- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- VoLTE/VoWiFi
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci86
senior tag
Sajnos nekem a trendek ellenére sem nőtt meg a(z egyébként nem apró) kezem, az a 16 centi már nagy.
Eddig legalább volt lehetőség normális méretet választani, aki meg a nagyobbat szereti, vehetett note verziót. Most meg...
Úgy tűnik más gyártót kell keresnem, még ha muszájból fel is megyek 15 centis magasságig. -
st6969
őstag
Bár eltelt több, mint fél év, de... nem, nem működik. Azaz, fel tudom telepíteni, kilövi a képet a kocsi kijelzőjére (Renault Megane IV R-Link 2), megtalálja és mutatja a helyet, ahol vagyok, de nem indul el "pötty", mintha egy helyben állnék. Minden engedély meg van adva...
Valaki találkozott hasonlóval? Használtok Android Auto-t? -
usergefi
kezdő
-
Zola007
veterán
Persze, ha netet vagy hálózatot kap, akkor frissíti automatikusan a rendszeridőt, azért olyan pontos.
Próbáld ki úgy, hogy nincs se Net, se SIM hetekig.
Nekem most van egy telefon, amit csak edzeni használok, SIM és mobilnet utoljára 1 éve volt benne, az szokott késni, bár tény, hogy majdnem 5 éves.Nyilván a napi több perc az nem elfogadható
-
-
emre
veterán
Itt lehet jobban jársz: FÜLhallgató topic.
-
-
role_of_72
tag
Sziasztok,
Nekem ma reggel feldobta a frissítés lehetőségét, 8.5.10.0-re, Android 7.1, 1,3GB méretű. EU Stock vásárlás, nulla mókolással.
Most 8.5.5.0 MIUI Global 8.5 stabil ROM van rajta és működik minden.Elég sok fixet ír (na meg újabb Androidot). Van valakinek tapasztalata a frissítéssel? Stabil? Nem lassul majd tőle a telefon? Stb, szokásos kérdések.
Köszi!
-
joci86
senior tag
Hát... Kb a 100-as szögnek is van...
Gurulunk, WAZE?! -
joci86
senior tag
Pont most mondták a topikjában, hogy fix traffikat csak akkor jelez, ha túllépted a sebességet, felhasználói bejelentést (kék-fehér autó az út szélén) viszont minden esetben (iránynak megfelelően).
Ott is megkérdeztem, hogy más gyártó készülékénél előfordult-e hasonló. Jó lenne tudni, hogy a telefon vagy az alkalmazás hibája.
-
joci86
senior tag
Gyanús, hogy egyedi eset lehet a tiéd, mert ha bringás nadrágban nem lehet érezni, az nem egészséges.
Nekem farmerben sincs vele gondom. Sőt, az íróasztalomon egy párnázott telefontartóban van, az asztallal nem is érintkezik a telefon, de ennek ellenére néma üzemmódban hallani is lehet a rezgést.
Meg kellene nézned egy másik 4A-t, és ha számottevően gyengébb, akkor gariban megcsinálják.Úgy tudom, többféle panellel szerelték a telefont, lehet, hogy van különbség a betekintési szögekben is. Nekem nincs vele problémám. Balra fordítva kb 45°-tól csökken a fényerő, de ilyen szögben kb sosem nézem a telefont. A másik irányban jóval később jön elő ez a jelenség. Napi használatban (nálam) semmit nem befolyásol.
-
joci86
senior tag
Tény, hogy a rezgőmotor nem a legerősebb, de harmatgyengének nem mondanám. Zsebben hordva észre lehet venni.
A betekintés szöggel szerintem nincs semmi probléma. Ha nem 178°-ban akarod nézni, akkor teljesen rendben van. Semmivel sem rosszabb az átlagnál.@ zsizsef
Nincs rá (igazi) fix. Csak hangosítani lehet rajta, de a nem túl jó minőség megmarad, plusz a hangosítással tovább torzul. -
lócitrom
őstag
köszi az infót, skacok. akkor igazából csak a szín és a tárhely a különbség, ha jól értem.
a hangproblémát sejtettem, mert a többi modellben is jellemző. foglalkozhatnának már vele igazán... a betekintési szög az bőven elég, ha a telefon használója jól tudja olvasni. más meg ne lássa. a rezgő az mennyire gyenge? teszem azt nekem 3S és 4X van, azokkal nincs gondom. valakinek van konkrét tapasztalata?
(#3421) zsizsef
az sem az igazi. meg ne kelljen már ilyenekkel mókolnom -
-
trialboj
őstag
Én használtam, és csendben volt, csak az úttorlaszt jelezte hanggal, de ez azért volt mert a beállításokban közepesre volt véve a hangjelzés, állítsd át, akkor működnie kell. Ha elveszíti a gpst az akku opcióknál kell kicsit mókolni vele, engedélyezni h háttérben fusson.
-
-
-
-
-
joci86
senior tag
Majd számolj be, hogy javult-e SoT, ha csinálsz egy factory resetet.
Én gépről egy tiszta telepítésben gondolkodtam (hasonló okokból), de nem tudtam még rávenni magam.(#1903) rsay
Ezek szerint még nem ébresztettek fel korán reggel egy nem várt hívással aznap, amikor ki szeretted (és tudtad) volna pihenni magad. -
-
trebrona
nagyúr
A 3S topik összefoglalójában.
De a készítője külön kiemelte, hogy csak arra a típusra megoldás.
patch only for 3S/3X, it will not work on R2, R3, RMN3 without adapting -
-
st6969
őstag
Na megvan, az app engedélyeknél a háttérben való futást kell engedélyezni. Érdekes, hogy a lakattal való zárolás (amit ollie írt) ezek szerint nem egyenlő a háttérben való futás engedélyezésével, azt külön is engedélyezni kell... Lényeg, hogy most már megy
Mostanában tiltogattam le ezt-azt, hogy javuljon az akksi idő (jobb is lett kicsit), de most akkor vissza -
Tegyél be légy szíves screenshotokat az akku fogyasztásról. Kellene arról is, ahol az appokat listázza fogyasztás szerint.
Plusz, és ezt megnézheti mindenki, akinek alacsony a SoT-ja, tedd fel a CPU Spy appot a play-ből, és nézd meg, hogy mennyi ideig volt deep sleepben a telefon (az utolsó bejegyzés az). Százalékban érdekes. Ha ez nagyon alacsony, akkor valami állandóan ébren tartja a telefont, és azért merül gyorsan.
-
-
Most például az asszony 20-25% között akkuval tette töltőre, így volt neki 7 óra SoT, 3 nap használat után. Egy simet használ, és mivel a 3 napban végig Budapesten volt, ezért a térerő is maxon volt. Ha 2 simet használsz, az leharap valamennyit az üzemidőből, a rossz térerő meg sokat.Ja és a kijelző fényereje nagyon nem mindegy, neki automatán van, nem túl magas alap fényerőn (az kb középen lehet).
-
Ez mindig így erős kijelentés.
Át kell gondolni logikusan.
Ha sokat nyomkodod, akkor sokat van bekapcsolva a kijelző, ha nem nyomkodod sokat, akkor nincs, DE akkor is merül a telefon, mert fent van a hálózaton, szinkronizál stbstb.
Tehát felhasználói szokástól függ a kijelzőidő.
A kijelzőidő NEM EGYENLŐ az üzemidővel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest