- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunavlys
senior tag
Ide is beteszem, bár már régi a topic:
Új aksikat vettem, de nagyon merülnek.
Hétvégén megvolt a full gyalu, gyári rendszerre való teljes visszaállás. Minden (GPS, szinkronizáció stb.) kikapcsolva. Így merült kb. 11 óra alatt az egyik 21%-ot, a másik 19-et, vagyis napi durván 45-50 %-ot. Azért ez durva.
Azt hiszem élek a 14 napos elállásal és visszaküldöm őket. Vélemény?
-
sunavlys
senior tag
Vásároltam 2 db Redmi 4A akkumulátort, tegnapi napon megkaptam és még aznap beépítettem. A telefonokat feltöltöttem. Este 10 órától reggel 6 óráig (használat nélkül), az egyik telefon 73%-ra merült le, a másik 7%-ra. Ez nem éppen a legjobb eredmény. Hol lehet jó akkumulátort kapni?
-
sunavlys
senior tag
Véletlenül letoroltem a belső tárolót Twrp-vél.
Hogy lehetne visszaallítani? -
sunavlys
senior tag
Hello!
Van két Redmi 4A-m, az egyik 32 GB-os, a másik 16 GB-os, mindkettőn (most már) ugyanaz a rom van: miui eu beta 08.12.20
A nagyobbikat újra kellett húznom, mert (bár frissen újra volt húzva előtte, miui eu beta 09.01.11) éjszaka 6 óra alatt 13%-ot merült.Most 8%-ot merül, tehát a helyzet javult, de még messze van a másik 3-4%-os merülésétől, pedig azon több a telepített program és az egy éve volt újrahúzva.
Mit tudnék még tenni, vagy létezik, hogy ennyi a különbség a két teló között?
-
sunavlys
senior tag
nálatok is úgy van, hogy 10-es eu beta miui-nál a csendes üzemmód beállításánál nem lehet kiválasztani a hétköznap opciót?
-
sunavlys
senior tag
Az egyik legutóbbi frissítés óta (talán 2018.08.2x) minden este a csendes üzemmód 23:00-07:00-ig aktivizálódik, pedig :
a, először be sem volt kapcsolva, mégis működött (helytelenül) a csendes üzemmód
b, néhány nappal később töröltem is és azóta is működik (helytelenül) a csendes üzemmód -
sunavlys
senior tag
Más is tapasztalta hogy miui 10-re nem lehet sygicet telepiteni? (505 hibakod)
-
sunavlys
senior tag
válasz
AlyrArkhon #5661 üzenetére
Köszönöm ez volt a megoldas
-
sunavlys
senior tag
Kicsit off
Az ivadekom szlovakiaban van, de nem tudjuk hivni. Domino kartyaval.
Feltehetoen nincs a roaming bekapcsolva.Tudunk valamit tenni a varakozason kivul?
-
sunavlys
senior tag
A 2018.08.27-i miui 10-es beta megjavitotta a hangfelvetelek minőségének problémáját.
-
sunavlys
senior tag
válasz
sunavlys #5264 üzenetére
Sikerült félig - meddig megoldani.
Feltettem egy múlt heti Eu dev romot. Ugyanaz a hiba.
Feltettem egy múlt heti Eu stabil romot. Ugyanaz a hiba.
Feltettem egy múlt év augusztusi Eu dev romot. Ez már jobb volt, de a Mi cloud syncronizáció nem választásnál ugyanaz volt a hibajelenség. Ha bejelöltem a syncronizáció t, akkor meg a meglévő fiók kiválasztásnál kifagyott, új fiók választásnál végigment.Most minden működik, de:
Google play-ből az Opera telepítés nem működik, nem tudom feltelepíteni.
Mért is menne minden egyszerűen?
Soha többé nem fogok hozzányúlni jól működő rendszerhez
-
sunavlys
senior tag
Fel akartam telepiteni a legujabb eu beta romot. A mi cloud szinkronizalasnal kifagy, leall hibajelentessel.
Mind a mi cloud kivalasztasnal, mind ha nem jelölöm be a szinkronizációt, ugyanugy kifagy. -
sunavlys
senior tag
válasz
internetezoo #4041 üzenetére
Másik ötlet: Van ez a videó, hangrögzítő szar hang ahová root kell az xml szerkesztéshez, másoláshoz.
A nem rootolt telefonon a Lucky Patcher elindul. Az app datat : data.lpbkp fájl néven készíti. Total Commanderrel bele lehet menni (más nem tudja). Tudna-e vki csinálni, szerkeszteni egy data.lpbkp-t ahol a szükséges módosított xml van benne. Csak azt nem tudom honnan tudja az LP hová kell másolni. Eddig nem leltem az útvonalat. Majd LP-vel visszatölteni, rebootoltni és jó lesz a hang.remélem érti valaki ezt, én nem
-
sunavlys
senior tag
válasz
sunavlys #4036 üzenetére
Közben rájöttem mi lehet a baj:
Ti itt és más topicban többen is azt mondjátok, hogy a videofelvétel hangja javult meg, én meg a patch-ek alkalmazása után a hangrögzítővel ellenőriztem a hangminőség javulását, de azon nem javult. De nem kellett volna javulnia annak is???
-
sunavlys
senior tag
Most vettem észre, lehet, hogy már az előző romoknál is így volt.
A hangerő csúszka kb. 20% állása és a 100%-os állás között a hangerő szinte egyenletes, nem lehet finoman "hangolni".
MIUI 9. EU dev
-
sunavlys
senior tag
De mért akarsz importálni, ha szinkronizálva vannak???
SIM-cserénél nem tűnnek el a kontaktok, ha valóban a google-ban vannak szinkronizálva.
-
sunavlys
senior tag
válasz
enginev3.0 #3908 üzenetére
nem fogyaszt többet (észrevehetően)
-
sunavlys
senior tag
Már a Tescoban is kapható, ha érdekel valakit.
-
sunavlys
senior tag
Nem működik a "lefordításkor némítás" funkció.
Egy hónapos teló, újraindítás volt, ki-be kapcsoltam a kapcsolót semmi.Melyik szenzort kell megvizsgálni ehhez?
-
sunavlys
senior tag
SIM-kártyát lehet cserélni bekapcsolt telefonon vagy illik kikapcsolni?
-
sunavlys
senior tag
KAPCSOLJATOK KI A VOLTE-T.
Drasztikusan megnő az üzemidő.
-
sunavlys
senior tag
válasz
solidarity #2092 üzenetére
mindenki alszik!
És hogyan tűnt el a rendszer?
TWRP-ből már lehet feltenni új ROM-ot, ha előzetesen már letöltötted a telefonra.
-
sunavlys
senior tag
válasz
janakbacsi #1946 üzenetére
driver hiány lesz az
-
sunavlys
senior tag
Lehet mindenfélét automatizálni, többek között a néma üzemmódot is, illetve valaki mint ha a repülő móddal kapcsolatban írt volna hasonlót, hogy hiányolja. Szóval azt is lehet.
Igen, csak a feladatautomatizáló nem tud olyan feltételeket, amiket pl. a Myprofiles tud
Mondjuk az meglepő, hogy a feladatautomatizáló root nélkül is simán kapcsolgatja a repülőüzemmódot, a többi pl. Myprofiles meg root-tal sem, nem értem az összefüggést, de sajnos ilyen szinten nem értek az Androidhoz.
-
sunavlys
senior tag
válasz
trialboj #1806 üzenetére
de az a helyzet hogy mindenhez engedélyt kér, vagy pontosabban megnyitja pl a gps menüt de nem kapcsolja be
Szerintem ez a biztonsági beállításokkal függ össze, ami a 6-os androidban jött el. (nekem sem működik a repülő üzemmód kapcsolgatása
)
Viszont annyi még érdekelne, hogy amit a linkelt Nillkon cuccról írnak, hogy kevésbé ragad meg rajta a por vagy zsír az ujjakról, Kevésbé tükrőzódik, stb ezek igazak? vagy tényleg teljesen felesleges arra költeni és a legolcsóbb üvegfólia is pontosan ugyan úgy működik?
Én egy közönséges üvegfóliát hozattam, és tényleg, kevésbé ragad meg rajta a por vagy zsír az ujjakról.
Tökrözödni tükröződik: de a matt ezt is megoldja, csak akkor fakók a színek.
-
sunavlys
senior tag
-
sunavlys
senior tag
válasz
role_of_72 #1739 üzenetére
Hát igen, nem volt egyértelmű a mondat
-
sunavlys
senior tag
Van magyar nyelvű MIUI Tips & Tutorials???
Angol nyelvűt már találtam.
-
sunavlys
senior tag
válasz
oriolus123 #1677 üzenetére
Csak el ne fogyjon addig.
-
sunavlys
senior tag
válasz
calibra-baby #1427 üzenetére
eggyel feljebb lévő javaslat nem segít?
én nem nagyon telefonálok vele, eddig még nem telefonáltam igazán hangos helyen, délután megnézem
-
sunavlys
senior tag
válasz
A 2. Vesztes #1170 üzenetére
Nagyon vicces vagy
-
sunavlys
senior tag
feltettem szombaton a 8.2.4.0 euromot.
Mintha jobban merülne, mint az előző (talán) 8.1.4.0-ás rom
kb. 10 óra alatt merült 12%-ot anélkül, hogy használtam volna. Sok(k)!!!még figyelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest