- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulaszu
senior tag
válasz
internetezoo #5642 üzenetére
A "klasszikust" nézted?
Zsebpiszok az usb aljzatban? -
gyulaszu
senior tag
válasz
Photrik ^^ #5499 üzenetére
Melyik régióban van a készülék (android)?
Esetleg azon múlhat ... -
gyulaszu
senior tag
Még nem tudom összehasonlítani a használat alapján.
A 4A-t én használtam, amikor tönkre ment én áttértem a 4X-re (főleg akku miatt).
Az 5A-t ma hozta a futár és ezt a családban más fogja kapni.
Szerintem teljesen jó és a 4A már egyébként sem elérhető...
A 2 db SIM és SD tálca pedig kifejezetten előny. -
gyulaszu
senior tag
Én munkám miatt voltam nemrég Kínában és ott helyben vettem szilikon tokot és üvegfóliát a készülékhez.
Sajnos időközben tönkrement az a készülék és garanciában cserélték (5A-ra)
Megmaradt pár tartozékom, de azt nem írhatom be ide mert bannolnak
Emlékeim szerint az én telefonomra passzolt, de ellenőrizni fogom még 1x, mert egy ismerősnek még van 4A-ja -
gyulaszu
senior tag
válasz
englishman #5392 üzenetére
Én a HERE WeGo-t használtam a 4A-n (amíg megvolt). Nemrég átköltöztem 4X-re és oda is vittem.
Nekem Európán belül soha nem volt problémám.
(hozzá kell tenni azonban, hogy a 9.5.4.0 NAMMIFA frissítés óta még nem próbáltam) -
gyulaszu
senior tag
válasz
mardal84 #5389 üzenetére
Helló,
nekem is volt egy 4A-m és hasonló volt a jelensége.
3G-re vagy 4G-re kapcsolva nem tudott csatlakozni a hálózathoz, pedig elérhető volt a hálózat.
Ugyanaz a sim, ugyanott más telefonban simán csatlakozott 3G- és 4G-n is.
Én beküldtem garanciában szervizbe és kaptam érte egy utalványt.
Azt pedig épp egy 5A-ra váltom be...
Üdv -
gyulaszu
senior tag
Az én telefonom hasonló miatt van épp szervizben.
Azt azért próbáld ki, hogy ugyanezek a kártyák, ugyanezen a helyen egy másik 4G képes telefonban is produkálják-e ezt a jelenséget.
Nálam az volt a helyzet, hogy csak a 4A-ban nem voltam elérhető 4G-n, és ezért beküldtem garanciában... -
gyulaszu
senior tag
válasz
internetezoo #5183 üzenetére
Nekem megvan a naptár és a bejegyzések is benne vannak
-
gyulaszu
senior tag
válasz
internetezoo #5139 üzenetére
Nincs olyanom.
A jobb szélső oldalon van jobboldalt fent 3 pont, "Rendezés, Mappa létrehozása, Rejtett fájlok megjelenítése"
Fájlkezelő Verzió V1-171110
Neked is ilyen van ill. ugyanarról beszélünk? -
gyulaszu
senior tag
válasz
internetezoo #5137 üzenetére
Nálam nincs "rejtett" menü, hiába simogatom
-
gyulaszu
senior tag
-
gyulaszu
senior tag
válasz
trebrona #3917 üzenetére
Köszönöm.
Még egy kérdés, mivel még mindig küzdök azzal, hogy kiderítsem, hogy a telefonom gyári hibás-e (4G probléma):
Ezt a mentést és visszaállítást azért tervezem megcsinálni, mert egy hard-resetet gondoltam végrehajtani.
Ha azután is fennáll a 4G problémám, akkor beküldöm szervizbe a telefont.Azonban fennáll a csere lehetősége is, ekkor azonban valószínűleg 4X-re költöznék.
A visszaállítás működne egy 4X-en is? Vagy ha azon más MIUI verzió van, akkor nem sikerülhet? -
gyulaszu
senior tag
válasz
gyulaszu #3903 üzenetére
Abban tudtok esetleg segíteni, hogy hol tegyem fel ezt a kérdést?
Ide azért írtam be, mert ilyen készülékem van, de ha van másik fórum, ami jobban passzol, akkor oda is beírom. -
gyulaszu
senior tag
Helló,
nekem a biztonsági mentéshez lenne kérdésem, mivel korábban még soha nem csináltam...
A "Beállítások >> Rendszer és eszköz >> További beállítások >> Biztonsági mentés és visszaállítás" alatt 2 opció van.
Helyi mentés és visszaállítás >> Mentés az eszközre
és
Google mentés és visszaállításCsináltam egy mentést az eszközre, valamint aktiváltam a google mentést is.
Kérdéseim:
Az eszközre mentés eredménye hol található?
Ki kell azt másoljam gépre és "gyári adatok visszaállítása" után visszatenni?
Ha visszatettem, akkor azt kiválasztva visszaállítani a mentést?A google mentés aktiválása után honnan derül az ki számomra, hogy készült mentés?
Az hová kerül, a google drive-ra?
Onnan hogyan kell indítani a visszaállítást?Előre köszi a segítséget.
Üdv -
gyulaszu
senior tag
Tudtok valahol a neten helyet, ahol össze lehet hasonlítani a készülék típusát a HW verzióval?
Vagy valaki nézze már meg a készülékén.
Nekem elvileg ilyen készülékem van (a dobozon lévő adat szerint):
2016117: 4G 800MHz (B20) támogatással (global verzió)
Az engineering mode-ban a HW version alatt pedig ezt látom:
S88503CB1Azért nézegetem ezt, mert a 4G kapcsolódási problémám még mindig fennáll és próbálok rájönni, hogy készülék hiba-e (tegnap ugyanis azt vettem észre, hogy nálunk vendégségben levő ismerős készüléke minden további nélkül tudott csatlakozni a 4G-hez, amikor nekem "Nincs szolgáltatás"-t ír a készülék)
-
gyulaszu
senior tag
válasz
mardal84 #3753 üzenetére
Szerintem nálatok is pont ugyanaz lehet, mint nálam itthon.
Igaz mi is Horvátországban üdültünk, de szerintem mégis inkább a vodafone a közös pontunk...
A lefedettségi térkép alapján 4G/LTE-nek kellene lenni ahol lakom, de ehhez képest jó ha 2G-vel tudok csatlakozni, hogy egyáltalán elérhető legyek.
Bejelentettem az ügyfélszolgálaton és pont ma jött ki egy levél, hogy elismerik a hibát és próbálják elhárítani
Az LTE lefedettségi térkép lópikulát sem ér
Ja és még annyit, hogy a Preferált 4G-re sem érdemes kapcsolni a telefont, mert ahol nincs 4G ott annyira belemerül a telefon a kapcsolódási kísérletbe, hogy közben nem is elérhető és az akkut is sokkal jobban fogyasztja. -
gyulaszu
senior tag
Sziasztok,
nálam az Akkumulátorkímélő úgy van beállítva, hogy éjszaka 23:00 és reggel 6:00 óra között átkapcsolt "kímélő" üzemmódra. Ilyenkor az akku jele is sárga.
A kérdésem a következő:
Miért nem kapok ilyenkor értesítéseket a "Nincs korlátozás"-sal rendelkező applikációktól?
Így állítottam be például a Messengert és a Gmail-t is, az üzenetek pedig rendre 6:00-kor jelennek csak meg.
Előre köszi.
Üdv -
gyulaszu
senior tag
válasz
trebrona #3640 üzenetére
Nekem a "Beállítások > Mobilhálózatok > SIM kártya adatok > Preferált hálózattipus" -hoz lenne kérdésem.
Nekem az 1-es SIM foglalatban egy Voda kártya van, amin van netcsomag is.
Nálam az a jelenség, hogy ha a "4G előnyben"-re kapcsolom, akkor itthon nem talál hálózatot csak ha "Csak 2G..." -re kapcsolom (kézzel).
Ma benn voltam az ügyfélszolgálaton és állítólag kellene legyen 4G/LTE hálózat itt is.
Kérdéseim:
A "4G előnyben" esetén ugye automatikusan mindig a legjobb elérhető kapcsolatnak kellene felépülnie?
Tartozik még ehhez másik beállítás, hogy a váltás automatikusan történjen?
Elő szokott fordulni, hogy a szolgáltató lefedettségi térképe mást mutat a valós helyzetnél?
Előre köszi a válaszokat. -
gyulaszu
senior tag
Helló,
a 2.-re:
A voipbuster oldalán is fenn van, hogy mi kell hozzá android alá.
Ha majd esetleg felteszed és kipróbálod, akkor érdekelne, hogy tudsz-e róla más voipbuster felhasználót (vagyis nem telefonszámot) felhívni.
Én nem találtam ilyen opciót...
Üdv -
gyulaszu
senior tag
Sziasztok,
olyan beállítást keresek, hogy egyébként némára kapcsolt telefon esetén is az ébresztés egy adott dallammal történje éspedig emelkedő hangerővel.
Egyelőre nem találtam ilyen beállítást. (nekem mindig csak rezegve ébreszt) Valakinek sikerült már?
MIUI Global 8.5.1.0
Üdv -
-
gyulaszu
senior tag
Azért nem értem, mert én nemrég vettem egy 4A-t, amire a lányom beregisztrálta a saját google acc-ját, hogy kipróbálja (végül ő 4X-et kapott...)
A próba után én simán nyomtam egy soft resetet úgy, ahogy leírtam és minden probléma nélkül regisztráltam a saját google acc-ommal.
És továbbra sem értem, hogy mit értetek "hard reset" alatt. -
gyulaszu
senior tag
Elnézést, hogy belekotnyeleskedek, de nekem valami nem világos...
Mit értetek hard reseten?
Hogyan lehet egy google fiókot (a fő fiókot) törölni?
Én csak a
Beállítások >> Rendszer és eszköz >> További beállítások >> Biztonsági mentés és visszaállítás
lehetőséget ismerem és az simán visszatesz mindent (a fő google acc-ot is törli) -
gyulaszu
senior tag
Sziasztok,
én is ismerkedek és költözök egy ilyen telefonnal/ra.
Elnézést a láma kérdésért, de nem találom azt az opciót, ahol a SIM kártyáról a telefonszámokat be tudnám olvastatni a Kapcsolatok közé.
Tud valaki segíteni?
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GTA VI
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest