- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
válasz
dugynok #2697 üzenetére
Akkor félreértjük egymást ismét.
Tehát, fiam fiókjára már régen megérkezett az engedély, telefon (4A Pro) még fasorban, sőt tervben sem volt. Telefon használatbavételekor első dolgunk a bl nyitás. Csak szeretnénk, majd 72 óra múlva mehet. No ekkor jött a régebbi unlock program, ami azonnal nyitotta. Sajnos azóta már ez sem opció.
-
bunnyhu
senior tag
válasz
Departed #2666 üzenetére
Az számít, hogy az akksi hány volton 4.1Ah. Mert ha 5V-on töltöd 4.1A-rel, de az akksi meg mondjuk 10V-os akkor nem egy óra hanem 2 óra a töltési idő (most leegyszerűsítve). Tehát az, hogy az akksink 4.1Ah-s még semmit nem mond a töltési időre vonatkozóra, erre próbálok rámutatni
-
trebrona
nagyúr
válasz
Vjankovics82 #2689 üzenetére
Mert újabban 72 órás időkorlát van. Nem tudsz vele mit kezdeni. Egy darabig működött régebbi unlock programmal azonnal, de már nem, ezt is letiltották.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Vjankovics82 #2687 üzenetére
Majd 71 óra múlva nyithatod.
-
-
dknight
tag
válasz
dknight #2230 üzenetére
Valaki erre esetleg:
Továbbra is megoldást keresek az alábbi problémára:
- ha üzenetet kapok Viberen/Messengeren akkor jelzi az értesítési led, illetőleg az alkalmazás ikon felső sarkában megjelenik az 1-es felirat. De akkor is 1-es felirat jelenik meg, ha 3 üzenet érkezik közbe és akkor is ha 3 csoportban összesen 87.
Hol lehet azt beállítani, hogy annyit írjon a sarokba, ahány üzenet érkezik?
Alkalmazás értesítések menüben a konrét appnál minden on.Köszi a segítséget!
-
preisanti
újonc
Esetleg aki most akar venni ilyen telefont annak ajánlom az eustock oldalt. Én tegnap (07.25-én) rendeltem ma meg is jött egy ipaky tokkal és ajándékba adtak hozzá egy gyári agyba dugós fülest is ami remekül szól
-
lócitrom
őstag
ezt eddig is tudtuk... az meg MIUI esetében egy megjósolhatatlan dolog, hogy mennyi idő kell, mert valójában míg OTA-ig eljutunk teljesen random. ráadásul gyakorlatban manapság mindennek nevezhető, de stabilnak egyre kevésbé. OTA frissítésként jöhet úgy is, hogy még bétának nevezik, vagy jöhet úgy is, hogy már hetek óta hivatalosan kijött, de OTA-n nem elérhető.
-
mdraco
őstag
Nem leszünk elhanyagolva a többi redmi szériához képest (kivétel note 4x), augusztus 25-ön jön a MIUI 9 china beta public release. [link].
Mennyi idő szokott eltelni míg kijön a global? Azoktól kérdem akik régebb óta miui-sok -
MATEO6600
őstag
Spotify használók: másnál is előfordul, hogy a telefon gondol egyet és lejátszás közben vagy leáll (számváltás között), vagy bezárja magát az app?
-
-
MATEO6600
őstag
Gyári töltővel kegyetlen lassú a dolog... Volt hogy 2 óra alatt 15%-ot töltött, wtf?
Úgy vettem észre, hogy töltés alatt kötelező kikapcsolni a wifi/adatátvitelt, mert az nagyban lassítja a dolgot. Anélkül tűrhető a töltési idő -
C0d3r
addikt
válasz
bunnyhu #2665 üzenetére
Mindenképpen 5V-ról van szó, lévén ez a szabvány. Ettől jelentős eltérés (felfelé) károsítaná az eszközt/akkut, ha eltekintünk a gyorstöltéstől, ami itt nem játszik.
Lassúságot sok minden okozhatja. Például milyen töltőről van szó? Mert ha egy noname, akkor érthető. Teszteltem egy párszáz forintos típust, papíron 2A volt rányomva, ennek ellenére alig 1A-es terhelésnél a világát nem tudta. Füstjelek helyett szerencsére csak lekapcsolt.
További szűk keresztmetszet lehet a kábel. Ha túl hosszú (1+ méter) és/vagy nem elég vastag, akkor a nagy ellenállás miatt ismét csak lassú lesz a töltés. Itt is számít milyenről van szó, egy szintén noname típus elvérzik a minőségi márkásakkal szemben. Ebből is van olcsó fajtám, a Blitzwolf/Ugreen-hez képest feleannyi áram megy át rajta (1A-nél megáll a tudomány), hiába csupán 1 méteres.
Ha a töltő és kábel is egyaránt jó fajta, még mindig lehet buktató, a kompatibilitás. Van egy nem is rossznevű, Nillkin töltőm. Az egyik power bankot és a telefont a maximális amperrel tölti (1,7-2A), viszont egy másik power bankot az Istenért se hajlandó 1,1-1,3A-nél többel. Valamelyik topikban anno kompatibilitási gondot emlegettek, előfordulhat hogy a "megfelelő kommunikáció" híján lassan engedi a töltést.
Végül de nem utolsó sorban, amit Departed kolléga is írt, a végefelé (~75%-tól) fokozatosan csökken az áramerősség, ami megint csak növeli az időt. -
Bambuszpro
tag
válasz
gyulavezir #2664 üzenetére
Nálam ment rendesen minden probléma nélkül.
-
chucky80
csendes tag
válasz
Vjankovics82 #2656 üzenetére
Nekem a gyári töltő elég jó, 34%-ról felnyomta 80-ra fél óra alatt.
-
gyulavezir
aktív tag
válasz
gyulavezir #2646 üzenetére
Win7 alatt látják egymást az eszközök. Rádugom, felajánlja, kiválasztom. Öröm van és boldogság.
Nektek Win10 alatt okés az USB adatátvitel??? -
C0d3r
addikt
válasz
Vjankovics82 #2656 üzenetére
-
MATEO6600
őstag
válasz
gingerbalm #2660 üzenetére
Nem tudom, szerintem igen :\ Írtam most neki egy üzenetet hogy így használhatatlan. Reménykedek, hogy küld egy újat.
-
MATEO6600
őstag
válasz
gingerbalm #2638 üzenetére
Na szarakodtam vele kicsit, de akárhogy is igazítom lötyög... Kurva szar mert a kezembe veszem és azt az érzetet kelti hogy szétesik a kezemben... Teljesen elveszti a telefon minőségérzetét.
-
lócitrom
őstag
válasz
Bambuszpro #2654 üzenetére
valóban van korlátozás. itt pont ír róla egy srác. ahogy látom megoldás is van, de azt most nincs időm kibogarászni
-
lócitrom
őstag
válasz
Vjankovics82 #2652 üzenetére
tud. különben nem lenne folyamatos hőbörgés különféle felületeken. de gyanítom generációk óta ugyanezt a LED égőt pakolják a telefonjaikba. arról is tucatszor esett szó, hogy a kernel hiányossága okozza.
-
Vjankovics82
senior tag
Gyári töltő elég gyorsan tölti fel vagy venni kell másikat? tapasztalatok!
-
Bambuszpro
tag
válasz
lócitrom #2625 üzenetére
Az oldalon mi fiókba bejelentkezve fennt megjelenik a telefon. Az sms-ek közül csak az elsőt kapom
meg de utána meg hibaüzenetet írt kínaiul. Google szerint "IP számát alkalmazás meghaladta".
Megpróbáltam öcsém gépéről is de ott is ezt írta.
Gondolom túl sokat próbálkoztam sikertelenül.Erre van valami tipp?
-
Vjankovics82
senior tag
Biztos hogy az értestő led a fehéren kívűl tud többet is? azt mondta az Globastore áruház csak fehéres kéket tud!
-
novakalex
aktív tag
Eustocktól rendelt valaki mostanába? Jár még az ajándék fülhallgató?
-
lócitrom
őstag
válasz
Jamcsabi #2649 üzenetére
ez azért nem jó kérdés, mert 1-2 kivétellel szinte mindegyik ilyen áruház forgalmaz international kiadást. ergo csak így megkérdezni értelmetlen. mindenesetre előbbi úgy néz ki, hogy global a kódja (xi_r4x_32_ds_b_eu) alapján. utóbbi nem egyértelmű. érdemes lenne közvetlenül őket kérdezni.
-
Jamcsabi
tag
Úgy látom, hogy a Firstphone-ban és az AV planet-en is akciós a készülék: 42.900,- Ft.
Vajon ezek az EU-s piacra szánt "global" verziót forgalmazzák? Valaki vásárolt már tőlük? -
fújifon
csendes újonc
Sziasztok!
Most nézegetem a telót és azt szeretném megkérdezni, hogy kinek mi a tapasztalata vele, megéri-e a 40K-át illetve, a MIUI problémái mennyire gyakoriak? És még valami, üvegfóliát hol lehet rá kapni, vagy érjem be az univerzálissal?
A válaszokat előre is köszönöm! -
Palos
tag
válasz
gyulavezir #2643 üzenetére
Akkor tölsd le a Play-ről a MIUI USB beállítások alkalmazást, az ha minden igaz segít!
-
válasz
MATEO6600 #2637 üzenetére
Szia, én is ettől a bolttól rendeltem, de ennyire durva mozgást nem tapasztaltam. Nem állítom, hogy tökéletesen patent - az ipaky tokom szorosabban fogja a telót -, ettől függetlenül ez jobban tetszik, ezt használom. Kétségtelen, hogy az alsó felső lefogató rész nálam sem tűnik nagyon stabilnak.
Más: Ami aggaszt, az az akku merülés gyorsasága, ami nagyjából egy szinten van a Huawei Y5. készülékemmel,
bár annak csak 2000 mAh-s akkuja van. Mondjuk az android rendszer akku használata az Y5-ön - EMUI alatt - mindössze 1% jellemzően készenléti állapotban, a 4X még nem ment 25% alá. Remélem lesz rá megoldás... -
Palos
tag
válasz
gyulavezir #2641 üzenetére
Ha lehúzod az értesítési sávot, ott sincs?
-
gyulavezir
aktív tag
Sziasztok!
tudtok arról valamit, hova lett a választási lehetőség, amikor számítógépre csatlakoztatom a telót?
Simán csak elkezdi tölteni!!!
Eddig ki lehetett választani, mit is szeretnék kezdeni a kapcsolattal... most meg semmi
A gép sem látja (Win10)
mivanitt? -
lócitrom
őstag
válasz
retesz147 #2636 üzenetére
az ujjlenyomatost nem vizsgáltam meg, de a wifi része ugyanaz. pár hozzászólással fentebb egy kolléga magyarul elkezdte levezetni ezeket a megoldásokat. mondjuk azt nem nagyon értem, hogy mi a valódi haszna ennek, mert max a telefont eszi. az az 5-6 MB/s sebesség telefonnal szerintem így is bőven jó.
inkább arra kellene megoldás (már ha létezik), hogy hogy lehet engedélyezni az 5Ghz-es sávot, csak mert a lapka elméletileg képes rá.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
MATEO6600 #2637 üzenetére
azt nem mondom, hogy nekem is egyből bepattant a helyére, kínlódtam vele vagy 10 percig, közben aggódtam, nehogy akkora erővel nyomjam, hogy eltörjön
nem mindegy, hogy hol állítod meg a telón a fekete alapot, ha azt jól belőtted (és aranyszegélyek nélkül remekül csúsztatható a belövéshez), akkor utána egy nagy lélegzetvétellel második felvonás a szegélyek rápattintása, kis türelemjáték, de helyre megy, szerintem neked is menni fog
-
MATEO6600
őstag
válasz
gingerbalm #2635 üzenetére
Csúszkál, konkrétan annyira, hogy ha rezeg a telefon akkor a felső-alsó keret rendesen berezonál.
Nem volt sok időm baszakodni vele, majd este munka után megpróbálom újra, remélem csak elrontottam valamit és nem hibás. -
gingerbalm
aktív tag
-
MATEO6600
őstag
Üdv!
Sokak tanácsára én is rendeltem egy ilyen tokot ami a minap meg is érkezett.
Nem volt drága, de valami eszméletlen gagyi minőségű.
Másnál is recseg/ropog/csúszkál az alsó-felső aranyillesztés?
A középső rész rendben van, de felül és alul rettenet... -
Lil21
csendes tag
Múltkor írtam hozzászólást, hogy nekem is a sokak által használt "fehér elejűt" szintén leszedte a tokom. Nekem ugyan nem az a tok van, amit te rendeltél, hanem egy saját kép-készítős hard szilikon tok. Ezt tolta le nekem az üvegfóliát, helyette csak egy ilyet rendeltem, így rövidebben simul a kijelzőre, és nem macerálja a tok. Két hét alatt itt volt a cucc, viszont azt tudnod kell róla, hogy ez is körben levegős lesz felrakás után.
Írták már itt a fórumban, hogy erre van egy jó cucc - fzoli posztolta itt - a cucc pedig itt van.
-
trebrona
nagyúr
Néhány okosság 4X-hez: [link]
(nyitott bootloader és TWRP feltétel) -
albiosz
őstag
válasz
tpeter77 #2628 üzenetére
Van led, de csak fehéren villog. Szerintem a színekre gondolt a kolléga.
WP-re: nekem 820-am van, használom is a Here Drive+ progit. 10-re Isten őrizz, hogy váltsak. Hivatalosan azt hiszem nincs is rá. Feleségemnek majd letöltöm, ha jól látom HERE WeGo néven fut droidon. Mellé egy Waze és napszemüveg.
-
tpeter77
addikt
válasz
lócitrom #2610 üzenetére
várjál, a 4X-ben úgy emlékeztem, hogy a tesztben azt írták van értesítő led.
Holnap újra átolvasom a cikket#2611 albiosz
WP8.1-ben meghagyták a Here Drive+ programot, kíválóan működik, 640 alatt teszteltem, használtam sokat.
WP10 alatt viszont megszűnt, csak Térképek van helyette, de az egy gagyi foschcsomó a másikhoz képest.
Ha lehet ne frissíts WP10-re! -
lócitrom
őstag
válasz
Bambuszpro #2624 üzenetére
ja félreértettelek. de mindegy is. próbáld be a feloldást programmal, hogy egyáltalán engedi-e beazonosításig.
-
miku84
tag
Sziasztok,
Ezen tok mellé szeretnék üveget venni, de a sokak által is használt üveg mindig lejött, mert a tok annyira szorította, h emiatt feljött az üveg. Milyen üveget ajánlatok a tok mellé?
Köszi! -
lócitrom
őstag
válasz
Bambuszpro #2618 üzenetére
legfrissebb programmal próbálkozol?
-
Bambuszpro
tag
Egy kis segítségre lenne szükségem. Tegnapi nap megpróbáltam kérelmet beadni a xiaominak hogy nyissák ki a bootloaderem de az adatlap helyes kitöltése után valami kínai hibaüzenetet dobált fel. Sokadik próbálkozásra sikerült továbbmennem a megerősítő sms-ig ahol meg is kaptam de a kódot nem fogadta el. Többször is újra küldettem vele de azokat meg sem kaptam.Utána meg megint ki írt valamit kínaiul. (gondolom ,hogy túl léptem a 10 sms-t/nap) Ezt mind vivaldi alatt hozta össze.
ma újra próbálkoztam de a legfrissebb firefox alatt. Az adatkitöltős része elsőre el is fogadta de a második résznél amikor a megkapott visszaigazoló kódot írtam be megint ki írt valamit kínaiul. De itt sikerült kimásolnom a hibaüzenetet és a google azt mondta valami ip túllépés.
Ugye ez most nem azt jelenti ,hogy fekete listára került?
Szeretném rootolni a drágát.
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Örni
senior tag
-
Daemos
tag
Szoftveresen van gondja szerintem, mivel le szedtem az "open camera" appot es ott a videó beállításoknál "hangforrás" majd a "hangra optimalizálva" módot valasztod, akkor tökéletes a hangja es nem olyan mint ha víz ala nyomtad volna a telefont rögzítés közbe...!
Ui: Szerintem is a 7-es verziora összpontosítanak így reméljük abba mar gyarilag meg oldjak majd!
-
sz.j
nagyúr
válasz
gyulavezir #2612 üzenetére
Köszi az infót, igaz csak részben, de azért ez megnyugtató ...
-
lócitrom
őstag
válasz
tpeter77 #2604 üzenetére
nekem van. hardveresen szinten az eltérés nem olyan jelentős. azt hiszem annyiban jobb, hogy újabb bluetooth modul van benne és kicsit erősebb processzor. a csengőhangszóró az jobb sokkal, az aljára tették, így relatíve mindig jól hallható. a 3S magnézium, a 4X meg aluminium(?) házat kapott. az összeszerelési minőség kiváló. nekem a 4X formavilága tetszetősebb. általában rühellem az iPhone dizájnt, de azért nem olyan komoly a hasonlóság. manapság nehéz újat alkotni már. kibontás után az volt az érzésem, hogy húdedög. a 3S is szép, sőt. csak hát feketében vagy valami jópofa színben nem jelent meg. minden más azonos.
szoftveresen jön ki jelenleg a különbség igazán. a 3S egész kiforrott, bár az utóbbi javítások csak a LED kezelését orvosolták, részlegesen. ráadásul a memória-használat növekedett. de egyre több hiba marad foltozatlanul. a 4X rosszabb, nagyon az elején jár szoftveresen. a LED hiánya engem speciel kicsinál.
-
zojjektum
senior tag
Köszi az infót, bár arra kíváncsi lennék hogyan, mert ezt a 3g megoldást külföldi oldalon találtam (lehet itt is volt róla szó nem figyeltem), tehát máshol is van baj vele így akár egy frissítéssel is orvosolhatnák központilag, mert ezért csak nem adnám le a telefont 2 hétre a szervizbe.
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Navigációra milyen programot ajánlotok a telefonra?
Jó lenne 1 offline is, ha bármi gond lenne a nettel. WP-n vígan elvolt feleségem a here drive+-szal, ha valaki esetleg ismerte. Van hasonló esetleg droidra?
Online-ból gondolom waze. Vagy van jobb?
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
Van már vkinek összehasonlítási alapja a 3S és a 4X telefonról?
E kettő között döntenék, nem tudom melyik miben jobb, mint a másik.
Melyikben stabilabb a gyári rom, hol van kevesebb szoftveres és hardveres hiba?
4G-t normálisan kezeli a telefon; beszéd hangszóró és a külső hangszórók jól szólnak?
Térerősség vétel korrekt? Mikrofon hangereje és minősége videók közben megfelelő?
Van e lényegi különbség a fotók minősége között?
Köszönöm a válaszokat. -
sz.j
nagyúr
-
lócitrom
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest