3582 üzenetére
Legfisebb alatt is működött nálam. Ha jól emlékszem át kellett állitani a beállításokban a fülhalgatö vezérlőgombok menüben
-
-
LyonnaisFan1
őstag
(#3581) Bambuszpro (#3583) DJGABI
Akkor én itt már elakadtam. Nektek is a legfrissebb van fent, mégsincsenek hasonló gondok mint nálam. Ezzel a szoftverhiba is kihúzható.Gabi a Downgrades írásért
Mégvalami: Az official nuogat ide mikor jöhet? A 7.1.2-es vagy hanyas. Az hozhat javulást. -
aelod
veterán
válasz
kriszbon #3577 üzenetére
A sok bloatware eléggé megakasztja a telót. Sokáig csak samsungom volt tudom miről beszélek. Lg-n is tiltottam minden google mocskot, sőt volt idő amikor gapps nélkül használtam a telefont. Érdekes módon javult az üzemidő. Az android nem szifon, hogy cupertinoban eldöntsék neked mi kell out of the box... Nem értem miért fáj ez neked?
Winről nem is beszélve. Mondjuk én megoldottam az ms win10 kémkedését és nem használok wint pcn -
DJGABI
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #3582 üzenetére
-
LyonnaisFan1
őstag
Poweramp. A MI musicplayerrel sem tudom működésre vinni a sony gombjait.
Tehát a poweramp hibája ezzel kizárva.Neked a legfrissebb MM van? Mert inkább arra gyanakodok. Ha jól emlékszem, akkor a 8.2.9 verzióban még tudtam szabályozni mindent. A frissítés elött az futott.
Most két dolgot csinálhatok: Visszatolom a 8.2.9 verziót, ami nem egy perc, de választ adhat a sejtésemre, vagy elfogadom így a dolgot. Mondjuk ez így zavaró, hogy számváltáshoz elő kell vennem a telefont, mert eddig elég volt a kis gombot eltalálni az ipod shuffle kinézetű eszközön. Ugyanez igaz a playpausera is.
Ha már downgrade: Azt mi módon tudnám? Hogyan varázsolható vissza a 8.2.9?
-
Bambuszpro
tag
válasz
LyonnaisFan1 #3578 üzenetére
Én csak egy jbl bt450-et használok. Nekem működik a hangerő fel-le illetve a zene megállítás/indítás és a zene léptetés is ahogy kell. (spotify)
Global stable 8.2.10Más. Ma reggel vettem észre hogy olyat csinált ,hogy kikapcsolta magát a képernyőzár ujjlenyomat kombót. Egyszerűen amikor lezártam nem kérte egyiket sem csak simán beengedett. Beállításokban megnéztem de nem lett átállítva semmi. Szerencsére egy újraindítással megoldódott de attól még furcsa volt.
-
válasz
kriszbon #3577 üzenetére
Miert legyen a telefonomon a sok google retek ha nincs ra szuksegem ? Fioknak ms live fiok van beallitva activ syncel , nonstop szinkronizalas, teamviewer ,navi (sygic) amit hasznalok, fajlok mozgatasra shareit, mentesek onedrive,illetve a mi fiokba , viber,whatsap,messenger,skype szinten hasznalando reszemrol . Ne aggodj a win10 is ki van kisse csontozva (ment a kukaba ami nem kellett metro app) fasboot,hibernacio kikapcsolva...
Ha ilyet teszek akkor nem kell pc , hanem eleg egy tologatos szamologep is helyette ??? -
DJGABI
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #3575 üzenetére
melyik lejátszó?
kedvedért kipróbáltam: lark freesound és poweramp frankó, hosszan nyomásra vált (pont ahogy kell)
x3 rövid nyomásra szintén vált. -
LyonnaisFan1
őstag
(OFF)Kicsit elcsesztem az előző írást, és már kifutottam a szerkezstési időből.(/OFF)
Hiába nyomom meg mondjuk a play-pause gombot a
telefononsonyn a zene nem állítódik meg, és a zenelelejátszás sem folytatódik.Így akartam volna. Bocsesz
-
kriszbon
őstag
válasz
zserrbo #3572 üzenetére
Ugyan már ez egy régi rossz beidegződés a régmúltból, számítógépes vonalon is ez ment anno, de még sokan most is tiltogatnak ott is mindent, mee... eszi a ramot, lassú lesz a gép/teló.
Minek vesztek ilyen tudású telót, ha egy félig butafonnal is ellennétek?(#3576) this is life: Ide is szól.
Nagyon sok ember boldogan használja úgy a telefonját ahogy van(a többség ilyen), persze mindig is lesznek elégedetlenkedők(én is az vagyok néha).
-
válasz
kriszbon #3571 üzenetére
Amit nem hasznalok , azt torlom, hogy feleslegesen ne egye az eroforrasokat, illetve van amit kulso appal valtok ki emiatt felesleges szamomra , mint pl youtube helyett ogyoutube,zenelejatszo helyett pi musicplayer... stb , de legfokepp a google cuccai feleslegesek ezert mehet a joreszuk a levesbe ...
-
LyonnaisFan1
őstag
Van aki rajtam kívül használ folyamatosan bluetooth eszközt a telefonhoz? Mondjuk BT hangszóró?
Olyan problémám van, hogy van egy Sony SBH20 BT fülhallgatóm. Rendesen össze tudtam párosítani, és működik a zenelejátszás is gond nélkül.
Viszont a sonyn lévő gombokat nem érzékeli a telefonom, amik a zeneváltás (hosszan nyomva tekerés oda/vissza), és a play-pause gomb. A hangerőszabályzás megy.
Hiába nyomom meg mondjuk a play-pause gombot a telefonon a zene nem állítódik meg, és a zenelelejátszás sem folytatódik.A fentieket szoftveres hibának vélem, mert az előző telefonon ment rendesen minden.
Gyári beállítások visszaállítása hozhat javulást? 8.2.10 van rajta. Vagy megvárom a Nougatot hátha hoz valamit. Vagy kell még valamit a fejlesztői beállításoknál eszközölnöm?
-
-
kriszbon
őstag
Egyébként nem értem minek is ilyen erős telefon sok embernek, ha mindenki mindent letilt benne?
Azért veszek ilyen telót hogy tele legyen pakolva minden jóval, mert ha nem lehet akkor nincs is rá szükség.
Azért készült ilyenre, hogy egyre több mindent tudjon.
Sokan megfeledkeznek róla hogy azért egy számítógépet hordanak a zsebükben, amivel néha telefonálni is szoktak, és ennyi. -
-
-
aelod
veterán
válasz
this is life #3565 üzenetére
Titanium azért volt jó korábban mert lehetett benne jegelni és visszaállítani. De kipróbálom amit írtál. Root van tibi mágsem látja sajnos...
-
ReFleXx
addikt
honnan érdemes beszerezni ezt a készüléket? global verzio kellene a b20 miatt.
-
Alapbol nem enged tiltani,kulso app es root kell hozza , nekem a rendszer alkalmazas eltavolito nevu app-al gond nelkul ment a kicsontozas, google maps,hangout,fenykepek,filmek,ujsagok es konyvek,street view,play,youtube,tts hang kimenet,google kereses,google drive,picassa feltoltes ...etc a teljesseg igenye nelkul .
-
Melorin
addikt
válasz
this is life #3557 üzenetére
Nemár, drágább mint az 5.5" nagytesója (Note 4)?
-
C0d3r
addikt
Eleinte nekem is sok volt az android rendszer használata, de aztán nagytakarítást rendeztem, jelentősen javult a helyzet.
Korábban már említett Activity launcherrel kigyomláltam a fölösleges cuccokat (gondolok itt a Google mindenféle szemetére - Google Filmek, Gmail, Zene, Hangouts, Szövegfelolvasó, maga a Google app, Drive). Továbbá szinkronizálás kikapcsolva, automatikus frissítések letiltva. Engedélykezelőbe is sok mindent visszavontam, de már meg nem mondom miket, lényeg hogy csak a legszükségesebbek vannak, legtöbbet a helyadatokból vontam vissza.
További beállítások -> Adatvédelem -> Alkalmazások hozzáféréssel, itt minden kikapcsolva.
Rendszeranimációk (Akkumulátor és teljesítmény menübe) szintén kilőve, akárcsak a Fejlesztői beállításokban a három animációra vonatkozó opció.Kijelzőidő jelenleg 6 óra 18 perc.
-
csodavas
tag
Nálatok is zörög egy kicsit a kamera körül valai ha kopogtatjátok vagy ha úgy teszitek le mondjuk az asztalra? Gondolom a lencse mozog annyit?!
-
vikla007
aktív tag
Kisérletezőknek
https://forum.xda-developers.com/android/development/principal-roms-to-redmi-4x-santoni-t3651731
-
válasz
Melorin #3553 üzenetére
Itt lehet kapni redmi 4 prime
-
Ledfold
tag
Sziasztok!
Írnátok pár rövid összefoglalást hogy milyenek a tapasztalatok? Azokat kérném akik már régebb óta használják a telefont. Van-e valami tipikus hiba stb.
Előre is köszi.
-
bunnyhu
senior tag
Akksival én se vagyok elégedett, de az első nap kiírtottam pár gyanús cuccot (sajna már nem emlészem rájuk, és mivel kukáztam így ugye meg se tudom nézni) valamit az is javított, illetve kell néhány rendes merítés-töltés az akksinak is szerintem. Nálam nagyon passzív használattal 4-5 napot megy nagyságrendileg. A redmi2 jóval többet tudott mondjuk 4.4-es androiddal.
Én hiszek a telóban, idén jött ki, biztos tovább lesz támogatva mint egy redmi3 pl, és reményeim szerint a 9-es MIUI-val elkezdenek rendes hibajavításokat is dobálni rá, és stabilizálódik a rendszer, mert szerintem ez a merülés egyértelműen ROM hiba. Én egyébként olyanokra gyanakszom, hogy pl. az újjlenyomatolvasó.Egyébként kérdés, a magyar MIUI ROM-hoz kell bootloader nyitás?
-
Melorin
addikt
válasz
this is life #3540 üzenetére
Nem is találok olyat, hogy Redmi 4 Prime, csak pro-t látni az áruházakban, az lenne az?
-
vince
őstag
válasz
vikla007 #3550 üzenetére
Igen, teljesen jó lett, nem melegszik, nem merül rendellenesen, klassz lett!
Az eu rom esetében pedig a miui 9 verziótól kezdve visszatér az OTA frissítés
-
vikla007
aktív tag
Kint a javított miuihu...
Most már szuper...
-
lócitrom
őstag
válasz
SutiAdi #3547 üzenetére
nem vagyok elégedett annyira az üzemidővel én sem, de a kollégához nagyon hasonló eredményem van. lehetne jobb is, de ez valószínűleg annak tudható be, hogy messze van még a szoftver a tökéletestől. alig fejlesztettek még erre.
viszont stabilnak stabil. ezzel nincs gond. vannak bogarak, de gyanítom nem azok okozzák ezt. javaslom telepítsd újra az egészet próbaként.
-
Nkboy
senior tag
Ma (szombaton) 4-kor kértem a feloldást. Most jött meg az sms, hogy ok. Gyors volt.
-
kriszbon
őstag
Sziasztok!
Nekem is meghaladja a 33%-t az Android rendszernél, és 2 napnál nem igen bír többet nem intenzív használattal.
-
válasz
Melorin #3537 üzenetére
A redmi4 prime ami a note-al megegyezo hw-al jott ki ... a 4x inkabb csak egy redmi3s reload ...
SutiAdi
A rom-al lehet valami gond , nalam 20% a droid kajalasa r3-on 8.5.2 alatt , de ennyit evett 8.2.1 alatt is nagyjabol ..
Ha nem nyuzom a telefont, akkor a 3 nap oszejon.. -
SutiAdi
tag
válasz
gyurasz #3538 üzenetére
Ezek szerint nem vagyok vele egyedül és ez egy common problem. Erősen gondolkodom, hogy nem állok neki küzdeni vele, inkább visszaküldöm, még teljesen gyári, minden fóliával rajta. Már megbántam, hogy két hete nem vettem meg az osztrák mediamarktban az A5-öt 250 euróért. Oké, hogy az 30e-rel drágább, de amoled, vízálló, type c, a szoftver pedig öszehasonlíthatatlanul stabilabb.
-
gyurasz
tag
válasz
gingerbalm #3506 üzenetére
Redmi 3 után és a családban lévő 4 Prime-mal összehasonlítva valóban siralmas ez a telefon az akksi szempontjából (Global Stable 8.2.10.0).
Ha semmit nem csinálsz 2 napig bírja, de böngészés, telefon (normál használat mellett) 1-1,5 naponta töltőn kell lennie.
Az android rendszer nálam is 32-35 % szemben a Prime 14-15%-ával. (A Redmi 3-tól már megváltam, de hasonló érték rémlik - egyébként már megbántam a váltást). Egyik telefonon sincs kikapcsolva a play áruház wifi-n való frissítés lehetősége (nem is szabadna, hogy ez problémát okozzon).
Két Redmi 4x is van nálunk, mindkettő hasonló paraméterekkel. Vagy egészen elbaltázott ROM-mal adták ki a telefont és sajnos azóta sem sikerült orvosolni ezt, vagy a proci zabál sokat a snap 6xx-ekkel összehasonlítva, nem tudom. Mindenesetre hatalmas csalódás az egyébként is bugos ROM és az üzemidő.
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Jól értelmezem, hogy ez a teló szinte ugyanaz mint a Note 4 csak kisebb? Ugyanúgy fémházas, jól bírja az akksija és pörgős? -
csp01
tag
válasz
LyonnaisFan1 #3531 üzenetére
Köszönöm!
-
csodavas
tag
válasz
Dave Crank #3533 üzenetére
megkeresem, köszönöm!
-
Dave Crank
senior tag
válasz
csodavas #3524 üzenetére
Pár hsz-szel fentebb linkeltem tokot. Ha egyszerű szilikontokot akarsz, akkor az szerintem tökéletes!
Üveget majd ha gépről leszek tudok linkelni, ami más szerint jó, nekem még nem jött meg, de ha visszakeresel megtalálod fzoli86 hsz-ben, amit nekem írt, egy olyan hsz-t keress, amiben szerepel egy "előtte", " utána" kép.
-
LyonnaisFan1
őstag
Ha számít valamit:
Én egy G630 Huaweiről váltottam erre. Az még a mai napig teljesen üzemképes, csak a kijelzőüveg már annyit kapott, hogy inkább cseréltem eme telefonra.
A sebesség ég és föld ennek a javára, a felhasználói élmény is sokkal jobb. Villámgyors alkalmazás megnyitás, és jó multitasking.
4.3-as android azon, szemben ezzel, ami bár most még csak hatos, de lesz hetes (és akár nyolcas is)A beállítások rész kicsit szokatlan volt az elején, számos furcsa menüpont, de hasznosságok.
Egykezes üzemmód (nekem néha ez az öt col is nagy, hasznos lehet. Bár hiányolom a 4.5-ös képernyőméretet, ezt beledobhatnák a nougatos rendszerbe.)
Alkalmazások klónozásának lehetősége, -
thomas77
senior tag
Tárcsázáskor megjelent egy HD ikon hd hang esetén. A legutolsó frissítés óta ez eltűnt.
Elő lehet ezt csalni valahogy? -
csp01
tag
Van köztetek olyan, aki Huawei után váltott Xiaomira? Minőségben, élményben, bármiben milyen a különbség. Soha még a közelében sem voltam, nemhogy kipróbáltam volna. Ha valaki, akinek mindkettővel van tapasztalata és le tudná írni a különbségeket, hálás lennék.
-
bunnyhu
senior tag
Milyen programmal tudtatok RAW formátumban menteni? Én többet is néztem, pl. camera FV-5 ami azt mondja, a hardver nem támogatja a nyers adat kinyerését. De mintha valaki meg azt írta volna, hogy ő olyant is tudott.
-
Bander78
tag
A telefon lezárása csak a bekapcsoló gombbal történhet, vagy van más lehetőség is?
-
SutiAdi
tag
válasz
Dave Crank #3502 üzenetére
Legutolsó global stable 8.2.10.0, Android 6.0. Elég jó tempóban merül az akksi emiatt, hogy az Android rendszer így szívja.
-
SutiAdi
tag
Helló
Egy olyan kérdésem lenne, hogy édesanyámnak vettem egy redmi 4x-et, de mielőtt odaadom neki, gondoltam letesztelem. Kb egy napja használom a telefont. Semmilyen app nem lett felrakva rá, csak bekapcsoltam és a gyári állapotban használom.
Az a gondom, hogy a telefon szinte mindig langyos, vagyis a proci használatban van, és ez látszik is az akkumulátor használatnál, az Android rendszer 35% körül van. A saját Ace 4-esemnél ez 10% alatti. Nem tudjátok véletlenül mi okozza ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest