- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulaszu
senior tag
Helló,
a 2.-re:
A voipbuster oldalán is fenn van, hogy mi kell hozzá android alá.
Ha majd esetleg felteszed és kipróbálod, akkor érdekelne, hogy tudsz-e róla más voipbuster felhasználót (vagyis nem telefonszámot) felhívni.
Én nem találtam ilyen opciót...
Üdv -
joci86
senior tag
-
-
y300fire
tag
TUPUK!
Itt nagyon valószínű hogy APN hiba van illetve olvasok a telenoros fórumban valami programot amit ti állítotok be ....
Részletek a telenor fórumból:
"Mobil internet használathoz szükséges beállítás:
Ha a tarifacsomag adatmennyiséget tartalmaz, annak használatára kizárólag az alábbi beállítással van lehetőség:
a hanghívásra alkalmas tarifacsomagok esetén: online APN;
a mobil internet (hanghívásra nem alkalmas) tarifacsomagok esetén: net APN."
+ nézd meg a My Telenorban, hogy be van-e állitva az Online APN aktiváló, még ott lehet gond esetleg.A My Telenorban az adatmegosztó simnél a net APN aktiváló be van kapcsolva?
Amúgy meg a My Telenorban is egyértelműen látható, hogy be van a szolgáltatásoknál állítva, hogy mi az alap sim, és mi az adatmegosztó, így simán elképzelem, hogy az alap simnél lenne korlátozás, hogy mobiltelefonban nem engedi, csak routerbe használni.
Az adatmegosztó a mobilomban nekem is online APN-re volt állítva, de ment a 4G-n, most átállítottam net APN-re, de ezzel sincs gond.
Így csak is a főkártyán lehet valami beállítva.Láthatod a hozzászólásokban hogy van nektek a MY TELENOR felületén valami online net aktiváló.....
Szerintem így látatlanban a NET apn lesz a jó, illetve a my telenorban is körülnéznék a beállításokban....
-
joci86
senior tag
A tesztből idézett részt annyival kiegészíteném, hogy amikor adatforgalom bonyolódik a mobilneten keresztül, akkor sem elérhető a másik kártya.
Többször volt, hogy haveromnak foglaltat jelzett az ugyanígy dual stnadby-os telefonja, amikor hívtam őt. Kiderült, hogy netezett a másik kártyáról.... -
scyllarus
veterán
Részlet a tesztből:
"Ha egy microSIM és egy nanoSIM van a tálcán, akkor dual standby módon működik együtt a két kártya, azaz alapvetően mindkettő a hálózaton van, de csak addig, ameddig az egyikkel hívást nem intézünk, a beszélgetés időtartama alatt ugyanis a másik pihen."
Egy antenna van a telóban. -
-
RVR400
veterán
A plusz 50 dolcsi akkor lenne igaz, ha a Doogee-t biztosan ÁFA-mentesen kapnád, aminek az esélye jelenleg elhanyagolhatóan kicsi. Ha Kínából rendeled a 4A-t, akkor a különbség máris a felére csökken. 25 USD árkülönbséget pedig vélhetően a jobb hardver, jobb támogatottság, jobb minőség, jobb kamera, több ROM bőven kitesz.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest