- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
(#5957) Bdanyy
Nem, tettem fel egy óra appot, azon működik az ébresztő. Lehet majd kap egy visszaállítást.
Ezekhez nem értek,hogy belepiszkáljak, mondjuk amit régebben linkeltem kijelző tapipad, hátfal még mindig nem építettem be. Lehet majd minden hibáját egyszerre fogom megoldani. Ez viszont megnyugtatóbb lenne akkor ha már a kezemben lesz az utódja. -
emre
veterán
Nálam 7.12 andriod, és 10.2.1 a miui.
-
emre
veterán
A párom huawei y560-l01 telefonján cseréltem, igaz ott csak kijelzőt és tapi padot, és teljesen használható lett. Ott ezek nincsenek összeragasztva. Egy ilyen készlet (ennél van olcsóbb is hasonló, meg jobb is kb. kétszer ennyiért) azért nem árt ha van kéznél, valamint megfelelő minőségű ragasztót sem árt előtte beszerezni, mert lehet az alkatrészhez nem pont azt küldik ami a legjobb hozzá. Ja és hőlégfúvó is kelleni fog.
Az én új kijelzőm még rendelés alatt van, szóval ennek a cseréjéről nincs gyakorlati tapasztalatom. -
emre
veterán
Szerintem házzal együtt egyszerűbb cserélni és megfelelő helyről vásárolva nem is annyira drága. Én legalább is ezt fogom tenni.
For Xiaomi hongmi redmi Note 4 4X 4A LCD Touch Screen Digitizer Assembly / Frame, US $17.85
-
emre
veterán
válasz
papafater197 #5815 üzenetére
Örülj neki, nem vesztettél semmit.
Ha nem lenne ennyire karcos az enyém felajánlanám hogy cseréljünk. -
emre
veterán
-
emre
veterán
Itt lehet jobban jársz: FÜLhallgató topic.
-
emre
veterán
válasz
trebrona #3835 üzenetére
Az ipaky tokom pár hónap után lassan cserés lesz annyira kopott, és az egyik gombja is kezd beesni.
Ez lesz a következő tok amivel próbálkozok.
Amit eddig láttam legjobb tok, az a lovemei, de 4a-ra sajnos nem készült belőle. -
emre
veterán
Ezek közül valamelyik befoglaló méreteivel, gombjaival stb... megegyezik a 4A ?
Amit én találtam az alapján egyikkel sem, de lehet elsiklottam valami felett. -
emre
veterán
válasz
MaxxDamage #3071 üzenetére
nem megy a screen feltöltés......
akkumulátor és teljesítmény / teljesítmény / akkukímélő / ütemezés
-
emre
veterán
köszönöm
egy problémám mégis van, nem tudok képet feltölteni ide...
54.0.1-es firefox, se adaton, se wifin nem működik
a kép kiválasztása után nem történik semmi, majd egy kis idő mulva üres lesz a helye -
emre
veterán
válasz
MaxxDamage #3063 üzenetére
Be tudod állítani, hogy minden nap pl. este 9-től reggel 6-ig akku kímélő módba kapcsoljon, és nem kell naponta állítgatni rajta semmit sem.
Ha végre megtalálom hogy tudok képernyőmentést csinálni teszek fel képet.
Egyébként én 35-ért itt az aprón vettem egy csókától, hivatalos 2 év magyar gar, és eddig semmi problémám a készülékkel.
-
emre
veterán
válasz
internetezoo #2808 üzenetére
Köszi!
De kell ekkora?
Az Ipaky tokkal 145x75mm, anélkül 140x70mm. Méretek:Itt van listázva pár tartó, igazából valami ilyesmit szeretnék:
-
emre
veterán
Vízálló kerékpáros / motoros tartót vett már valaki ehhez a készülékhez?
Milyent tudnátok ajánlani?Illetve, ha nem találok ennél jobbat,
ez a méret jó lenne hozzá?
Asszem a méret jó, de hogy nincs hely a töltőnek....... -
emre
veterán
Üdv Urak!
Megjöttem én isÉrdemes a gyári böngészőt lecserélni firefoxra?
A Chrome-ot utálom az szóba sem jöhet.A gyári email helyett viszont más kellene. Oda jó a gmail, de nem tudom első oldalra hozni.A kezdőoldalon levő appokat hogy a rossebbe tudnám másik oldalra átcsoportosítani?megvan, mint a másikon, csak máshogy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest