- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
válasz
cstibi73 #4946 üzenetére
Pontosan nem tudom, de tapasztaltam a saját telefonomon (G8; nálunk gyerkőc kapott a ti készüléketekből) és még aztali számítógépen is, hogy egy reset vagy újraindítás nem oldott meg adott galibát, viszont a ki és bekapcsolás igen.
Én, mielőtt nagyobb művelethez fognék, mostmár a ki- bekapcsolást próbálom. Sőt, van amihez (fórumi javaslat alapján) a repülő mód be, majd kikapcsolása is megoldást hoz. -
trebrona
nagyúr
válasz
cstibi73 #4564 üzenetére
A jelenlegi "működésnek" nem sok hasznát látom.
Tényleg nem értelek. Mindig is úgy működött a zsebmód, ha megpróbáltad letakart szenzorral feloldani, felvillant a kijelző és kiírta ne takarja le az érzékelőt bla-bla...
Nem lehet feloldani a telefont letakart érzékelővel (zsebben), ergo működik, a funkcióját ellátja.(#4563) KamuMazsola:
Örülünk, Vincent! -
zsizsef
senior tag
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
cstibi73 #2387 üzenetére
Szia!
A TWRP nem oszt,nem szoroz, bár a beállításaiban lehet kapcsolgatni az MTP-t.
Én azt vettem észre, hogy ha SuperSU-val rootolom,akkor döglik meg a tároló mód.TWRP-ben továbbra is működik, de azért na.Ilyenkor újratelepítem a ROM-ot és kész, megint működik.Nem próbáltam még más rootot, szóval nem tudom az megoldaná-e ezt a problémát. -
trebrona
nagyúr
válasz
cstibi73 #2385 üzenetére
Tedd fel ezt a gépre, majd utána próbáld: Mi PC Suite
A programot nem nagyon tudod majd mire használni, mivel a 6-os droidot még nem támogatja, de drivereket feltesz.
-
gemini
aktív tag
válasz
cstibi73 #1408 üzenetére
Kihangosításra és navigációra tökéletes. Igazából sosem értettem, aki egy ilyen hangszórón akar rendszeresen
zenét hallgatni, létezik jó fejhallgató és BT hangszóró is, ami megoldja ezt a problémát. Ellenben egyszer egyik sem volt nálam és kipróbáltam hogyan szól, nem akartam földhöz vágni az alatt a fél óra alatt, de csodát ne várjunk tőle, mert épp hogy jobb egy sokol rádiónál a minősége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest