-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucstom
őstag
-
-
Szakáczki
csendes tag
válasz
Faterkam #1039 üzenetére
Én Thor-ról váltottam és mondhatom érezni, de azért ez is használható. A 4A azért elgondolkodik néha egy-egy program indításakor, illetve a böngésző is laggol néha ha túl gyorsan lapozok, de szerintem vállalható. Ráadásul nem csak a 3GB RAM a különbség, hanem a 8 mag is.
Mindent egybevetve a Thor érezhetően gyorsabb, de vannak hibái, amik miatt én inkább váltottam és nem bántam meg. -
válasz
Faterkam #1039 üzenetére
Én sose nézem mennyi memóriát zabál a telefon, ő dolga mire kell neki... Régen volt szokás task killerrel gyomlálni, ma már nem. Csak többet árt , aki tisztogatja, mert folyamatosan újratöltögeti.
Ha elfogy majd bezárja ami épp nem kell.
Szerintem nem visszalépés, közel hasonló színvonal, vagy még jobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Trollok komolyan
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Macrodroid
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest