-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aszti75
senior tag
En a google terkepet hasznalom navigaciora es tokeletes.Nem pontatlan es nem dobalja a jelet.Reszemrol ennyi a GPS-rol a velemenyem.A kamera valoban nem felso kategorias,viszont turhetoek a kepek.A parom A5 2017-e sem csinal szebb kepeket.Pedig probaltam mar tobb appal is.Azert az A5 2017 ettol a telefontol joval magasabb arkategoriaban van.
Nekem semmi gondom a keszulekkel.Arahoz kepest korrekt cucc es ami a lenyeg,hasznalhato is.
En batran ajanlom,ha ebben az arsavban gondolkodsz. -
trebrona
nagyúr
1. GPS kiváló, mint minden Redmi-ben, villámgyors, pontos.
2. Minta képek az összefoglalóban
3. csak a tárhely -
joci86
senior tag
-
trebrona
nagyúr
Úgy általában a Huawei-t asszony használja, ő szereti, magamnak meg nem vettem volna. Akkumulátor harmat gyenge, szoftveres gomboktól személy szerint falra tudnék mászni. Blluetooth, wifi egyszerre nem nagyon szeret működni, ismert típushiba. Tudnám még sorolni, de ez nem az a topik.
Összefoglalóban találsz fiam által készített 4A Pro képeket.
Személy szerint inkább új 4A Pro-t mondom, mint használt P8 lite-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest