Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bartonfink #3197 üzenetére
Kapcsolatok app - menü - Importálás és exportálás - Importálás az 1.SIM-kártyáról.
-
nsban
tag
válasz
bartonfink #3197 üzenetére
már kaptál választ [link]
-
bartonfink
újonc
ismét kérdezem,hogyan kell a telefonkönyvet aktiválni,vagyis a sim listát átvinni a készülékre?????köszönöm.......
-
lócitrom
őstag
válasz
Viktor0610 #3194 üzenetére
nem is az a baj, hogy szereted, hanem az, hogy itt tart az Android és ez a hozzáállásuk nem változik
-
kriszbon
őstag
válasz
this is life #3190 üzenetére
És
(#3191) trebrona:
(#3192) lócitrom:
(#3193) DJGABI:Köszönöm a válaszokat.
Egyébként igen asztalon kényelmes lehet, ha nem elől van a leolvasó.
Nem értem ahol hátul van miért nem tesznek előre is, hogy tökéletes legyen a kényelem. -
-
-
lócitrom
őstag
válasz
kriszbon #3189 üzenetére
ötletem sincs manapság miért fontos. ez is egy olyan főleg korábban hasznos funkció, ami most nem jelent már akkora előnyt, mint korábban. pl. anno Nokia telefonomon ez tökre alap volt, nagyon hasznos is volt, DE 6 éve. nem most, mikor már tucat más módon megoldható. annak ellenére, hogy az Android vezet manapság valamiért fontos 5-15 éves dolgokat implementálni a telefonokba, holott korábban is hasznosak voltak. meg évekkel ezelőtt beleoperálják egy-két eszközbe, aztán gyorsan el is felejtik és előveszik több évvel később, amikor már nem egy nagy durranás. a miértjét nem értem, de a platform egyik nagy betegsége és baromsága ez.
-
-
-
válasz
pasztoha #3122 üzenetére
Az email kliensnel vallalati fiokkent adtam meg ,utana az exchange-re klikk es a szerver beallitasoknal ez legyen
Pasztoha
Share it app telefonra es pc-re es mar tolhatod is a zeneket a telefonra...starr
A gyari email klienst hasznalom , ha be van kapcsolva a szinkronizalas akkor az outlook fiokbol egybol le is rantja push-ban az uzenetet, illetve a nevjegyeket is oda tolja... (meg minden xart)[ Szerkesztve ]
-
lócitrom
őstag
-
Vesztor87
senior tag
Nokia 5 tesztjének hsz-ei közt írták hogy a Xiaomi legendás dasan anyaghianyos cuccokat gyárt. Ez tényleg így van? Nekem nem tűnt fel. Kellően masszív akkor tűnt a 4X.
Kérdés, dupla koppal feloldás működik itt is? Nem találtam sehol. -
leslie_smith
aktív tag
Köszi a választ
Fura a főzött MIUI-k után az igazi használata ami mögött nagyobb csapat áll picit
De rég szemezgettem már a Xiaomi termékeivel és ezek után lehet nem is adok lejjebb
Sokaknak olvastam, hogy nem tetszik pedig szerintem közel s távol ez a legösszeszedettebb Android verzió
Néha már talán túl sok is amit tud -
trebrona
nagyúr
válasz
bartonfink #3173 üzenetére
-
kidnou
őstag
válasz
leslie_smith #3176 üzenetére
nyugodtan frissitsd nem veszik el semmi
-
leslie_smith
aktív tag
Tegnap óta végre én is boldog tulaja vagyok egy fekete 3/32-esnek
Nem hittem volna, hogy én aki a mini pros korszakomból még romoltam is és dróttal nyitottam bootloadert valaha ezt mondom (lehet benőtt a fejem lágya), de olyan telefonom van amit még rootolni sem feltétlen akarok
Igaz előző telókon is szerettem a miui-t így itt rom-ra nincs szükség és az is tetszik, hogy az eddig használt kékfény szűrő appokat itt nagyjából kiváltja az olvasó mód, a jogosultság kezelés nagyon jól működik
Az ujjlenyomat olvasóval a nyitás nagyon jó
Az akksi tényleg elvan 6-8 órás kijelző idővel is
Nem hittem volna hogy egy ilyen olcsó telefon ennyire jó tud lenni
Egy olyan kérdésem lenne, hogy szólt a telefon egy új 8-as MIUI-ról (190 mega körüli) ez ugye nem bánt semmit az adataimból ha frissítem? Mert nem tűnik a mérete teljes egész rendszernek...
Ja meg azt is írta a MIUI fóru app, hogy hamarosan jönnek a fejlesztői béták
Jól gondolom, hogy akkor nemsoká (1-2 hónap) várható a rendes MIUI9 a 7-es androiddal? -
bartonfink
újonc
segitsetek,sim kártya adatokat hogyan lehet telora másolni????
-
Jakuu
őstag
Szerintem is az a gaz, hogy nem mtp modban van az usb, különben a szgepnek latnia kellene a telefont.
-
kriszbon
őstag
-
lócitrom
őstag
válasz
pasztoha #3168 üzenetére
na, akkor a java megvan ezek szerint. 8.x és 10 lényegében ugyanaz, mármint gépen, ha ez a kérdés. melyik telefont nem ismeri fel a géped? csak mert a Redmi-t fel kellene ismernie. csatlakoztatod és MTP módot választod ki. de ha már az megoldható, hogy gépre feltolod a zenéid, akkor Redmi-n megnyitod a gyári fájlkezelőt és ott van FTP funkció. bekonfigurálod és elindítod, utána pedig bármilyen értelmes fájlkezelővel bejelentkezel a telefonodra FTP-n keresztül és mehet a másolás. ez elég gyors szokott lenni, ha kábelesen nem megoldható. ja én amúgy a belső tárhelyre másolnám. 32 GB azért elég nagy terület.
természetesen az eszközöknek azonos hálózaton kell lenniük.
[ Szerkesztve ]
-
pasztoha
tag
válasz
lócitrom #3167 üzenetére
Újabb csoda történt, ma működött a MI MOVER, igaz, amire másoltam az hotspotként volt bekapcsolva és mobilnet ment (mert megtehetem
)., régi telefon tehát wifiként érzékelte. Át is küldött mindent, igaz az appoknál a jelszavakat újra be kellett írni, de még így is gyorsabb volt, mint egyenként letöltögetni a play áruházból. A névjegyeket is átmásolta, úgyhogy lett is duplikáció bőven, de azt már sikerült megoldanom. Fejlődök, igaz lassan. A zenéket nem másolta át, arra kell még kitalálnom valamit, mert bluetooth-on keresztül elég lassú a számítógépről. Mivel mindkét sim kártyát használom, ezért az sd kilőve. Várom az ötleteket, de az is lehet, hogy ideiglenesen beteszek egy sd-t, amiről átmásolom. win 8.1-as pc kábelen nem látja a telefont, csak BT-szal, ugyanaz, mint a win 10?
Mindenkinek jó hétvégét!
-
lócitrom
őstag
válasz
pasztoha #3165 üzenetére
platformok közötti váltásban nemigen van tapasztalatom. konkrétan én N9-ról jöttem át egyből a robotra. névjegyzéket azt univerzálisan lehet menteni tudtom szerint vCard formátumba, de a hogyanja az a forrásrendszertől függ. üzeneteket gőzöm sincs hogy lehet menteni. te ugye ha jól olvastam Windows-ról váltasz, azzal tapasztalatom ilyen szinten nincs. naptárat azt nálam annak ellenére leszinkronizálta a Hotmail címemről, hogy én akartam volna. tehát nálam ez működik valamiért és rendre hergel is születésnapokkal. szerintem ez valami beállítás kérdése lesz, mert ez valahogy nekem működik. gyanítom mindent manuálisan kell lementened. vagy ha esetleg van olyan alkalmazás, ami mindkét platformra elérhető, akkor érdemes keresgélni. bluetooth-szon keresztül is elég sokféle adatot lehet átküldeni. nem tudom ez Windows esetében is megoldható-e költözéskor. szóval ötletem sincs ilyenkor mi a megoldás...
talán a Google felhő, ja. az talán még lehet valamilyen komolyabb hozzáféréssel rendelkezik WP telefonokon és hátha oda menthető így.
[ Szerkesztve ]
-
-
pasztoha
tag
válasz
snyper990 #3161 üzenetére
Szia!
Megkérdezheted.Jómagam sem tudom egyébként, talán az volt az oka, hogy előbb volt wp-os telefonom és nem akartam még egy helyre megadni az összes kontaktomat. Nem mintha olyan fontos ember lennék és annyi érdekes elérhetőségem lenne. De ha már itt tartunk, nem olvastam még utána, ezért bocs ha hülyeséget kérdezek: a hotspotnak beállítottam egy SSID-t és egy jelszót, mentettem, aztán reggelre kb. 10 karakterrel kibővítette a nevet és másik jelszót adott. Ötlet?
-
aelod
veterán
Rootolást mennyire macerás megcsinálni? Van pár app amihez kéne...
-
starr
őstag
válasz
pasztoha #3149 üzenetére
Visszakeresheted az én májusi kirohanásaimat
Ugyanezen mentem keresztül.
4év WP után azt hittem elhajítom.
A Blue mail OK, de sajnos nem szinkronizája elég gyakran a leveleket a háttérben. Valamiért a MIUI nem engedi futni. Ezért emellett az Outlook is fent van, azt használom levelezésre, az elég megbízható. -
pasztoha
tag
Köszönöm, ezzel a blue mail appal sikerült megoldani, de vicc, hogy egy navon t503 telefonnál beírtam az e-mail címet, meg a jelszót és kb. 30 másodperc múlva ott volt az összes névjegy a telefonon. Itt meg ... És bocsánat, ha ingerült voltam, de sokkal többet vártam ettől a készüléktől. Legkevésbé telefonálásra alkalmas.
-
starr
őstag
válasz
pasztoha #3145 üzenetére
Csak akkor van névjegy,és naptár, ha exchange-ként, vagy activesync-ként vetted fel a fiókot.
Az imap csak emailt jelent.
Mint látható Lócitrom kolléga ipmap-ot állított be, tehát abból nem lesz névjegyzék.
Én is sokat szívtam vele, amikor megvettem.
Töltsd le az outlook appot, az megcsinálja Neked, vagy ha nem, akkor a blue mail-el acvtive sync-ként, az még a kis képeket is áthozza.
(A gyári email app is megcsinálja, de akkor a szervert át kell írni office365.outlook.com-ra, és a felhasználónév helyére az emnail címed. )[ Szerkesztve ]
-
lócitrom
őstag
keresztkérdés, hátha valaki érti: a build.prop fájlnak mi az eredeti jogosultsága? 644?
-
Dave Crank
senior tag
-
válasz
Dave Crank #3130 üzenetére
Az 1 év gari miatt maradunk a drágább, 2 év garis verziónál.
Már két Redmivel is befürödtem eddig.
Redmi 1, haver hozta nekem Kínából, 3 hét után előjött egy olyan hiba, hogy csak 50-60%-ra tudta tölteni az akkut a telefon. Gari persze nem volt, mert kint lett véve boltban, így postán sem fogadták volna a honkongi support szerint. Akkoriban indulgatott a magyar szervíz, de mivel nem tudták eldönteni, hogy egy 15 dolláros alkatrészt vagy az alaplapot kell cserélni, így abból sem lett semmi.
Redmi 2 Pro, 1 év garral vettem itthon. Ahogy lejárt a garancia, 1-2 hónapra rá memóriahibával kimúlt a telefon. Pedig meg akartam várni a 3/32-es Redmi 4-eseket, most lenne esedékes kb, 2 év garral meg tudtam volna várni.
Úgyhogy most a Redmi 3S-t már két év garanciával vettem, biztos ami tuti.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz
Dave Crank #3130 üzenetére
Írta hogy a 2év garancia miatt lenne a felső kettő jobb neki.
"Igen, tudjuk, hogy eustocknál olcsóbb, de megéri a +1év gari a felárat a havernak."Eustock csak 1 év garos.
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz
solfilo #3126 üzenetére
Egyik:
Másik:
Az emagos tűnik jónak.Ja és összefoglalóban a verziók.
Szerk: a bestmarkt is azt írja B20-as:
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
Bocsi a láma kérdésért, de hányféle 4x-et lehet kapni?
Ismerős venne, de Emagnál kétféle is van:
Redmi 4X, ha jól látom ez is 3/32, írja a 800MHz 4G-t, szóval ez jónak tűnik.
Redmi 4X 3/32 (EU) - itt nem írja a B20-at, csak hogy LTE és drágább is.
Lehet csak a webshop bénázik? Valakinek valami ötlet?Igen, tudjuk, hogy eustocknál olcsóbb, de megéri a +1év gari a felárat a havernak.
[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
válasz
pasztoha #3122 üzenetére
A blue mail appal érdemes felvenni az outlookos fiókot. Exchange-ként. Akkor szinronizalodik a naptár és a névjegyek is. A gyári kapcsolatok appban hosszan nyomva az appváltó gombra megjelenik a menü. Ott megjelenítési beállítások, névjegyek megjelenítése, majd ott kiválasztani a fiókot.
-
pasztoha
tag
válasz
this is life #605 üzenetére
Szia!
Ezt részletesebben leírnád privátban, mert egy ócska 0 ft-os telefonra simán be tudtam állítani az outlook.hu végű fiókban tárolt számokat, erre meg semmi...Előre is köszi!
-
PacalPöri
csendes újonc
sziasztok!
A töltő gond azt hiszem megoldódott, leírom, hátha más is találkozik majd vele: a töltő 220-as csatlakozója valószinűleg "túllógott" a hosszabbító érintkezőin. Vagyis most a töltő nincs tökig benyomva a hosszabbítóba. Álmomban nem gondoltam volna, hogy ez lesz a gond.
szerk: mégse, ugyanúgy csinálja, megy vissza a boltba.
Viszont egy újabb kérdésem van. Ma 10:20 perckor a telefon egy kellemes női hangon bemondta a pontosidőt. Aztán 15:05-kor, 15:10-kor és 15:15-kor. Mind a négy alkalommal ment a youtube. Ezt hol tudom kikapcsolni?
[ Szerkesztve ]
-
pasztoha
tag
Sziasztok!
Szeretném a telefonra átköltöztetni a régi telefonom adatait. Letöltöttem a MI cover alkalmazást, le is olvassa a régi készülék a qr kódot, aztán connecting... és más semmi. Bluetooth-on látja egymást a két készülék. Egyéb javaslata van valakinek?
-
snyper990
őstag
válasz
orso0355 #3112 üzenetére
Más előírások vonatkoz(hat)nak az Európában forgalomba hozható elektronikai eszközökre, mint Kínában, pl. a kibocsátott elektromágneses sugárzás erősségével, vagy az elektromágneses kompatibilitással kapcsolatban azért, hogy az eszközök "ne zavarják egymást". Pl. mikor egy új wifi routert üzemelsz be, az egyik első dolog, amit be kell állítanod, hogy melyik országban működteted. Az országok más és más frekvenciákat (és maximális jelszinteket) engedélyezhetnek polgári használatra, és eltérhetnek az egészségügyi határértékek is. Európában van egy közös megegyezésen alapuló kötelező szabályrendszer, ez a CE. Ha ebbe nem illik bele az eszközöd, addig csak idegesítő mások számára, ha bezavarod az ő szabályos eszközeiket. Ha viszont pl. katonai frekvenciába zavarsz be, az már neccesebb. De kicsi a valószínűsége, hogy ilyen előforduljon. Viszont ha nem felel meg ennek egy eszköz (vagy nem vizsgáltatják be, mert nem akarják erre a piacra hozni), nem kerülhet hivatalosan forgalomba.
[ Szerkesztve ]
-
orso0355
őstag
válasz
eustock #3102 üzenetére
Köszi! Én ezt értem, de a telefonok közt semmi más különbség nincs, csak hogy az egyik 3/32, a másik 4/64-es.
minden más tök ugyanaz. Ezek szerint más forgalmazók jogszabályellenesen forgalmaznák? (Mondjuk én most Kínából rendeltem meg, de az már más tészta.) Nincs semmi gondom, ezzel, csak érdekesnek találom.
-
Jakuu
őstag
Azt mashol kell beallitani, attol fuggoen, melyik telepitett billenyuzetet hasznalod. Teszem azt a gboardnal, a beallitasok-tovabbi beallitasok-nyelv es bevitel-gboard-beallitasok-rezges gombnyomasra. Termeszetesen ma billenytu appnal, mashol lehet ez a beallitas, de ugyanezen elv alapjan kell megkeresni.
-
funky
tag
válasz
Viktor0610 #3109 üzenetére
Köszi jól el van rejtve
-
-
Chemistry
csendes tag
Szép reggelt!
Van egy ilyen készülék a családban, a felhasználó viszont eladja, ki szeretné próbálni a Note 4-et is.
A készüléket Eustockról rendelte, és az a kérdése, hogy:
Volt számla a dobozban, vagy elég az, ami e-mailben ki lett küldve a megerősítéskor?
(ugyanis a papír alapú számlát nem találja / vagy nem is volt) -
-
carr
őstag
válasz
Vjankovics82 #3097 üzenetére
nekem a régi rom van fenn.
amivel májusban kijött a gyárból.
Matt fóliát használ valaki?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Monster Hunter Wilds teszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro (128 GB, karcmentes, arany)
- Újszerű iPhone 12 128GB Black, makulátlan állapotban, független, dobozában
- iPhone 12 128GB Blue, nagyon szép állapotban, független, dobozában
- Asus Zenfone 9 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO 128-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.