- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csurgoi
aktív tag
-
Jakuu
őstag
válasz
trebrona #3453 üzenetére
Lehet akkor azert nem szembesultel ezzel a problemaval. Amugy ez a funkcio az 1s kiadasa kornyeken kerult bele az aktualis miuiba, meg akkor. Lehet ezen problemak miatt is kerult ki a 8as kiadasbol, nem tudom. Mindenesetre beirod google keresobe, hogy dual mic suppression xiaomi, akkor szamtalan talalatot kapsz a fixre. Most hogy nincs ilyen funkcio, gondolom vagy kernel szinten, vagy egyeb root utani rendszer eleressel lehet a hibat orvosolni. Meg megkell valljam, az uj telefonon arra se volt idom, hogy videot keszitsek es leteszteljem, hogy nalam meg van e ez ahiba, mivel annyit melozok. De ami kesik, az nem mulik.
-
Jakuu
őstag
-
HoTaZo
addikt
válasz
trebrona #3435 üzenetére
Itt a TWRP-vel kezdődik a gond. Semmilyen mókolást (tudom a TWRP még nem az, de akkor is) nem akarok egyelőre. Hadd használja gyerkőc, amíg lehet, gyári állapotában.
Őszintén szólva inkább az én G8-amra tenném fel hamarabb (EMUI 4.0.3), annak még botrányosabb a mikrofonja.
-
st6969
őstag
válasz
trebrona #3334 üzenetére
Szintén produkálta ezt 14-én. Pontosabban: telefonáltam vele, majd pár perccel később ismét elővettem, hogy megnézzem az időt. Dupla kopp, majd még 1x, (majd még 10x, mert ennyire megbízható ez a feature). De semmi. Power gombra semmi. Hát akkor gondoltam kikapcsolt, és kicsit hosszabban nyomva bekapcsolom. Semmi. Akkor nyomom folyamatosan 2 percig. SEMMI. Még a hangerő fel+power-re se reagált. Aztán kb. 3 percig folyamatosan nyomtam a power gombot, már feladtam, de akkor magához tért és simán bootolt. Nem tudom, mi volt ez.
"Kedvenc" garanciális esetem: ha még néhányszor előfordul, akkor sem érdemes emiatt beküldeni, mert pont akkor nem fogja produkálni, cserébe 3 hétig nem lesz telefonom -
Frod
addikt
válasz
trebrona #3323 üzenetére
Ebbe jól belenyúltam.
Hibaelhárító kijelzi, hogy nincs fenn az Androidhoz driver, lefut, majd közli hogy nem is talált hozzá semmit. (Error 28)
USB\VID_2717&PID_FF40\8315B2167CE4 - plusz ez a szép hibasor a végén.A MiPCSuite megint csak kiírja, hogy csatlakoztassam a telefont, amikor rég be van, megpróbálom újra, stb. Egyszerűen nem is látja a készüléket...
-
Frod
addikt
válasz
trebrona #3321 üzenetére
Win8, de sajnos nem jó amit küldtél, mivel nekem nem ott van a gond, hogy ismeretlen MTP-ként látja hanem az eszközkezelőben mint felkiáltójeles Android sor jelenik meg. MTP drivert pedig nem tudtam hozzáadni.
Nincs ennek a telefonnak valami szoftvere, hogy azon keresztül tudjak pakolni az sd kártyára? -
-
trialboj
őstag
válasz
trebrona #3222 üzenetére
Ezzel én nem lettem előrébb, abszolút gőzöm nincs mik ezek a számok, azt láttam/tudtam hogy a 2600mhzet tudja a telefon, de hogy mi az az LTE umts stb nem értem. Továbbá olyat nem találtam h TDD és 38 sáv, szóval továbbra sem tudom, hogy a telefonom teljes mértékben támogatja a szolgálató által elvártakat v sem?!
-
trialboj
őstag
válasz
trebrona #3192 üzenetére
Ok, ez sajnos nem opció mert eleve azért került le az óra widget hogy ne rondítson bele a designba.
Olyasmire gondoltam hogy lehúzom a menüt és ott valami... de ha a bal felső időjárásra kattintok csak ez jön be... nem lehet azt dátumra /ébresztőhöz ugrásra állítani pl?
jelenleg az a megoldás hogy egy másik ablakon van az óra, ami nem akkora baj, csak érdekel h van-e szebb megoldás.
-
-
-
tupuk
aktív tag
válasz
trebrona #3185 üzenetére
1. Azért, mert megszoktam hogy mindig felnézek a felső sávba ha az időt akarom látni, akárhol vagyok épp a telefonban, de néha nincs ott. Én értem a logikájukat, de miért nem lehet átállítani úgy hogy nekem tetszen?
2. Oké, akkor valamelyikkel megoldom.Kösz a válaszokat!
-
Jakuu
őstag
-
joci86
senior tag
-
aszti75
senior tag
válasz
trebrona #3080 üzenetére
Vagy az én szemem sz.r vagy a gépem monitorával van valami,de én 2x is átolvastam az összefoglalót most gépen(a kérdésemet telefonról írtam,ott nem látni az összefoglalót mobil nézetben) és csak ezt találtam.
" Belső tárhely: 16/32 GB" ebből az nem derül ki számomra,hogy a 4A 16 GB-os,míg a 4A Pro 32 GB-os és alapvetően csak ennyi a különbség.Lehet csak én nem látom,ha így van,elnézést
-
mokalade
tag
válasz
trebrona #2967 üzenetére
Köszi, megnéztem a MIUI GYIK "Viber/Messenger üzenet nem jelenik meg, csak miután feloldottam a képernyőzárat, mi lehet az oka?" témáját.
Kicsit nehéz követni, mert nem a Xiaomi 4A menüje szerint írja le mi hol van.
Átnéztem, amit kellett minden úgy volt beállítva, kivéve, hogy a gmailt csak most zároltam a memóriában.Tényleg akinél megy a gmail értesítés, annál állandóan fut a gmail app a háttérben? Akkukímélő mód nem futhat?
(Nagyon gagyi ez így..., de kétség kívül működik egyelőre. Nesze neked push üzenet, meg energiatakarékosság.) -
tupuk
aktív tag
válasz
trebrona #2980 üzenetére
Köszi a képernyőképet, végignéztem, minden pont ugyanígy van nálam is, kivéve az alulról a 3. tételt. Ez nálad így néz ki:
Tulajdonos: LTENálam meg:
Hordozószolgáltatás: Nem meghatározottBelementem, átkapcsoltam ezt a pontot LTE-re, de ettől sem lett jobb, továbbra sincs net... ráadásul az addig kék színű Telenoros szöveg beszürkült és nekiállt panaszkodni hogy nem stimmelnek a beállítások. Ha visszaállítom "Nem meghatározott"-ra, akkor ismét bekékül és már nem panaszkodik. De a lényeg: net az sehogysincs
-
MaxxDamage
félisten
-
-
gabee82
csendes tag
válasz
trebrona #2721 üzenetére
Köszönöm
Egy jó linket ahonnan le tudnám tölteni, vagy ez jó?
http://en.miui.com/thread-621330-1-1.html
és ha igen melyiket szedjem le
-Recovery 1452M
-Fastboot 1713MÉs amint letöltöttem csak simán másoljam fel a telefon gyökér könyvtárába és onnan betallózni?
Bocs a sok hülye kérdésért csak nem értem miért nem sikerál, mikor "Ő" ajánlja fel, hogy frissítsek
-
joci86
senior tag
válasz
trebrona #2562 üzenetére
Inkább hagyom, nincs kedvem újra belakni a telefont.
Érdekes, úgy emlékszem a frissítés előtt ugyanezt csinálta. Amit beállítok benne, azt megjegyzi, de maga a menüpont eltűnik, és újra lehet nyomkodni a MIUI verziót. Esetleg mások is ránézhetnének, hátha nem vagyok egyedül a "problémával".
-
joci86
senior tag
válasz
trebrona #2549 üzenetére
A hivatalos oldalon a 8.1.4.0 érhető csak el, korábban írta is valaki, hogy visszavonták a 8.2.6.0-t.
Ebben az esetben a legfrissebb letölthető ROM régebbi, mint ami a telefonomon van, eliveg működnie kellene egy stable-developer-stable update-tel a downgrade-nek. Nyilvánvalóan csak a különleges körülmények miatt.
Jól gondolom?Attól viszont félek, hogy a 8.2.6.0-s mentés nem töltődne vissza.
Más:
Vicces, hogy újraindítás után eltűnik a fejlesztői beállítások.
Esetleg meg lehetne említeni az összefoglalóban, ha érdemesnek találod. -
user112
senior tag
válasz
trebrona #2444 üzenetére
Szia!
Ezzel az új ROM-mal nem látszik a PC-ről a teló. Hiába állítom az usb-t mtp-re.
Van rá valami megoldás?Egyébként csak néhány alkalmazás van fent, de 1GB szabad területet még egyszer sem érte el. Nem találok memória optimalizáló beállítást.
Az eredeti rom-mal ezek nem voltak.
Nem olyan lényeges, de az újrandításnál miért nem jelenik a TWRP lehetőség?
-
válasz
trebrona #2440 üzenetére
Gondoltam felteszem az eu-s romot, mert nekem túl agresszív a MIUI memóriakezelése, még úgy is, hogy ki van kapcsolva MIUI optimalizáció is. Na most tudom, hogy ajánlott a factory reset a gyári és az eu-s rom váltásnál, de kérdés, hogy feltétlen, vagy van esély a normális működésre úgy is, hogy csak cache-t törlök? TWRP már van a root miatt.
-
user112
senior tag
válasz
trebrona #2440 üzenetére
Úgy gondolom nekem a stable kellene.
A superSU innét mehet?:Ezeket fel kell másolni a telóra és TWRP-vel feltenni, ugye?
Előtte kell valami törlés a TWRP-ben (dalvik, cache stb)?
-
user112
senior tag
válasz
trebrona #2438 üzenetére
Melyik lenne az aktuális eu-s rom?
itt a 7.5.25? -
Upo
addikt
válasz
trebrona #2379 üzenetére
Kinek mi számít jónak. Azért nagyon messze van a hibátlantól, bár láttam már rosszabbat is. Szokásos alsóközép mobilkamera. Mosott részletek, kromatikus aberráció, sötét részeken nincs semmi részlet, világos részek beégve, mint szinte az összes mobilon. Ha megnézel fényképezővel, objektíven kersztül készített képeket akkor rendkívüli módon zongorázik a különbség.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lightyear - befektetési app
- Zelda Játékok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest