-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibyke
tag
válasz
Black_Raven #6145 üzenetére
vegul csak egy masik wifi segitett, koszi!
-
tibyke
tag
sziasztok,
vadi uj global 3/32 redmi 4x, en bontottam fol a zacskot, augusztusi cimkezesu. 8.2.9 rajta, jon a welcome setup wizard, minden oke, viszont a google fiokot nem tudom hozzaadni, mert csak varakozik a "adatok ellenorzese" / "checking info" oldalon, aztan hibaval visszadob (meg a cim megadasa elott). kihagyom, gondoom, majd a 8.5.x frissites utan mar jo lesz.
feltolom a 8.5.2-t, probalom ujra, ott sem jo. fullos factory reset utan is probalom, ott sem jo.
mas eszkozon talalkoztam mar ilyennel (mi4c), ott vegul kezzel pakolgattam es hekkelgettem kulonbozo verzioju google play store apk-kat. itt is ez a megoldas? nincs valami egyszerubb, gyorsabb?koszi!
-
tibyke
tag
hali,
nincs esetleg valakinek elado ipaky 3in1 arany tokja?
itthon sehol sem talalok, kinabol meg 30-40 nap lennekoszi!
-
tibyke
tag
válasz
Dave Crank #2945 üzenetére
akkor meg kivarok, kicsit marad rajta a gyari matt "folia", koszi!
esetleg masnak van konkret tapasztalata?
-
tibyke
tag
urak,
milyen uvegfoliat vegyek, ami rendesen takar, illeszkedik, gyorsan beszerezheto?
itthon lattam lumann glasst es xprotectort.
koszi!
-
tibyke
tag
kerem, hogy akit erint, nyomjon ra egy CONFIRMot, hogy minel elobb bekeruljon a javitas az elesbe.
tarcsazoban 1 oran beluli hivasok idejenek kijelzese magyar nyhelv eseten BUG
t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest