- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
Járt már valaki úgy, hogy a telefont használni akarta (be volt kapcsolva) és a gombra nem reagált semmit (igaz dupla katt-al nem próbálkoztam a kijelzőn) de úgy sikerült a dolog, hogy rádugtam töltőre és jó lett (de mintha ilyen stand by / alvó módból (mert kijelzőn láttam írta "nincs SIM" aztán mind2 SIM volt látható, hogy van) tért volna vissza, mert semmit nem kért (se pin se semmit....) Számomra ez érdekes így...
Szóval mintha bekapcsoltam volna...de mégsem.MD
L -
MaxxDamage
félisten
Faternak odaadtam mikor megjött a V10-em repairbol és jó pár napot használtam és úgy rémlik, hogy jött sms vagy email vagy hivtak...akkor villogott az értesítési LED (be is állítható külön) 4A/Pro esetén könnyen nagyon sok minden beallithato. Ez az észrevételem. Nagyon jó kis telefon!
MD
L -
MaxxDamage
félisten
-
-
MaxxDamage
félisten
4A/Pro remek uzemidovel bir!
Kérdés, hogy vajon mennyire toleralja, ha estenkent nincs kikapcsolva?MD
L -
MaxxDamage
félisten
Már csak az a gond, hogy nincs névjegyéknél egy név és telszám sem. Ezt lehet valamivel orvosolni? MI fiók szinkronizálás van csak amit látok és elvileg SIM-en rajta van minden szám de ezen a telefonon full üres, nincs semmi a listán. Belső helyre van rakva a SIM (micro-SIM) második helyre a netes SIM (nano-SIM) és ezeket be is állítottam. 1 a hang , 2.-ik az adat opciót látja el. Nevjegyek láthatóságához Segítséget előre köszönöm a beállításhoz, elérhetőséghez!
MD
L -
MaxxDamage
félisten
4A/Pro -t odaadnám faternak, neki 2db nano-SIM kártyája van (egyik GSM másik (net) LTE kártya amely a tesóm előfizetéséhez van szabva, hozzá tartozik) ezt lehet használni így a telefonban ? (gondolom GSM kártya elsődleges foglalatba, másik nano-SIM a másodlagosba?)
Mit kell tennem, hogy az új SIM kártyákat tudjam használni a 4A/Pro -ba? Elég a gyári adatok vissza állítása és újra konfigurálás az új SIM kártyákkal?
MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
role_of_72 #2950 üzenetére
Nyugodtan mehet fel.MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
Graphics #2947 üzenetére
LG V10 -nél én (LG Bridge) progival csináltam teljes mentést (majd telefon gyári vissza állítása) és megküldik szervizből és töltöm is vissza, majd a telefonom 100% olyan lesz (minden beállítás és program megléte, ujjlenyomatolvasót is bele értve) mint mikor fel küldtem a Váci útra (teljes "reset" előtt)
G4 -nél is így volt. Xiaomi -nál nem tudom mi a tapasztalat, de látom ez vegyes, megosztott. Ugyanazon G-s fiókom van használva, amit a V10 -el is használok. Lehet faternak adom a 4A/Pro -t , mert megjön a V10 még a héten (remélem) és akkor azt vinném magammal Tengerre nyaralásra a kövi héten. Szóval még lehet én is fogok kérdezni a témával kapcsolatba, ha az összefoglalóba leírtak szerint problémákba ütköznék a gyári visszaállítás miatt.
MD
L -
MaxxDamage
félisten
8.5.1.0 felrakva (tegnap) és eddig jónak tűnik.
MD
L -
MaxxDamage
félisten
Első nap, nagyon jó a 4A , mert közel 2 hr-t ment a kijelző és 76% -os töltöttségen van.
Gyors, nem melegszik és a kijelző fényerősség is manuálison van (mert automatán nem sokat látok rajta) V10 -em visszajön (gariból) és lehet az kerül majd a fiókba, azon a gari idő 20.-án le fog járni, ezen meg van 1 év és akkor ezt lenne célszerű használni, mert ez még garis is.MD
L -
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #2786 üzenetére
Messengert megtaláltam,de engedélyekkel probléma van. Pl.Messengeren küldtek egy .docx-et és MS World nem nyitja még, mert engedélyt kér de nem fogadja el az engedélyt...WTF!?
MD
L -
MaxxDamage
félisten
Lehet már volt, sorry érte. (ha igen)
Bill. beállítási segédlet kellene...nincs ékezet meg érdekes szójavaslatokat dob ki szöveg írás közben. (zavaró és nem ez a megszokott) nekem magyar bill. kellene, magyar szójavaslatokkal fűszerezve)MD
L -
MaxxDamage
félisten
V10 -ben használt Lexar kártya nem használható a Redmi 4A/Pro -ba ? (formázást kér) de biztos nem formázom meg, inkább ki is veszem...majd jön vissza a V10 -em és rakom is vissza. Addig vagy berakok egy Samu 64-est és használom azzal, vagy nem is rakok bele semmit.
Amúgy a telefon nagyon jól szuperál, könnyen és jól beállítható minden amit eddig néztem.
Ez az MI dolog számomra ismeretlen, de engedélyeztem, regisztráltam..stb.. (remélem hátrányom nem lesz ebből) és a telefont 30% -os állapotban kaptam meg, dobozában + gyári fóliában.MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
Graphics #2743 üzenetére
Hmm.. köszi!
Akkor a nano-SIM -em belerakom egy átalakító foglalatba és úgy helyezem a telefonba.
Holnap hozza is a GLS (elvileg)(#2745) trebrona: Én gyári adatlapon néztem, csak nem tudtam megfelelően értelmezni (nincs a kezembe a készülék, hogy lássam
) és jobb előre felkészülni.
Az életbe nem volt Dual-SIM -es telefonom, így f*ngom sincs hozzá
Látatlanba gondoltam, hogy nano-ba megy a nano-SIM -em, azt másikba meg a microSD memória kártya és no problem..(#2744) zsizsef: Remélem jó lesz...! Elvileg jónak kell lennie, mert külön telefonhoz valót rendeltem...
MD
L -
MaxxDamage
félisten
Telefonba nano-SIM + microSD memó kártyát lehet rakni, vagy a nano-SIM -hez kell átalakító adapter ? (micro-SIM-es)
MD
L -
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
Másodlagos telefonnak berendeltem én is egyet, héten remélem meg is jön. telefon + üveg és tok
Összefoglalót olvastam (nagyjából) és ígéretesnek néz ki és jó áron is van a készülék.MD
L.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Quadro FX 570 eladó
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Acer Predator Helios 300 - 17,3"FHD IPS 144Hz - i7-9750H - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1660 Ti - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest