- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Újabb fejezet a nem lehet hívni a telefont témában (amikor a telefonon akár max a térerő, de nem hívható, mintha ki lenne kapcsolva).
A telefonból áttettük a SIM-et (vodás) egy másik készülékbe, ahol tökéletesen működött 1 héten keresztül. Ez után vissza a Redmi 4A-ba, és rögtön ugyanaz a probléma jött elő, nem lehet hívni. Na el a vodához, kicseréltettük a SIM-et, és azóta jó. Persze ez még csak az első nap, pár napig még teszteljük. Szóval ez most SIM problémának tűnik, de nem minden telefonnál jelentkezik.
-
válasz
gyulaszu #2941 üzenetére
A telefonról kell törölni a fiókot, nem magát a google fiókot törlöd. A visszaállításnak viszont mi köze annak, amit írtam?
A hard resetről meg nem írtam semmit. A legtöbb telefonon amúgy a google fiók törlése teljesen reseteli a telefont (minden adat törlődik). MIUI-s telefonoknál talán nem.
-
válasz
kiskakas #2768 üzenetére
Épp múlt hétvégén voltam Horvátországban, és tökéletesen működött az előfizetéses Telenor Sim kártyám. De az tény, hogy volt legalább negyed óra, mire a határátlépés - és a Telenor hálózat elvesztése - után hajlandó lett fellépni egy horvát hálózatra. A Telenornál érdeklődj.
De amúgy ez offtopik itt.
-
válasz
dugynok #2760 üzenetére
Megtalálja a frissítést, de nem fogja tudni telepíteni. Roottal se próbálkozz frissíteni. Fel kell flashelni egy gyári recoveryt, s uninstallálni a supersu-t a frissítéshez. De ez ugye macerás minden frissítésnél, inkább a xiaomi.eu-s romot javaslom, ahhoz eleve twrp kell. Persze elsőre muszáj lesz factory resettel feltenni.
-
válasz
trialboj #2633 üzenetére
A spemall support konkrétan egyszer meg akart győzni arról, hogy a rendelt headseten (ami csak sima füles lett mikrofon nélkül, mire ideért) valójában van mikrofon, és csak én vagyok hülye, hogy nem tudom használni. Még azt is kijelentették, hogy ők bizony kibontottak egy másikat, kipróbálták, és nekik működött. Szerencsére addig leveleztem velük, amíg megkérdezték a gyártót, aki felvilágosította őket, hogy tényleg nincs mikrofon.
(#2647) cstibi73: inkább ne próbálkozz vele. Várj meg egy TWRP-s változatot a legújabb romból, azt tedd fel, és egyben feltolhatod vele a SuperSu-t is.
-
válasz
trebrona #2440 üzenetére
Gondoltam felteszem az eu-s romot, mert nekem túl agresszív a MIUI memóriakezelése, még úgy is, hogy ki van kapcsolva MIUI optimalizáció is. Na most tudom, hogy ajánlott a factory reset a gyári és az eu-s rom váltásnál, de kérdés, hogy feltétlen, vagy van esély a normális működésre úgy is, hogy csak cache-t törlök? TWRP már van a root miatt.
-
Mintha valaki azt írta volna, hogy android 5 az utolsó verzió, amin még működik a Mi PC Suite (nemzetközi verzió), ez a teló meg ugye android 6-tal jött ki.
De ha adatmentésre van szükséged, elég sok mindent tudsz szinkronizálni a Mi vagy a Google felhőbe. Én mondjuk a Google-ben jobban bízok, mint a kínaiakban.
-
A developer menüben van egy Mi Unlock Status. Én ott engedélyeztem unlock előtt (most már csak annyit ír ott, hogy unlocked). Aztán lehet, hogy ezt nem minden típusnál kell eljátszani (én Redmi Note 4-en csináltam), vagy lehet, hogy egyáltalán nem kell (bár a Mi fórumon azt írják, hogy ez kell)..
-
A reakció hiánya nem jelenti azt, hogy nem kaptál engedélyt. Én kb 1 éve játszottam ezt le velük, nekem sem jött semmi értesítés, mégis tudtam BL-t nyitni egy idő után. Szóval meg kell próbálnod, lehet, hogy simán működik. A lényeg, hogy a te Mi accountoddal lépj be az asszony telefonjába, és úgy próbáld meg nyitni. Egyébként a telefonon még a fejlesztői menüben is kell engedélyezni a nyitást.
-
válasz
janakbacsi #1951 üzenetére
Megjött az unlock engedélyed a Xiaomitől? Beléptél a Mi accountodba a mobilodon? A telefonon a fejlesztői beállításokban engedélyezted az unlock-ot?
Egyébként az unlock toolból lehet telepíteni a szükséges drivereket.
-
válasz
janakbacsi #1946 üzenetére
És mit ír ki az unlock tool?
-
válasz
ccs2929 #1851 üzenetére
Lehet, hogy túl régi a SIM kártyád, és nem 4G-s, és az is lehet, hogy az előfizetésedben sincs 4G. Első körben a szolgáltatónál érdeklődj.
(#1856) batai15: a Vodának a legjobb a 3G lefedettsége az országban, a Telenornál meg a Telekomnál viszont egyre több helyen nincs 3G, helyette viszont van B20-as 4G. Ja igen, én Telenoros vagyok, és bizony nem ritkán találkoztam olyan helyekkel, ahol csak 2G volt, amíg Redmi Note 3 Pro-m volt ugyancsak a B20 nélküli verzió.
-
válasz
trialboj #1806 üzenetére
Igen, ha víztaszító réteggel van bevonva, akkor a zsír is kevésbé marad meg rajta. E miatt lehet drágább. Persze ez a réteg lekopik pár hónap alatt a fóliáról, mint ahogy a drágább (jellemzően felső kategóriás) mobilok kijelzőjéről is, melyeket alapból bevonnak víztaszító réteggel.
-
válasz
trialboj #1790 üzenetére
Nem létezik 9H-s fólia, ez mind kamu, még az olyan márkák mint a Nillkin is hazudnak a keménységet illetően. Az összes, beleértve a legdrágábbat is, max. 6H-s. 9H akkor lenne, ha zafírüvegből készülne, de akkor meg annyiba kerülne, mint ez a telefon.
És gondolj bele, a 9H keménységet csak a zafír, meg a gyémánt karcolja, más nem. Ha ilyen olcsón lehetne ilyen keménységet előállítani, akkor miért nem eleve ilyen már a mobil kijelzője?
Ehhez hozzátenném, hogy a normál üveg keménysége 5-6H között van, az edzett üvegé van 6H körül. A sima homok lehet akár 8H-s is, és ezért karcolódik az edzett üveg is. A zafírüveg viszont nem, mert az 9H-s, de ez tényleg annyira drága, hogy csak luxuskarórákon, meg pár kivételes, méregdrága mobilon található.
-
FÜLES [e] melléknév és főnév
I. melléknév Olyan <tárgy>, amelynek füle (4) van. Füles gomb, korsó, kosár; (sport) füles labda: a) szőrrel kitömött, 2 kg súlyú bőrlabda, amelynek 25 cm hosszú füle (4) arra való, hogy annál fogva dobják el; b) az ilyen labdával, szabályok szerint folytatott játék, mérkőzés. Füles láda, táska, zseb. A füles labda valamikor divatos sport volt. || a. Olyan <állat, ritk. személy>, akinek (feltűnően) nagy füle van. Füles csacsi, nyúl, szamár.
II. főnév -t, -ek, -e [ë, e]
1. (tréfás, bizalmas) Szamár, csacsi. || a. (bizalmas) <Kis gyermek tréfás v. kedveskedő megszólításaként v. megnevezéseként:> csacsi. Gyere te füles! Mit csinált már megint ez a füles.
2. Füles labda, ill. az ilyen labdával játszott labdajáték. Délután fülest játszottunk.
3. (tájszó) Kancsó.
Szóösszetétel(ek): szemfüles; tapsifüles; ugrifüles. -
Én arra tippelek, hogy jövő héten biztosan lesz az EUstocknál, ráadásul a hét elejére számítok.
-
Itt pont az a normális, ha sokat fogyaszt az android rendszer. A feleségemnek kb 40-45%-át eszi az android, és így jönnek ki nála a 8 óra SoT-ok. Ez pont azért van, mert maga a készülék elég takarékos, a hardver komponensek keveset fogyasztanak.
Mik vannak nálad fogyasztásban a 2-5. helyeken, és milyen arányban?
-
-
Van már elektronikus zongora is, ami gyakorlatilag csak egy keyboard (plusz a pedálok hozzá), azt könnyebb cipelni. Kolléga nyilván ilyet használ.
De az is lehet, hogy úgy értette amikor azt írta, hogy a zongorán szeret zenét hallgatni, hogy egyszerűen csak ráül és közben megy a háttérben a death metal.
-
válasz
A 2. Vesztes #1322 üzenetére
Tapasztalatom szerint a Meizuknak gyatra hangminősége van ebben a kategóriában (a fülesre jutó zenét értem ez alatt), a Xiaomi viszont nagyon jó. És mivel nálam elsődleges szempont a zene minősége, kerülöm a Meizut, és nem is ajánlom senkinek.
(#1338) galuska95: ha van rendes 3G lefedettség, akkor mindegy, de ez már csak a Vodafone-ra jellemző, mert a másik kettő szolgáltatónál egyre rosszabb a 3G lefedettség a 4G javára.
-
válasz
tibcsi0407 #1311 üzenetére
Vagyis mindenképpen lesz rá + áfa?
-
válasz
tibcsi0407 #1277 üzenetére
Az A sorozat prémium, fém és üveg az egész, gyakorlatilag hozza a felsőkategória minőségét. A Xiaomi közép kategória elbújhat mellette.
-
válasz
ananaszmamut #1163 üzenetére
Fénykép minőségben nem hiszem.
-
válasz
ananaszmamut #1145 üzenetére
Az oldal szerint ez a nemzetközi verzió, abban alapból van magyar nyelv is. Ha mégsem, akkor visszaküldeném a helyedben, mert valszeg a B20-at sem tudja abban az esetben.
-
válasz
ananaszmamut #1118 üzenetére
Nem jobb, főleg a kamerában nagy a visszalépés. A mostani alsó középkategória még mindig nem érte el a 4 évvel ezelőtti felsőkategóriát, és szerintem soha nem is fogja kamerában (mert akkor senki sem venne felsőt).
-
válasz
batai15 #1036 üzenetére
De, az a Samsung ér annyit, kvázi felsőkategóriás minőséget kapsz (összeszerelésben és szolgáltatásokban). De egyébként a Redmi 4A is többet ér az áránál. A képek minősége meg már nem nagyon fog javulni kategórián belül, majd hülyék lesznek a gyártók felsőkategóriás kamerát tenni a középkategóriába, hogy aztán senki se vegye a felsőt.
(#1039) Faterkam: hagyd ezt a ram tisztítást, többet ártasz vele, mint segítesz. Az android memóriakezelése direkt olyan, hogy telepakolja a memóriát, így gyorsítja az appok indítását/futtatását.
-
válasz
hallerlaller #1010 üzenetére
Azok sem voltak teljesen fémházasak, legfeljebb nem láttad a műanyag részt.
-
válasz
A 2. Vesztes #961 üzenetére
Az LTE támogatás egy dolog, a B20-as LTE meg egy másik.
-
Ez azért nem úgy működik, mert pl. nem vághatod ketté az alaplapot, mert mondjuk az egyik fele itt fér el, a másik meg ott. Szóval komoly, tervezői munka a telefon belsejének kialakítása, és egy apró változtatás is azzal járhat, hogy újra kell tervezni (és mindent újra gyártatni) az egészet. Amúgy meg miért ne használjunk nanosimet, ha úgy több hely marad mondjuk akkura? Miért csinálnánk fordítva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Macska topik
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videós, mozgóképes topik
- Légies iPhone halvány színei
- Billentyűzet gondom van
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest