- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
válasz
blackmoto #19906 üzenetére
Szerintem engedtem neki anno, hogy bekapcsolja, de nem tűnt fel, hogy sms-t küldene. Most viszont átmentem más szolgáltatóhoz, sim csere volt, aztán a friss egyenlegen gyorsan látszott, hogy nem stimmel. De tegnap letiltottam, majd kiderül, hogy sikerült-e.
Köszi a választ! -
lócitrom
őstag
válasz
blackmoto #13324 üzenetére
hogy érted, hogy hivatalosan nem támogatja? csak mert elméletben ők támogatják egyedül jelenleg. kártyásoknak még valóban nem tették elérhetővé a 4G hívást.
a többi elképzelés meg közlemény puszta fikció meg marketing.
(#13372) vince
arról nem tudok sokat. de most mint átlag halandó szemszögéből néztem. a lényeg, hogy műszakilag eddig náluk adott csak. -
Jakuu
őstag
válasz
blackmoto #13257 üzenetére
Vagy terero bibi. A 4g alaphelyzet ami extra merulest okoz, ahol nincs mindig az es a telefon allandoan keresi a megfelelo cellat ill. halozatot. Tudom mert mas tipuson is ez volt a helyzet a xiaominal. Nalam, amikor nincs mobilnetezes, akkor mindig 2g-n tartom a telefont, ami a legenergiatakarekosabb, mind a 3 mod kozul.
-
lócitrom
őstag
válasz
blackmoto #13078 üzenetére
pár napja jeleztem, hogy nálam is érdekes módon valami miatt a rendszer alapjáraton többet evett. ez még csak a kisebbik bajom. az már nagyobb dilemma, hogy hirtelen kb. bő egy hónapja a telefon akksija gondolt egyet és azóta ~3500mA-t tud, amit meg nem tudok hova tenni. folyton mérem eszközzel és azt hittem csak lezabálja valami a telefont meg én használtam többet. de épp az ellenkezője van egy ideje és kb. félórát ha nyomkodtam naponta. előbbi probléma biztosan többeket érint, utóbbi meg szerintem csak engem tisztelt meg...
-
lócitrom
őstag
válasz
blackmoto #4291 üzenetére
addig nem igazán stable, míg OTA-n nincs kint. megjegyzem kivételesen az a helyzet állt elő, hogy hivatalos fórumon sincs beharangozva 4X szekcióban.
(#4293) trebrona
á, máshogy nem találtam meg. reméltem, hogy csak a célszemély fogja megnyitni vagy olyan, aki azért már ismeri a helyi alapfogalmakat. -
sxxorp
őstag
válasz
blackmoto #1829 üzenetére
Én pár dolgot ellenőriztem, főleg a Prime-hoz képest (az volt még képben vásárláskor):
1) Grafikai teljesítmény (onscreen tesztek!): 4X > 4 Prime (a 3S és a 4 Prime összehasonlító tesztje után ez borítékolható volt)
2) Fotók átlagos minősége (elég korrekt összehasonlítási eszköz: [link]: 4X > Prime
3) Akku: 4X (80h) < Prime (91h), de az én felhasználói ügyeskedésemmel a 4X is brutálisan jó.
Ez volt a jó döntés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest