- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsit Bob
csendes tag
válasz
pinnacle #5112 üzenetére
Nekem is volt olyan készülékem, melynél manuálisan kellett beállitani. A 4X-nél viszont nem volt ilyen gond. HU+SK kártyákkal használom. Határátlépéskor annyit tapasztaltam, hogy kissé nehezen áll át a honos hálózatra, miközben a másik kártya már rég váltott, így akár 10 percekre is egyszerre roamingol a két sim.
-
lócitrom
őstag
válasz
pinnacle #4439 üzenetére
ja szóval akkor nem keveset olvastál
mikor bejött a 6. havi készlet az elején feladtam a felmérést. egészen sokáig húzódott a gyártás, de úgy sejtem azóta sincs BOE.
annyit egyébként hozzátennék, hogy volt szerencsém egy J5 2016-tal összemérni az EBBG-t és ahhoz képest, hogy az AMOLED nem tudtam volna kijelző szempontjából a Samsung mellett dönteni. az okát nem tudnám megmondani. én azt hittem fehérebb képet ad, de nem. a kontraszt tűnt az egyetlen előnyének és talán egy kicsit a határozottabb fényereje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Xbox Series X|S
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Automata kávégépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- iPad topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest