- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave Crank
senior tag
-
orso0355
őstag
Sziasztok!
Azt hiszem, hardcore lettem, mert VÉGIGolvastam az egész fórumot!
Szóval én is beneveznék egy ilyen telefonra, azaz egy külföldről rendelhető 4/64-re. Már hónapok óta agyalgatok rajta... Eddig egy Elephone P6000-em volt, harmadik éve nyüstölöm, és imádom, de kezd most már azért egy kicsit nyűglődni (random kikapcsolgatás, lemerülgetés). Van Mi band 1S-em is, és szeretnék egy jó kis bluetooth headsetet hozzá (vezetésnél macera a zsinórzat
). Én leszek a Xiaomi reklámarca, na
Tudom, nem nagyon preferálják itt sokan a külföldi rendeléseket, de eddig maximálisan bejöttek, úgyhogy szerintem teszek még egy próbát. (Az Elephone-nál is az volt, hogy megjött, bekapcsoltam, összeomlott, feltelepítettem újra rá a hivatalos gyári romot, azóta tökéletes.)
Azé' izgulok
-
kokopo
aktív tag
Par het hasznalat utan sem tudom/akarom megszokni a MIUI-s droidot
A mostani a MiUi latest = 7.7.20 (Android = 7.1.2)
A tilto listahoz nemtudok "rejtett" szamorol erkezo hivast tiltani, meg az ediggi widget-eket nemtom kirakni az eddig jo regota megszokott launcherembe (radio, zene, ...)
Ami nem miui-s droid volt, az a 6.0.1, de jobb az ujabb (aksi szempontjabol)
Kerdeznem hogy normalis android (nem miui-s) tud valaki ? (mukodjon a VOLTE, kamera, nemfogadott hivas LED, ....) -
-
Integreat
tag
Sziasztok!
Meg szeretném rendelni a készüléket, előtte azonban még megkérdezlek Titeket is, hogy mik a vélemények:
A 4G-s híváskésleletetéses probléma megoldódott?
Egyéb problémák?
A kameráról elő- és hátlapi vélemények?
Esetleg valaki inkább a redmi note 4-et ajánlaná?köszi
Szerk.: eustockról venném, ha ez számít
-
Faterkam
addikt
Olvasgatom a Legendd Tech2-es 4X cikkét, és nekem az jön le, mintha rendelésre írná... Itt a MA-n sokkal másabb volt a stílusa :/
-
Dave Crank
senior tag
tibyke, ra^ven:
Ha megjöttek a fóliák, írok véleményt, esetleg fotót is töltök róla, hogy áll rajta.
Full covered üvegeket rendeltem, legalábbis az volt írva, hogy az, de nem olyat, aminek az alja, oldala, teteje színezett, mert szerintem azok eléggé.... nem szépek..., nem értem festés nélkül miért nem lehet kialakítani/legyártani ugyanazt az üveget.A szélein/oldalain nagyon nem tapadt/feküdt fel?
Volt itt a topicban linkelve már 1 folyadékos megoldás, nem tudom, az mennyire válik be ennél a telónál, elvileg valamelyik hüvelynél jó volt. Gondolkodom is rajta, hogy rendelek még most, nem nagy összeg ebay-en. -
kriszbon
őstag
Semmi gond, annak örülök hogy azt írtad a por nem megy alá.
Megjegyzem ahogy megemelem érezni ahogy elválik a kijelzőtől(kell hozzá kicsi erő) mert gondolom nincs alatta levegő.
Nekem most csak szilikon tok van rajta ideiglenesen, remélem amit [rendeltem] az is felér az üveg széléig, csak ne annyira hogy letolja.Rendelés nekem is EU stock volt, nagyon gyors szállítással, és ajándék fülessel(nem olyannal).
Köszönet érte. -
trebrona
nagyúr
válasz
Vjankovics82 #2981 üzenetére
Sehogy. Morelocale2-vel az alkalmazásokat lehet magyarítani, mást nem.
Esetleg, ha megkéred a MIUI Magyarország-osokat, de nem sok reményt fűznék hozzá.
-
borsodika
őstag
válasz
Vjankovics82 #2981 üzenetére
Sehogy, főleg hogy hetente frissül. MoreLocal-al megtudod nézni, hogy esetleg nem-e csak elvan rejtve a magyar nyelv.
-
-
Integreat
tag
Sziasztok!
Az hogy lehetséges, hogy Eustockon csak 1 év gari van, míg emagon 2 év van írva. Elvileg az eustock garanciának is ugyanannak kéne lennie. Illetve akkor a következő kérdés is adott: megéri-e azt a +8 ezret az a +1 év garancia?
-
Vjankovics82
senior tag
Srácok hogy tudnék erre Magyar nyelvet varázsolni?! MiuiPro [link]
kipróbáltam jó stabil rom frissül minden héten! -
vince
őstag
A töltőáram csak a sztori fele, a varázslat a töltési feszültségben van, azt meg nem jelzi
Megvárom a mérő kütyü megérkezését, akkor majd kiderül az igazság.
(#2974) pasztoha
Önmagához képest valóban jó áron adja, de az EU stocknál még ennél is olcsóbb és a héten érkezik készletre ha minden igaz, én ott venném ha nem hajt a tatár(#2975) kriszbon
Jogos, bocsánat a fals információért. Nillkin tok van a telefonon, épp addig ér fel oldalt, mint a fólia, csak macerával tudok benyúlni alá és tényleg fel lehet emelni körömmel, de becsületére legyen mondva, nem porosodik -
trebrona
nagyúr
válasz
PacalPöri #2968 üzenetére
Összefoglalóban a különböző verziók és azok beazonosítása, lócitrom múltkori hozzászólása alapján.
-
ZEN1TH
őstag
Tudna valaki ajanlani esetleg akksi monitor appot? Hatha ra lehetne jonni mi eszi ennyire, bar a sok panaszbol inkabb ugy tunik hogy maga a rom a ludas, igaz nem mindenkinel problema ha jol olvastam eddig.
-
pasztoha
tag
Sziasztok!
Vett már az edigitaltól valaki? Most egész korrekt áron van, szerintem.
-
PacalPöri
csendes újonc
Köszönöm mindenkinek a gyors segítséget. ha megjött a készülék majd valahogy leellenőrzöm, hogy a B20 tényleg benne van-e, ahogy a leírásban is. Ha nem, akkor meg majd megy vissza.
-
-
PacalPöri
csendes újonc
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni. Ma rendeltem egy ilyen készüléket, de figyelmetlenségből nem EU verziót. Igazából nincs megadva a rendelési felületen, hogy Global vagy Asia vagy nem tudom minek kéne lenni. Egy biztos, a készülék nevében nem szerepel az EU.
A kérdésem az lenne, hogy töröljem a rendelést, és rendeljek EU-st, vagy mit csináljak?
Köszönöm előre is a válaszokat.
-
fzoli86
tag
válasz
Krisszalai #2956 üzenetére
b@szki...tényleg, akkor ez halott ügy...
Írok a Henkelnek, h mondjanak valami víztiszta cuccot, amit jól lehet kenni és kikeményedik és persze bontható marad a rendszer... -
vince
őstag
Már többször reklámoztam, nekem két hónap után továbbra is remekül teljesít ez a fólia. #945-ben fotókat is tettem fel róla.
Merüléssel kapcsolatban a múlt héten, nyaralás közben tapasztaltam brutális merülést a telefonnal. Az itthonival nagyjából azonos használat mellett (de csak egy simmel, a céges kártyát kikapcsoltam) kb. 2x olyan gyorsan merült a telefon, használaton kívüli állapotban is. Olyan helyen voltunk, ahol nem volt túl jó térerő (Balaton déli part, nem túl hegyes-völgyes vidék
), szegény telefon folyamatosan váltogatott a hálózatok között, leszívta az akkut rendesen. Hazaérve aztán helyreállt a rend. Kicsit sok volt még az éjszakai fogyasztás (repülő módba teszem este), ez egy újraindítással úgy néz ki, hogy rendbe jött.
Vettem a telefonhoz egy QC3-as töltőt, de szerintem ugyanúgy 5V/2A-rel tölt, mint a gyári töltője. A telefon mondjuk jelzi, hogy gyorstöltés van folyamatban, de nem rövidül jelentősen a töltési idő. Van mód arra, hogy ellenőrizzem a töltés paramétereit?
-
fzoli86
tag
Alapvetően 2 típus van.
1.) színezett kávás, a színezett felületen tapad, hajlamos elcsúszni és idővel beporosodhat a kijelző és a védő közötti légrés.
2.) teljes felületen tapadó, de a kerekítés miatt kisebb az üvegfólia mérete, és ha túl nagy, vagy ferdén helyezed fel, levegős lesz a széleken. Én ezeket preferálom:[link],[link],[link] -
ra^ven
senior tag
válasz
Dave Crank #2945 üzenetére
Szia!
Erre én is kíváncsi lennék, amit most utoljára rendeltem, csak alul felül tapad, 2 hét után már bement a por oldalról...
Más:
Bluetooth még továbbra is bajom, a korábbi ZTE V5ömmel simán tudtam használni a kocsiban lévő Keenwood DDX4023BT fejegységet, ez hol csatlakozik hol nem, nem tudom felvenni a hívást, és tárcsázni sem tudok azon keresztül.A headseten sem mondható stabilnak a kapcsolat, valamint nem tiszta, pedig egy Plantronics M90-ről van szó..
-
tibyke
tag
válasz
Dave Crank #2945 üzenetére
akkor meg kivarok, kicsit marad rajta a gyari matt "folia", koszi!
esetleg masnak van konkret tapasztalata?
-
carr
őstag
Kaptam megint választ a microphone issue-val kapcsolatban.
hát... a helyzet rózsás, de szúr. xD
továbbítja az illetékeseknek a problémát... amit úgy értelmezek, h kb le se sz.rja, mert nem adnak el hivatalosan az eu-ban telefont, szal nincs szervízközpontjuk.
Ha mindenki jelezné, lehet nagyobb figyelmet fordítanának rá. -
tibyke
tag
urak,
milyen uvegfoliat vegyek, ami rendesen takar, illeszkedik, gyorsan beszerezheto?
itthon lattam lumann glasst es xprotectort.
koszi!
-
DJGABI
addikt
válasz
Dave Crank #2935 üzenetére
igen, már réges-rég neked is váltani kellett volna chrome-ra. az támogatva van meg fejlesztgetik, az aosp-osat már nem nagyon
a menü gombra van valami patch asszem, nem? vagy csak az app switcherre? mondjuk az is komolytalan, h a drága ruszki fejlesztő azt sem próbálta ki/nem tudta fixálni. innentől mit várjon az ember...
-
DJGABI
addikt
válasz
Bambuszpro #2936 üzenetére
remek. nagyon örülök, nekem is ezt az ip-s hibát dobta fel, azóta nem is nagyon jártam utána. de akkor ezek szerint az is egy szép kör lesz. most töröm össze ezt a telefont
-
Csigusz 1
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan lehet alkalmazásokat letiltani?
Akad néhány gúglis cucc, meg MI-s, amik gyárilag a telefonon vannak, de az életben nem fogok használni.
Ha már root nélkül nem tudom kitörölni, legalább blokkolnám őket. -
tpeter77
addikt
válasz
Viktor0610 #2922 üzenetére
Mu a különbség a 4X és a 4 Prime között?
-
Dave Crank
senior tag
Napokban kipróbáltam az LOS 14.1-et.
Böngészőben ez valami android fícsőr, hogy úgy kezeli a lapokat, mintha több böngésző menne?
Szerintem ez így elég gagyi...
Akkor ami még problémám volt, a menü gomb nem ment a böngészőben, csak úgy tudtam előhívni a beállításokat, ha jobb felső sarokban a 3 pöttyre böktem..., ez is fícsőr?
Ami még zavaró volt, hogy pl facebook mobil nézetet bekérve, a nézet olyan volt, mint valami régi telón nézve..., még ha tényleg az asztali nézetet hozná be, az is jobb.
Tudom, használjak chrome-t, vagy ilyesmi, de már megszoktam az alap böngészőt. -
starr
őstag
válasz
Viktor0610 #2933 üzenetére
Akkor jó, én nem tudtam. Pont ma a találtam meg véletlenül.
-
-
starr
őstag
válasz
Viktor0610 #2930 üzenetére
Biztonság, akkumulátor, jobb felső sarokban fogaskerék. Ott van beállítva, hogy hány fok fölött szóljon. Alapból 45.
-
starr
őstag
Találtam nagyon jó kis email appot. Bluemail. Mindenki dicséri. Kedvem szerint beállítottam mindent, nagyon megtetszett. Osztán nem jöttek a levelek. 4 helyen állítottam be, indító pult, indítás a háttérben, akkukímélőnél nincs korlátozás, miui optimalizálás kikapcs, memória optimalizálás kikapcs. Majd összes háttér folyamat mehet. App váltóban lezárva otthagyva.
Még rendszer appá is kovertáltam Link2SD-vel. Egy rövid ideig szinkronizál aztán nem. -
-
MATEO6600
őstag
Apropó:
Másnak is volt most a nagy melegben, hogy a telefon jelzett a túl meleg akksi miatt?
Ha jól emlékszek 47°-ot írt.
Mit érdemes ilyenkor tenni? -
ZEN1TH
őstag
UC browsert nekem is kilovi neha amit nem igazan ertek, kozel sem heavy multitaskingolok. Sot, a szo szoros ertelmeben egyaltalan nem, szoval az alkalmazasvaltot most hasznaltam eloszor a mai nap folyaman. Am visszagombozok, illetve most direkt nem tiltogattam meg mokoltam semmit a rendszeren (mar amennyit root nelkul lehet ugye).
-
Jamboo529
senior tag
Sziasztok!
Xiaomi Redmi 4X és a Note 4 között vacillálok. A kérdésem az volna, hogy melyik éri meg jobban a kettő közül?
Fényképezőgép, kijelző fényerősség (méret nem számít), üzemidő, és strapabíróság szempontjából melyik javára dől el szerintetek a mérleg (külön-külön is akár)?
Eustockról rendelném, van valami infó esetleges hibás sorozatokról?
Droid mindkettőn ugyanaz a verzió megy?Üdv!
-
ZEN1TH
őstag
Milyen monitoring appal tudom nezni az egyes folyamatok pontos akkumulatorhasznalatat? Root nincs. Merul a cucc ugyebar nagyon, fr volt de nem javult a helyzet. Jelenleg 4ó42p kijelzoido, reggel vettem le a toltorol, bongeszes, messenger es facebook hasznalat volt tobbnyire. Android rendszer a top 21%al, ebbol 3ó7p CPU teljes. 22%on vagyok.
8.2.10.0
-
-
DJGABI
addikt
válasz
lócitrom #2920 üzenetére
hát szerintem elég komoly dolog, mondom én MTK6735-höz tudom hasonlítani. ott legalább volt teljesítmény, mondjuk melegedett is, de üzemidőben még így is jobb volt. lehet 6os droid alatt variáltak valamit, de ennek nem kéne eddig tartania. a többi bajom leírtam már [itt]
újabb miui agyatlanság: épp fókuszban lévő appot task managerből nem lehet bezárni
értesítések is így... hagyjuk inkább -
lócitrom
őstag
azt hittem komolyabb dologról van szó
de igazából ez szerintem bőven kibírható idő főleg, hogy közben élő adatból is olvas. a 8 magról meg mint tudjuk és már jó pár kolléga elmondta: 4 mag megy párhuzamosan a big.LITTLE séma miatt. persze ide 4 mag is elég, de remélem érted. ez messze nem olyasmi és olyan szintű különbség, ami miatt a kategóriájában alulmaradna. sőt, ez a telefon egy bajnok és hát egy tesco-s telefont lehagy több körrel.
-
Nyugger001
csendes tag
DJGABI Köszönöm,sikerült.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Dave Crank #2880 üzenetére
Esetleg próbáld meg ezt: [link]
Én is csak találtam, nincs vele tapasztalatom. -
DJGABI
addikt
válasz
Nyugger001 #2915 üzenetére
kezdőképernyő: az asztalon 3 ujjal ilyen összecsippentő mozdulatot csinálsz, onnantól sztem egyértelmű [link]
az alkalmazásokat csak simán mintha mozgatnád, hosszan rányomsz amit át szeretnél tenni aztán a képernyő egyik szélére húzva átviszi a másik lapra -
Nyugger001
csendes tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség.Tegnap valahogy sikeresen elnyomkodtam (szemüveg nélkül)a telefont,mert felcserélődött a kezdő képernyő a harmadik oldallal és most hátulról kezd lapozni. Ezen túl még kérdezném,
hogy tudom az alkalmazásokat az oldalak közt cserélgetni? Segítségeteket köszönöm. -
D4v3
őstag
Sziasztok!
Csütörtökig szülinapra kéne vennem egy ilyen telefont, szerintetek edigital-on (55k) kívül lesz még valahol? Ahogy néztem pár boltot, eléggé hiánycikk most.
-
Daemos
tag
Hali,
Érdeklődnék hogy a telefon rezgése "néma módban" csak sima hívás és sms-értesítésnél rezeg ?
Be van állítva hogy néma üzemmódba is rezegjen de a Viber, messenger,face....stb értesítések ugyan úgy nem rezegnek.
-
leslie_smith
aktív tag
válasz
zojjektum #2903 üzenetére
Ezt nem cserélném le egy telefon miatt, mert a család régi juhász/bőrdíszműves barátja csinálta akitől ostor bicskatartó és igazából minden kézműves bőr dolog van
akkor inkább raknám ferdén bele a telefont
De amúgy néztem a szép munkáidat instagramon és tetszetősek, de ugye az emlékek azok emlékek
Egyébként néztem kb 1 centivel nagyobb a mostaninál és így nem lesz gond vele -
Krisszalai
csendes tag
Puremobile. 2 hetet ígértek, de hirtelen 4 nap alatt lett.
-
dknight
tag
-
Torry
addikt
Sziasztok
Eustock out of stock. Aranyat keresnék, ti honnan vásároltátok? -
zojjektum
senior tag
válasz
leslie_smith #2902 üzenetére
Majd csinálok neked nagyobb tarsolyt.😁
-
leslie_smith
aktív tag
Azért azt is jó olvasni, hogy az előző is jó választás volt
Kíváncsi leszek, hogy a tarsolyomban hogy fog elférni, mert ez a 4,5-ös op3n dott éppen elfér (persze magasságban nem szélességben ugye)
De ha tényleg sokkal jobb a minősége akkor tuti elketyeg 2-3 évet ez is majd -
nsban
tag
válasz
leslie_smith #2900 üzenetére
Én is 2,5 év Op3nDott-ozás után váltottam erre, nem bántam meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest