- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
válasz
MaxxDamage #3332 üzenetére
Fiam telefonja éppen ma produkált hasonlót, bekapcs hosszan megoldotta. Ugyanúgy soft reboot volt nála is utána. Nagyon nem foglalkoztat a dolog, betudtam múló rosszullétnek.
Később, ha gond lenne vele, ott a garancia úgy is. -
joci86
senior tag
válasz
MaxxDamage #3306 üzenetére
Kék, piros, sárga, zöld, cián, fehér és lila.
A zöld és a fehér elég feltűnően jelzi az elmulasztott eseményt.
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
MaxxDamage #3300 üzenetére
Én értem Roxan "problémáját". Az értesítő LED van, de elég halvány. Konkrétan nekem néha fel sem tűnik, hogy villog. Ez az app az ikon villogtatja a fekete képernyőn (vagy mi...), ami egy idősebb embernek biztos, hogy jobban feltűnik.
-
roxan
senior tag
válasz
MaxxDamage #3298 üzenetére
Ez nem a LED-etvillogtatja, hanem az alkalmazás-ikonokat lebegteti a lezárt (fekete) képernyőn, hogy mi érkezett, stb. Az ikonok nem olyan bénák, mint a play-oldalon látszik.
Elég látványos, csak rá kell pillantani, mi jött (messenger, viber, mail, gmail, sms, stb.) Lefordítva a képet lekapcsolja, nem eszi az aksit.Ez van alapból?
-
Jakuu
őstag
válasz
MaxxDamage #3107 üzenetére
Ahhoz elobb meg kell venni a keszuleket, ellenben a kerdes ingyenes.
Jelenleg egy redmi 1s-em van normal simmel, es ezt majd csereltetnem kell, ha ezt vagy 4x-re valtanam. Ezert tettem fel a kerdest, hogy mire csereljem. De ezekszert micro meretu kell, sd kartya melle. Bar lehet erdemesebb inkabb nanora valtani, mert az uj keszulekek tobbsege mar ilyen slottal jon es microadapterrel hasznalni.
-
joci86
senior tag
válasz
MaxxDamage #3093 üzenetére
Repülőgép üzemmód automatizálása:
Biztonság alkalmazás -- (lent) Automatikus feladatok -- (+ jel) Művelet hozzáadása (itt a repülőgép üzemmód bekapcsolását adod meg) illetve Feltétel hozzáadása (a bekapcsolási időpontot, és a napokat is meg tudod adni).
A repülős üzemmód kikapcsolására én felvittem egy új feladatot, mert a "Beállított időszakkal" nem úgy működött, ahogyan szerettem volna.
Nagyon jól testreszabható a telefon az automatikus feladatokkal.Munkaidőben ezzel a módszerrel némítom le, így nem felejtem el sem némára tenni, sem munka után felhangosítani. Érdmes nézegetni, miket lehet még automatizálni.Akkumulátorkímélő automatizálása:
Biztonság alkalmazás -- Akkumulátor -- Akkumulátorkímélő -- Módok közötti váltás idejének beállítása (kezdés és befejezés időpontját megadod)(A Biztonság alkalmazáson kívül a menüből is elérhető, de talán így a legegyszerűbb.)
-
trebrona
nagyúr
válasz
MaxxDamage #3078 üzenetére
Én látom az összefoglalóban...
-
aszti75
senior tag
válasz
MaxxDamage #3078 üzenetére
Szia!
Köszönöm a megerősítő válaszod. -
emre
veterán
válasz
MaxxDamage #3071 üzenetére
nem megy a screen feltöltés......
akkumulátor és teljesítmény / teljesítmény / akkukímélő / ütemezés
-
emre
veterán
válasz
MaxxDamage #3063 üzenetére
Be tudod állítani, hogy minden nap pl. este 9-től reggel 6-ig akku kímélő módba kapcsoljon, és nem kell naponta állítgatni rajta semmit sem.
Ha végre megtalálom hogy tudok képernyőmentést csinálni teszek fel képet.
Egyébként én 35-ért itt az aprón vettem egy csókától, hivatalos 2 év magyar gar, és eddig semmi problémám a készülékkel.
-
kuyarashi
őstag
válasz
MaxxDamage #3065 üzenetére
Hogy jött ki 0-ra a szállítás?
-
joci86
senior tag
válasz
MaxxDamage #3060 üzenetére
Elég, ha repülős üzemmódba teszed, alig merül. Ja és automatizálható a dolog.
Nekem változatlanul 4 óra képernyőidőt tud, ez általában 3 nap alatt jön össze. Legfrissebb ROM-mal, kikapcsolt VoLTE mellett. Éjszakánként repked majdnem 6 órát.
-
trebrona
nagyúr
válasz
MaxxDamage #3001 üzenetére
-
jambiyya
őstag
-
trialboj
őstag
válasz
MaxxDamage #2984 üzenetére
Nem akarok kötekedni, de ez ennyire egyértelmű?
A topikban még most is vannak akik súlyos merüléssel küzdenek, a volte kikapcsolása nekem is segített, de ennek ellenére 3 óránál nem volt több SoT-om még egyszer sem, pedig nem vagyok egy power user. A telefon elég változóan viselkedik a felhasználók kezében, van akinek tökéletes másnak minden nyavalya előjön.
Még az almás frissítésekről is ki szokott derülni 1 hét után hogy valamit elbarmoltak.Ezért nem értem miért ajánlgatjátok ennyire nyugodtan. Én azt mondom, akinek nincs komoly baja a telóval várjon egy hetet és csak utána pattintsa fel.
-
enginev3.0
félisten
válasz
MaxxDamage #2913 üzenetére
Bnő hazaér, felrakom neki is, nagy örömére
-
re-d-evil
tag
válasz
MaxxDamage #2894 üzenetére
Nálam az előző frissités is jóval később lett elérhető.
Legalább addigra már lesznek itt tapasztalatok is. -
HoTaZo
addikt
válasz
MaxxDamage #2817 üzenetére
32GB megvan, köszi!
Többi kérdésemre valaki?
-
joci86
senior tag
válasz
MaxxDamage #2819 üzenetére
Nem tudom, lehet-e még kapni sima 4A-t.
Úgy tudom, annak leállították a gyártását, és helyette jött a pro.
Egy időben másról sem szólt a fórum, csak hogy nem lehet kapni (EU verziós) 4A-t, ebből kiindulva sok nem lehet belőle a magyar piacon, esetleg sokkal drágábban, mint az EUStocknál. -
joci86
senior tag
válasz
MaxxDamage #2817 üzenetére
Így igaz!
-
tupuk
aktív tag
válasz
MaxxDamage #2803 üzenetére
Oké, akkor frissítek, köszi
-
tonerz
aktív tag
válasz
MaxxDamage #2795 üzenetére
Mehet nyugodtan, nekem már napok óta fent van és eddig minden ok.
-
trebrona
nagyúr
válasz
MaxxDamage #2789 üzenetére
Nem tudom hova ment a messenger. Ellenben eszközök mappában ott a Letöltések, így megtalálod a letöltött fájlokat.
-
trebrona
nagyúr
válasz
MaxxDamage #2787 üzenetére
Képernyőfedvény miatt nem tudsz engedélyt állítani. Zárd be a chatfejet és menni fog.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #2786 üzenetére
Messengert megtaláltam,de engedélyekkel probléma van. Pl.Messengeren küldtek egy .docx-et és MS World nem nyitja még, mert engedélyt kér de nem fogadja el az engedélyt...WTF!?
MD
L -
Saccco
nagyúr
válasz
MaxxDamage #2784 üzenetére
A SwiftKey megtanulja, amit használsz és egy idő után azt adja, amit írni akarsz. Én imádom.
-
namegin
tag
válasz
MaxxDamage #2782 üzenetére
Ugyanazon okok miatt, amiket írsz én lecseréltem a default billentyűzetet AnySoftKeyboard-ra. Természetesen a magyar kiegészítőjével.
Rugalmasan alakítható, nálam bejött a kurzorbillentyűje, évek óta ezt használom.
Ezt ajánlom. -
zsizsef
senior tag
válasz
MaxxDamage #2746 üzenetére
-
trebrona
nagyúr
válasz
MaxxDamage #2742 üzenetére
• SIM-foglalat: 1 x microSIM + 1 x nanoSIM Dual standby, Dual 4G
vagy 1 x microSIM + 1 x microSDMondjam, hogy az összefoglalóból másoltam?
-
zsizsef
senior tag
válasz
MaxxDamage #2715 üzenetére
Az üvegfólia mérete jó?
-
válasz
MaxxDamage #2742 üzenetére
microSIM | MicroSD / nano-SIM
Így néznek ki a foglalatok, tehát ha microSD kell, akkor microSIM megy hozzá
-
trebrona
nagyúr
válasz
MaxxDamage #2715 üzenetére
Üdv,
Nem fogod megbánni szvsz, remek készülék.Bár olvastam odaát, hol fogja tölteni idejének nagy részét, kb 80%-os feltöltést javaslok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iqos cigaretta
- Opel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen légkondit a lakásba?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest