- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Kb 1 órát lehet picit többet. A jelet én nem figyelem, mikor erdőben is ránézek általában 1 csík hiányzik, de 90%ban városban van, ahol nincs (nem lehet) gond a jellel.
A VolTE kikapcsolása megoldotta az idle merülést, de ettől függetlenül mikor használom, akkor csak hamar merül, de ezt is csak abból szűröm le, hogy mások itt 4-5 órás SoT-okkal példálóztak.
De még ez sem különösebben érdekelne. mert elég nekem a 2-3 is, csak azt nem értem hogy ez a grafikon miért ilyen fura? Nonszensz amit mutat, GPSt minden túrán használok, grafikon semmi, Wifit csak itthon és keveset, erre az végig on. Jelem is mindig van, erre az is olyan mintha pont fordítva mutatná, 1-2 alkalommal lehet hogy elveszíti de az is csak percekig az erdő mélyén, nem órákon át.
Én továbbra is azt tartom, hogy az ilyen telefonokat jelölni kellene a teszteken, mint a play áruházban az appon belüli pénzes tranzakciókat.
Ez csak azoknak ajánlott akik szeretnek és vagy értenek a telefon mélyebb beállításához. Nem véletlen van ilyen készülékem, nincs pénzem és igényem sem komolyabbra, minimális elvárás, hogy átlag felhasználás mellett ne szivasson.Persze örülök, mert a telefon legalább működik, és komoly baja nincs, azért továbbra is olvasgatom a hszket, hátha kiderül mitől mutat hülyeséget a merülésnél az összes grafikon.
-
morfondőr
addikt
Factory reset-el próbálkoztál? Nálunk is ugyanez a probléma, ugyanúgy cseréltettem sim-et, egy romfrissítés után 1-2 napig jó volt, utána megint nem ment! GSM-re (2G) állítva viszont tökéletes, úgy lehet telefonálni. Nem én használom a telefont és eddig nem jutottam még oda, hogy megcsináljam a gyári visszaállítást, de ha te már azzal is próbálkoztál, akkor lehet inkább én is vissza küldöm!
-
Kolty
aktív tag
"Újabb fejezet a nem lehet hívni a telefont témában"
Gyakori ez a dolog és hasonlók a telefonnál?
(visszakeresve nem találok sok mindent)
Gondolok itt olyanra, hogy mennyire biztosan lehet vele telefonálni?
Tiszta vonal, térerő, mindig kicsörögjön és indítson is hívást.
(Sajnos egyre gyakoribb a telefonoknál, hogy pont telefonálásban gyengék) -
gyulaszu
senior tag
Azért nem értem, mert én nemrég vettem egy 4A-t, amire a lányom beregisztrálta a saját google acc-ját, hogy kipróbálja (végül ő 4X-et kapott...)
A próba után én simán nyomtam egy soft resetet úgy, ahogy leírtam és minden probléma nélkül regisztráltam a saját google acc-ommal.
És továbbra sem értem, hogy mit értetek "hard reset" alatt. -
gyulaszu
senior tag
Elnézést, hogy belekotnyeleskedek, de nekem valami nem világos...
Mit értetek hard reseten?
Hogyan lehet egy google fiókot (a fő fiókot) törölni?
Én csak a
Beállítások >> Rendszer és eszköz >> További beállítások >> Biztonsági mentés és visszaállítás
lehetőséget ismerem és az simán visszatesz mindent (a fő google acc-ot is törli) -
-
morfondőr
addikt
Úgy néz ki korai volt az öröm, mert ma ismét nem lehet elérni a telefont, csak GSM hálózaton. 2 napig tökéletesen működött, ma már nem. Csinálok egy factory resetet, ha lesz rá időm, és meglátjuk mi lesz utána. Ha ez sem segít hosszú távon, akkor gari, esetleg ha valakinek van más ötlete szívesen veszem!
-
trebrona
nagyúr
Kicsit azért pontosítanék, ha megengeded.
Twrp-vel bármilyen rom zip-et fel lehet tenni, legyen az gyári global, vagy custom (eu). Ha globalt flashelünk, két eshetőség van. Vagy felmegy és marad a TWRP is, vagy felmegy és felülírja a TWRP-t gyári recoveryvel.1. felmegy, marad a TWRP. Esetleg nem tud bebootolni, ez esetben DM verity kikapcs, majd minden megy tovább normál kerékvágásban. Nyilván az előzőleg törölt (ha volt ilyen) rendszeralkalmazások visszakerülnek, mivel teljes romot flasheltünk. Ezután ugyanúgy root (ha volt) és ugyanott vagyunk, csak már az új rommal.
2. felmegy, TWRP-t felülírja gyári recoveryvel. Gond egy szál sem, bl nyitva, TWRP flash, majd igény esetén root és ugyanott vagyunk, csak az új rommal.
Rootolt eu rom-ra, ha feltesszük a következő romot TWRP-vel, root ugyanúgy eltűnik (teljes romot flashelünk), TWRP marad, DM verity-vel nem kell szórakozni.
Inkrementális frissítés természetesen nem működik TWRP-vel. Működhetne is akár, van olyan modell, amelyikre van speckó TWRP, de ez nem az.
Szerk: mire bepötyögtem Upo megelőzött.
@Upo, Lazyflasher-re nincs szükség, TWRP-ben ki lehet kapcsolni a DM-Verity-t.
-
-
-
-
joci86
senior tag
Nem sikerült rájönnöm, mitől függ a dolog, de egyes telefonoknál a Google gyönyörűen visszaállította az alkalmazásokat (másik telefonról váltva), egyes készülékeknél viszont nem volt hajlandó. Mindig be volt állítva, hogy mentsen a felhőbe, új telefon esetén első használatkor kértem a visszaállítást, amit vagy megcsinált, vagy nem. Gyakoribb volt a nem.
Lehet, hogy valamit nem jól állítottam be, bár sokmindent nem lehet elrontani.
Ebből kifolyólag rábízom magam a rendszeres Mi felhős mentésre, egyelőre hosszútávon Xiaomiban gondolkodom.
@ all
Piszkálja a csőröm a mások 8 órás kijelzőideje. Nekem is kell.
Próbálkozott már valaki tiszta telepítéssel (Fasboot)? Hátha javul tőle az akkuidő... -
trialboj
őstag
Azért éjszaka mikor semmit nem kell frissítsen, és készenlétben van már az 5% is sok! Eddig jóval gagyibb telefonjaim 3-4%ot merültek. wifi gps 4g kikapcsolva
Most néztem ma nagyon keveset használtam és 11 óra alatt merült 16%ot. már a lenti beállítás után
(#2032) Duliee : már megejtettem, habár azt látom hogy továbbra sem törölte őket, mert pl a chromeot visszatelepítettem, de csak azt írta h Enable, nem pedig Install.
Kíváncsi vagyok változik-e valami holnap reggelre.
A dupla koppos bekapcsot még ki sem mertem próbálni pedig nagyon tetszik az ötlet
-
Én minden este kikapcsolom, reggel automatikusan bekapcsol és ébreszt. Mondjuk nálam is merül ha netes rádiót hallgatok úgy óránként 10 % a merülés. Az előző telefonom, egy redmi2-es volt kisebb akkuval és ott arányosan kevesebb volt a töltöttség esése még 2 év után is.
Szerk: bocs nem neked szólt, hanem trialboynak.
-
ccs2929
senior tag
Köszi,meg Duliee, és Scyllarusnak is! Megoldódott, régi volt a sim-em, bementem a T-Mobilba, 5 perc alatt még volt az új kártya, és voila van 4G-m vidéken is!
Másik kérdésem az lenne, hogy lezárt képernyőn miért nem jelenik meg pl. a Messengeren kapott üzenet, vagyis megjelenik, csak 10 perc elteltével, nem mikor valójában beérkezik. (Se pittyenés, se jelzőfény) Ez baromi idegesítő. A chat fejeket sikerült bekapcsolni.
-
Halo
senior tag
hogy mikor megyek melózni
s pl nappal és éjszaka dolgozok. felváltva.
Nappalt kimásolom az előző hónapból, és bemásolom azokra a napokra, ahova a vezénylésem (nappali munkanapom szól.) Éjszakára ugyanez a móka.
Ezt nem tudod megoldani google naptárban......... hihetetlen...... -
galuska95
aktív tag
Edit your sound file in /system, what the file is called and where it is located in /system depends on the device, do some searching to find where uours is. Then find the parameter that controls the standard in call volume or experiment with the various volumes until you find the one that does it for you.
My advise is that you make a copy of your sound file before you edit it, then if you mess up you can replace the faulty file with the copy you made.
Viktor0610
jogos -
joci86
senior tag
Alkalmazások
1 Android rendszer 24,8%
2 Android 7,8%
3 Mi Fit 4,2%
4 Google-szolgáltatások
3,7%
5 Gmail 2,7%Hardver
1 Képernyő 32,5%
2 Telefon - tétlen - 12,1%
3 Wifi 0,6%
4 Bluetooth 0,1%Facebook, Massanger stb nincsenek telepítve...
A kijelzőidő most 2ó 42p ezzel a százalékkal. Negyedik napja megy.Nem vészes a helyzet, de messze van attól, amit a feleségedé tud.
(#1429) Duliee
Bocsánat, ha láma a kérdés, de hogyan lövöm ki az optimalizációt? -
joci86
senior tag
Egész nap fullon van a térerő, ráadásul 2G-re kellett tennem, mert 4G-vel (szintén jó térerő) jobban merült.
Nem sokat piszkálom, ez látszik a a 2-4 nap / 5-6 óra kijelzőidőből, nálam nemigen tudott jobbat.
Mindezt úgy, hogy éjszaka "repül", ha nincs wifi a közelben, akkor kikapcsolom, ne keresse... -
-
-
ananaszmamut
csendes tag
Hát akkor lehet hibás volt mindkettő s4em..
de közeli fokuszalasban nagyon sok bajom volt vele. Probaltam jo par kamera alkalmazast. Lehet ez egy kicsit gyengebb kepminoseg meg a video is gyengebb kicsit, de sokkal konnyebben fokuszal es sokkal gyorsabban lep be a kameraba
-
MrChef
aktív tag
Kamerában az ájfon szuper. A több évvel ezelőttiek is, gyorsaságban, képminőségben. A GPS gyorsasága, meg iránytű, sok szenzor mind alap. Még akár vettem is volna használt, jó állapotú ájfont, de alapvetően a túlértékelése miatt nem vettem, és azért, mert csak 1 sim-kártyát kezel, nekem pedig kettő van (privát, munkahelyi).
-
-
-
-
hallerlaller
addikt
Azért nem mindegy, hogy műanyag hátlapba van beillesztve egy fém lap(redmi 3 pro), vagy fém hátlapba van beillesztve néhány kicsi műanyag elem(redmi 4 prime). 4X és társaik is gondolom az előbbi típusba tartoznak. Itt van előttem mindkettő, az egyik fém hátlapos érzést kelt, míg a másik unibody fém feeling. Itt vannak képek: redmi 3 redmi 4
-
-
Upo
addikt
Nem kell újratervezni, eleve 2 sim+külön sd foglalattal kell elkezdeni a tervezést! A szoftvernek meg teljesen mindegy hogy milyen alakú nyákot tervez, semmivel nem több meló ha eleve megvan a szándék. Az alaplapot simán ketté is vágják, szalagkábellel összekötve, némelyikben elég sok minden van alul a töltő port paneljén is. De van L és kusza formájú alaplapos telefonom is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest