- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
re-d-evil
tag
Igen, a szinkronizálás menüben találsz fiókokat. De így sem lesz egyszerű teljesen kilépni és reszetelni a a telefont.
Két lehetőség van:
1. Vagy ott vagy amikor a vevő be akar lépni a saját fiókjába, mert először a telefon egy olyan felhasználó "aláírását" kéri majd, aki már korábban be volt lépve a készülékre. Ekkor az sem árt, ha egy másik készüléken (amin be vagy jelentkezve) le tudod nyugtázni a Google üzenetét. Csak ezután fogja a Google engedni, hogy más felhasználó új fiókot állítson be.
2. Létrehozol egy átmeneti Google fiókot valamilyen néven (pl elado12345@gmail.com címmel), azzal végigcsinálni mintha neki adnád el, (ennek a jelszavát később át tudod adni a vevőnek) és ezután csinálsz megint egy full törlést és/vagy reszetet.
Énis azt hittem, hogy elég a reszet, de aztán újra találkozni kellett a vevővel, mert egyszerűen addig nem engedte tovább, amíg le nem nyugtáztam, hogy minden OK.
Lehet, hogy ennél van egyszerűbb módszer, én mindenesetre nem találtam. Amúgy az egész művelet nem volt hosszabb 15 percnél.
Ez persze csak akkor működik, ha a vevő nem a világ másik felén lakik...
Bocs a hosszú hozzászólásért, de saját tapasztalat és remélem segít másoknak is. -
Aurig@
őstag
Fiam, alapból Telenoros. Szinte mindig fullon van a térerő! Sosem volt neki semmi problémája.
Feleségemnek szintén ez a teló van, dupla SIM-es kivitel. Az egyikben Telekom, gyakorlatilag full térerő, a másik Vodafon, ami a full alatt van egy picivel!
Mindegyik gyári, nem mókolt ROM-os készülék.
Tehát mindhárom szolgáltató használva van, amiből a Vodafon a gyengébb térerejű, de teljesen stabil az is.
Nekem Mi A1 van, Telekommal 90-100%-os, stabil térerővel. Sosem szakad, meg állandó 4G mellett! -
emre
veterán
-
-ZeeZee-
senior tag
Sajnos ebben nem tudok segíteni, én a kezdetektől 1 témát használok alapbeállításon. Most a frissítés után beállt alapértelmezettre, én meg simán átváltottam a régire és minden a régi. Csak a rohadt zárképernyő nem.
Szerk.: Közben újraindítottam a telefont és eltűnt a jobbra-balra húzogatás. Juppi.
Szerk2.: Hívás közben az eddigi fekete háttér fehér lett. Gondolom ezt a témáknál lehetne átállítani.
-
szucstom
őstag
Keresd meg az egyszerű módot a beállításoknál. kiteszi a képernyőre a kapcsolatok + üzenetek appot, plusz 6 névjegy alapból kirakható, mint gyorshívó gomb. Minimális alkalmazás hozzáférés, minimális fogyasztás. Ez a mód ideális idősebbeknek, akik már nem látják normálisan a kis kijelzőket.
-
MrChef
aktív tag
-
-
-
st6969
őstag
2X annyiért rendeltem, és pont ugyanúgy "majdnem passzol". Lekerekítés teljesen más, elég vastagnak is tűnik, pedig 0,26mm elvileg, méretben kisebb...
Legalább szép a kijelző a gyári matt fólia után.
(#409) P.mini
A saját 4A telefonomra tegnap a spanyol ebay-ről rendeltem, nem akarok várni heteket Kínából, mivel addig nem akarom nagyon napi használatba venni. Igaz 1400Ft volt, de elvileg (remélem) jóval hamarabb megkapom. Majd beszámolok róla, milyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple MacBook
- iPhone topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest