Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
Olvasgattam a topikot, de nagyon elvesztem az infókban. Global rommal, amivel elvileg megkapom a helyi üzletben, mennyire stabil? Olvastam hívásproblémákról, gyors merülésről, stb, de már nem igazán tudom kihámozni, hogy min voltak ezek. Nekem egy olyan rendszer kéne, amivel szépen fut minden, nem jön elő minden furcsaság, hanem működik, ahogy elvárná az ember.
Valószínűleg Android 6-tal lenne elérhető, fogalmam sincs, milyen MIUI-val. Azt ugye jól olvastam, hogy van rá hivatalos Android 7 is? Az is megfelelően működik?(Elnézést a sok kérdésért, napi szinten nem tudom lekövetni az új hozzászólásokat, nemhogy még a régieket is átolvassam!
)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tenisz topic
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Autós topik
- NBA és kosárlabda topic
- Gurulunk, WAZE?!
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest