- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Trend ide vagy oda... én gyűlölöm, ahogy nőnek a minimális méretek. Amikor ezt vettem, egy Samsung Ace 4 után, borzongtam, hogy mekkora. De tény, hogy megszoktam, sőt, most azt mondom, nem vennék kisebbet
Már akkor is flagship telefont szerettem volna, de megláttam ezt, és ezért az árért egyszerűen nem tudtam otthagyni, így pénzem is maradt (pedig asszonynak is vettem egyet). Nagyon megérte, de sose tudtam neki "megbocsátani" az érezhetetlen erősségő rezgőmotort és a videofelvétel hangot. Hónapok óta a Mi 8-cal szemezek, de aztán megláttam a Redmi 7-et. Az utóbbi hetekben már eldöntöttem, hogy megvárom a Redmi Note 7 Pro-t, erre leakciózták a Mi8-at, így megrendeltem azt.
További sok szép élményt kívánok nektek a 4A-val, viszlát -
-
szucstom
őstag
Semmi bajom a márkával, ahhoz képest hogy kínai, lassan a Samsungot is utoléri. Ha pénzt adnának mobil helyett valszeg maradnék a Xiaomi vonalnál egy frissebb mobillal. Így viszont a fentebb említett előfizetéses előnyök miatt a sajátot meg fogom szüntetni amint lejár a hűség.
-
szucstom
őstag
Konkrétan nincs vele bajom, de ez a cégeshez képest kismiska. Hardverileg, kamerában, jobb az A5.
Nem azt mondom hogy rossz, sőt, a maga kategóriájában nagyon is jó. Egyszerűen csak tapasztalom, hogy jobban boldogulok a samuval mint ezzel.Akkumulátor terén is jobb. Igaz most csak egy tartalék A3-ast használok, aminek kisebb az akksija, 2350-es csak, viszont olyan jó az optimalizáltsága, hogy kenterbe veri az A4-et. Tapasztalatom szerint ugyanolyan használat mellett gyorsabban merül a Xiaomi, mint a Samsung.
Félreértés ne essék, semmi bajom a mobilommal, kezdő szintű mobilnak tökéletes, kihasználtságra viszont már kevés, mivel kezdünk átállni teljesen az elektronikus aláírásra, meg a mobilos ügyintézésre és ahhoz egyelőre csak az A5-öt adják, ami a topikjában való kérdezősködés alapján is azt mondom, hogy megéri arra átváltanom.
(mellette ingyen beszélek, plusz 7 giga mobilnet, amit nem használok el egy hónap alatt egyáltalán még úgy se, hogy otthon is csak arról netezek). -
pimi50
aktív tag
Pusztán azért nyitottam ki és cseréltem recovery-t, hogy időnként teljes rendszermentéseket tudjak csinálni. (Szívtam már nagyot ennek hiányában.) Kikapcsoltam a frissítésre vonatkozó dolgokat, nem foglalkozom többet vele. Az újabb verziókkal nem sok új és jó dolog jött eddig sem.
-
pimi50
aktív tag
Frissítés....Megpróbáltam kézzel (3x)), vagy elindult automatikusan, minden alkalommal letöltött, installált, majd az újraindítás után a TWRP töltődött be, innen rendszer újraindítást csináltam. Amikor felállt, közölte, hogy nem sikerült a frissítés, kezdjem elölről. Mi lehet az oka? Eddig ilyen nem fordult elő, minden frissítés rendben lezajlott.
-
ddsteel
aktív tag
Hát mindent beállítottam úgy, ahogy az összefoglalóban van, még az akkumenedzsmentet is, de sajnos csak annyit értem el, hogy felvillan a képernyő, hogyha üzenet jön. Nem jelenik meg felül a viber ikon, hang sem jön és csak akkor látszik az üzenet, ha konkrétan belemegyek a viberbe. Nem tudom, mit tehetek még. A frissítés előtt flottul működött.
-
-ZeeZee-
senior tag
Bocsánat, az lemaradt, hogy az ébresztés előtt. 5:30-ra van beállítva, 4:30-tól kirakja az értesítési sávra, hogy lesz ébresztés. Eddig megjelent a kikapcsolás gomb ott, és simán lehetett kikapcsolni. Most csak jelzi, hogy lesz ébresztés, de kikapcsolni csak feloldott képernyővel tudom. Ez csak azért zavaró, mert sokkal tovább tart, nagyobb a "fényszennyezés", plusz a hangok, amiket közben kiadok, ha elszúrom a feloldást...
-
gyulaszu
senior tag
Még nem tudom összehasonlítani a használat alapján.
A 4A-t én használtam, amikor tönkre ment én áttértem a 4X-re (főleg akku miatt).
Az 5A-t ma hozta a futár és ezt a családban más fogja kapni.
Szerintem teljesen jó és a 4A már egyébként sem elérhető...
A 2 db SIM és SD tálca pedig kifejezetten előny. -
gyulaszu
senior tag
Én munkám miatt voltam nemrég Kínában és ott helyben vettem szilikon tokot és üvegfóliát a készülékhez.
Sajnos időközben tönkrement az a készülék és garanciában cserélték (5A-ra)
Megmaradt pár tartozékom, de azt nem írhatom be ide mert bannolnak
Emlékeim szerint az én telefonomra passzolt, de ellenőrizni fogom még 1x, mert egy ismerősnek még van 4A-ja -
-
trialboj
őstag
Állítsd a régiót Romániára, mi annyira le vagyunk maradva hogy mire megérkezik a hivatalos frissítés már régen elavult
De vicc nélkül, talán ha 2x kaptam rá frissítést összesen.
Amúgy az érdekelne, hogy ha a most letisztított telefonomat el kezdem belakni, akkor van rá esély hogy még1x letölti rá ezt a hibás akármit?
-
p.t.r
aktív tag
Szerintem ez [link] egy hatalmas előrelépés. A wapp - viber hívásfogadás wifin kis szerencsével használhatatlan volt eddig. Oké nagynéha azért véletlenül kicsörgött. Ezt 'rendkívüli'-re állítva már nincs gond. Csak kishíján egy éve szenvedtem ezzel (amióta megvan a tel).
-
e=mc²
őstag
Eddig ketszer tettem fel ra ipaky fele plexit, elso alkalommal buborekos maradt, de a masodikat mar sikerult ugy feltennem, hogy ugyan volt benne kezdetlegesen levego, de siman kisimogattam a szelere es onnantol kezdve nincs.
Szoval lehet, de erzessel es lehet kell hozza kis gyakorlas.
-
helixP
nagyúr
-
jambiyya
őstag
Detto, bal felül pici buborék...
Azt hittem én voltam béna, de akkor lehet hogy mégsem. -
B2man2
aktív tag
-
-
-
SZIGMA
aktív tag
Huaweiben cseréltem kijelzőt kerettel együtt és a megfelelő helyekre tettem gap padet, az eredeti trutyi helyett.Míg egy kicsit meg nem melegedett és fel nem vette a formát, az is okozott egy kis foltot, gondolom a melegedés ott is okozhat hasonlót, ha a keret nem tudja rendesen elvezetni a hőt.
-
eisento
addikt
Hazaertem megneztem van-e frissites de nincs. Hard reset megvolt. Megcsorgettem a telot 29x feloldva lezarva tobbfele csengohangal, de mindig csorgott szoval holnap visszaadom neki hogy user error... Esetleg megkerdem melyik sim talcaba volt a kartya meg nem vagott-e a sim...
Koszi.
-
aszti75
senior tag
Az!Es ha 2x egymas utan gyorsan megnyomod a hangero le gombot,elinditja a kamerat is.
Irok meg.
Ha ha telefon tulajdonsagainal a belso memoria reszre tapizol 4x elojon a telefon informacios menuje.
Ha a kernel verziora tapizol 3x elojon az Engineering Mode.
Csak sajat felelossegre! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Kuponkunyeráló
- Tomato firmware
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest