- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci86
senior tag
Örülök, ha tudtam segíteni.
Egyébként tényleg érdemes olvasgatni az összefoglalót, szerintem ez is benne kell kell legyen. Csak a 3 órás szenvedések elkerülése végett...
Ha tudunk, segítünk, de meg lehet spórolni sok idegeskedést és időt.Nekem el szokott tűnni a fejlesztői beállítások újraindítás után (random, nem mindig). Azért írom, hogy nem kell meglepődni, újra elő lehet hozni a korábban leírt módszerrel. Mondjuk emlékeim szerint eddig csak nálam fordult elő ilyesmi itt a fórumon.
-
trebrona
nagyúr
Vagy tedd fel a MiPCSuite-ot: [link] (felteszi a szükséges drivereket, másra nem jó)
Egyébként nem hibaelhárítóval kell drivert frissíteni. Ha ennyire nem megy, használd az FTP-t! Telefonon gyári fájkezelőben elindítod, kiválasztod az SD kártyát, majd win intéző címsorba beírod a kapott címet, valami ilyesmit: ftp://192...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest