-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
user112
senior tag
Sziasztok!
A gyári adatok visszaállítása előtt mit kellene menteni? Gondolom a névjegyzék elveszik. A képeket pl. nem érinti? Sms, naptár adatai szintén elvesznek? -
user112
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni videó lejátszásban?
A saját kamera programmal készített videót (mp4) nem játsza le se a kamera, se a video app, de már play-ról letöltöttel is próbáltam. Se sd-ről, se belsőről.
A kamera szerkesztőben látszanak a képkockák, de semmit sem csinál.
A video app nem tallóz semmit, fájlkezlőből indítva azt írja, hogy "az url lejátszása nem sikerült, ismeretlen hiba történt". verzio 20160816908.2 stabil eu.
-
user112
senior tag
Sziasztok!
Nálam feltelepült a Magisk, a root checker szerint rendben (látszik is a superuser-ben), de a status ablakban a SafetyNet piros (SafetyNet Failed: CTS profile mismatch). Mit lehet tenni vele?
A PC most látja a telót. Nem tudom, hogy az normális e, hogy alaphelyzet a töltés (ekkor nem látszik) de ha átállítom fájlátvitelre (médiaeszköz), akkor már ott van a meghajtók között; igaz nem mint biztonságosan eltávolítható adathordozó. Másnál is ilyen?
-
user112
senior tag
válasz
zsizsef #2510 üzenetére
Tökéletes, köszönöm, Upo-nak is. Full unroot után már látta a PC a telót és magisk felrakás után is, úgyhogy ez volt a baj.
A Pc-re csatlakozáskor mindig csak a töltés indul? A fájlátvitelt mindig ki kell választani? És akkor nem is tölt?
Még a jelzőfénnyel kérdeznék. Nem lehet az erősségen állítani? Elég haloványka.
-
user112
senior tag
Szia!
Akkor nem szükséges a TWRP-ből indítható SUcleanup.zip. a Supersu eltávolításához?
-
user112
senior tag
válasz
trebrona #2444 üzenetére
Szia!
Ezzel az új ROM-mal nem látszik a PC-ről a teló. Hiába állítom az usb-t mtp-re.
Van rá valami megoldás?Egyébként csak néhány alkalmazás van fent, de 1GB szabad területet még egyszer sem érte el. Nem találok memória optimalizáló beállítást.
Az eredeti rom-mal ezek nem voltak.
Nem olyan lényeges, de az újrandításnál miért nem jelenik a TWRP lehetőség?
-
user112
senior tag
válasz
trebrona #2440 üzenetére
Úgy gondolom nekem a stable kellene.
A superSU innét mehet?:Ezeket fel kell másolni a telóra és TWRP-vel feltenni, ugye?
Előtte kell valami törlés a TWRP-ben (dalvik, cache stb)?
-
user112
senior tag
válasz
trebrona #2438 üzenetére
Melyik lenne az aktuális eu-s rom?
itt a 7.5.25? -
user112
senior tag
Sziasztok!
Megjött az EUSTOCK-os 4A (a pro-t nem jelzi, Android 6.0.1, MIUI Global 8.2 Stabil 8.2.6.2, 2/32GB, 2016117).
Az i.mi.com-nál connected, a telón be vagyok jelentkezve a MI accountba, driver fent van, PC látja, usb mtp-ben. Fastboot után a miflash_unlock is látja (phone connected). Lefut a "verifing device", de utána hibára fut: "current account is not bound to this device". Többszöri próba után: "Couldn't unlock. Binding time is too short, less then 72 hours".
Sim nincs benne.
Az usb alaphelyzetben töltési módban van (nem tudom ez a fastboot-ban számít e?).Mi lehet a baj?
-
user112
senior tag
Sziasztok!
Az Eustock-os 4a pro-t (2/32) érdemes, kell romolni?
Ha jól olvasom 8.2.6-os MIUI, stabil Rom; BL nyitáshoz MI account kell.
-
user112
senior tag
Sziasztok!
Vennék egy ilyen telefont az EUSTOCK-tól (vagyis a Pro-t).
Sajnos nem követtem a topick-ot eddig. Ajánlott ez a telefon? Milyen esetleges hibái vannak, vagy mire kell figyelni?
Gondolom erre is van 1 év magyar gari, mint a Redmi 2-re. -
user112
senior tag
Szia!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest