- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucstom
őstag
válasz
gyulaszu #5403 üzenetére
Az 5a valamivel jobb. Legalábbis ami a külsőt illeti, faternak olyat vettem. A 4a tokja perfektül fekszik neki. A rendszer egyelőre stbailan működik a legutóbbi verzió van fent MIUIból és persze alapból 7es droid. Erre a készülékre elvileg ki fogják dobni augusztusban a 8as droidot.
Hardver szinten nem tudom milyen különbség lehet, de sztem nem sok.
-
p.t.r
aktív tag
válasz
gyulaszu #5340 üzenetére
Na betettem a tnor simet egy másik telefonba, az egyből felcsatlakozott 4G-re (beltér!), majd szépen, stabilan rajta is maradt bármeddig. Igaz, hogy a 'Network Cell Info Lite' szerint végig -140dBm volt a jel, de ennek ellenére sem váltott le hspa és társaira. Simet visszatéve a 4A-ba még kültéren is csak a kabaré megy: repülőmód be-ki után rááll a 4G-re, kb. 3mp-enként ugrál a b3 (-115dBm) és b20(-93dBm) közt, majd úgy 1 perc után 3g. Vissza 4G-re nem vált magától. Mehet akkor garjavra? Van még 1 hónap.
-
trebrona
nagyúr
válasz
gyulaszu #3916 üzenetére
Az eszközre mentés eredménye hol található?
MIUI mappa>BackupKi kell azt másoljam gépre és "gyári adatok visszaállítása" után visszatenni?
Nem árt lementeni, igen.Ha visszatettem, akkor azt kiválasztva visszaállítani a mentést?
Igen.Google mentést nem használtam még MIUI-n, nem tudom működik-e, egyébként Google fiókba első bejelentkezéskor rákérdez a visszaállításra. Más rendszerre váltáskor (nem MIUI OS) működik.
-
gyulaszu
senior tag
válasz
gyulaszu #3903 üzenetére
Abban tudtok esetleg segíteni, hogy hol tegyem fel ezt a kérdést?
Ide azért írtam be, mert ilyen készülékem van, de ha van másik fórum, ami jobban passzol, akkor oda is beírom. -
P.mini
aktív tag
válasz
gyulaszu #3867 üzenetére
Ugyan az az egy router van, nem csatlakozok máshoz. Volt, hogy YouTube zenehallgatás közben egyszer csak elment a netem. De ugyan ez már másik routeren is előfordult, egy másik házban. Az elmúlt 3 napban 3x már volt ilyen.
Namegin: Pontosan mit is kell nézni? Csak simán a Channelt? Mert akkor nem találok olyat, ami szintén a 6-os on van. Esetleg néha néha van egy Repaiter ami 2-6-on van.
Szerk: egyébként más készüléknél még nem tapasztaltam ilyet.
-
-
válasz
gyulaszu #2941 üzenetére
Az lehet visszatesz, csak Android 6.0 felett nem fog tudni más belépni a telefonra, ha itt is megy a Google védelme...
Beállítások - Fiókok - És ki kell lépni a Google fiókból.
Ha nem így csinálod, akkor bizony sok kellemetlen percet fogsz okozni másnak, mert nem fogja tudni használni a telefont, csak újraflash után
-
válasz
gyulaszu #2941 üzenetére
A telefonról kell törölni a fiókot, nem magát a google fiókot törlöd. A visszaállításnak viszont mi köze annak, amit írtam?
A hard resetről meg nem írtam semmit. A legtöbb telefonon amúgy a google fiók törlése teljesen reseteli a telefont (minden adat törlődik). MIUI-s telefonoknál talán nem.
-
trebrona
nagyúr
válasz
gyulaszu #2805 üzenetére
Beállítások=>Rendszeralkalmazások=>Kapcsolatok
Ha csak megjeleníteni szeretnéd a kontaktlistában, Megjelenítési beállítások=>SIM névjegyek be.
Ha hozzá is szeretnéd adni a kiválasztott kontaktlistához (google, belső stb), akkor ugyanitt Importálás és exportálás=>Importálás választott SIM-kártyáról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest